bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Izba plná spomienok

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Izba plná spomienok

Bývalá talentovaná krasokorčuliarka Laura sa po osudnom páde uzavrie pred svetom a zuteká od všetkého, čo ju spája s predchádzajúcim životom. Jediným spoločníkom v malom kúpeľnom mestečku, kde sa pokúša začať odznova, je verný psík. Pri práci realitnej maklérky spoznáva mladého lekára Jakuba, ktorý v nej prebudí dávno pochované city. Naučí ju dívať sa na svet inými očami a pomáha jej vyrovnať sa s minulosťou. No i Jakub má svoje tajomstvá a prenasledujú ho bolestné spomienky, ktoré vrhajú tieň na ich rozvíjajúci sa vzťah. Podarí sa napokon mladým ľuďom prekonať traumy minulosti a nájsť si k sebe cestu? Alebo sú ich svety odlišnejšie, než si boli ochotní pripustiť?

Dostupné verzie titulu

Izba plná spomienok Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Izba plná spomienok

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

SUPER KNIHA (Janes, 8.2.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Odporúčam prečítať, zaujímavé čítanie nie len pre ženy ale aj pre pánov. Prajem príjemné čítanie a veľa pozitívnych pocitov pri čítaní tejto knihy. :)

Pútavý príbeh (Eva, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Román ma zaujal svojou obálkou i stručným obsahom, nakoľko súťaže v krasokorčuľovaní vždy s obľubou sledujem v TV a tak som neváhala ani chvíľu, keď som ho zbadala vo výklade jedného kníhkupectva. Poviem len toľko, že som ho zhltla za dva dni. Zaujal ma osud krasokorčuliarky, ktorá bola predčasne vyradená zo súťaží a nedočkala sa odmeny za tvrdú drinu na tréningoch. Žiaľ, to sa niekedy športovcom a nielen im stáva. Bola som veľmi zvedavá, ako sa s tým hlavná hrdinka vyrovná. Kniha je napísaná reálne, pútavo, odporúčam precitať. Príbeh ma chytil už od prvých riadkov, s napätím som čakala, ako sa bude osud Laury ďalej vyvíjať. Autorka má výborný štýl písania, vymyslela príbeh, ktorý vyznel v jej podaní veľmi reálne, spomenula aj skutočné udalosti a zrejme aj mesto, kde sa odohrával dôverne pozná. Oceňujem aj záver, ktorý sa neskončil sladkým happy endom, ale zostal tak trochu otvorený. Objavila som novú autorku, určite si prečítam od nej aj niečo iné ...

Veľmi pekná kniha (Ľuba, 21.3.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekná kniha obálkou aj obsahom. Páčilo sa mi, že autorka spomenula aj skutočné udalosti, opísala prostredie ktoré zrejme dobre pozná, takže príbeh je uveriteľný. Odporúčam.

Zaujimava kniha (Monika, 13.3.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som zhltla za dva dni. Zaujal ma osud krasokorculiarky, ktora bola predcasne vyradena zo sutazi a nedockala sa odmeny za drenie v treningoch. Zial, to sa niekedy sportovcom a nielen im stava. Bola som zvedava, ako sa s tym hrdinka vyrovna. Kniha je napisana realne, putavo,odporucam precitat. Autorke prajem vela sil do dalsej tvorby.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zazvonila krátko po tretej, presne podľa plánu. Jakub jej otvoril so sprisahaneckým úsmevom.
„Som rád, že si tu,“ pošepol a obdivne si ju premeriaval. Rýchlo sa však spamätal, pretože za jeho chrbtom sa ukázal dobre vyzerajúci mladý muž. Isto jeho brat, pomyslela si Laura. Bol vyšší a statnejší než Jakub. Mal o odtieň svetlejšie vlasy, ktoré mu na sluchách začínali šedivieť, a rovnako tmavé čokoládové oči. Oblečenú mal bledozelenú košeľu a čierne nohavice. Vyzeral ako dobre situovaný manažér a obozretný právnik, ktorý si od ľudí udržiava odstup, no keď ho Jakub predstavil, prívetivo sa na Lauru usmial: „Som Martin, teší ma.“
Laura mu srdečne stisla ruku a pokúsila sa opätovať úsmev, no veľmi sa jej to nedarilo. Nervy mala vybičované na prasknutie. Všetko síce premyslela do najmenších detailov, ale predsa tŕpla, ako to dopadne. Hoci vedela improvizovať a osvojila si aj čo-to z hereckého umenia, na rolu režisérky pri takom veľkom počte účinkujúcich, z ktorých každý okrem jedného poznal len určitú časť scenára, nebola zvyknutá.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x