bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hľadaj ma

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hľadaj ma

Ako ďaleko je z Bratislavy do Viedne? Pre väčšinu blízko, pre iných celé nekonečno. Tri ženy kedysi rozdelila hraničná závora. No aj vlastné príbehy, ktoré tajili nielen pred svetom, ale napokon aj samy pred sebou. Spisovateľka Zuzana Šedá prichádza s románom plným emócií. Adriana, Gréta a Ofélia – iskrivý trojuholník naplnený láskou aj nepochopením. Kým najstaršia Adriana žijúca vo Viedni strieda mužov aj vo vysokom veku, jej dcéra Gréta sa im úzkostlivo vyhýba. A vnučka s nezvyčajným menom Ofélia toho pravého iba hľadá. Podarí sa Ofélii nájsť svoje šťastie a byť konečne sama sebou? Prelomí zvláštny múr medzi ňou a vlastnou matkou a stretne napokon muža, čo ju bude milovať nielen pre dokonalé telo a peknú tvár?

Dostupné verzie titulu

Hľadaj ma Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Hľadaj ma

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Odkazy

Hodnotenie čitateľov

Nuda (Soňa Kováčová, 11.9.2018) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kniha ma vôbec neoslovila...stále na niečo čakáte, ale nijako sa to neposúva, nerozvíja, nemá to žiadnu gradáciu...fádny celok vo všeobecnosti...strohosť, nuda, čakanie na príbeh, ktorý nie je...a úplne primitívny záver...túto knihu som čítala prerývane asi 6 mesiacov, lebo ma vôbec nelákala...sú knihy, kt. človek prečíta za 2 dni...

trošku sklamanie (Katarína Kopincová, 20.9.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Knihu som si vybrala, lebo ma celkom zaujal obsah. Príbeh je napísaný jednoducho a celkom dobre sa číta, ibaže čítate čítate a čakáte nejaké postupné rozuzlovanie a aj dobrý koniec no a už sa blížite ku koncu knihy a stále akosi žiadny posun a zrazu bum a len pár posledných strán je venovaných koncu aj to tragickému takému, že by mohol aj pokračovať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Bežala po točitých schodoch, preskakovala aj dva naraz, takmer sa nedotýkala chladného kovu zábradlia. Svetlo vytváralo na tmavých stenách desivé obrazce. Stromy, ktoré vonku kmásal vietor, jej kývali pokrútenými tieňmi, akoby ju chceli dolapiť. Keď zazvonila u pani Ofky, bola do nitky premočená a zadychčaná tak, že sprvu nebola schopná povedať ani slovo.
„Pani Gallová, toto už naozaj presahuje všetko! Dieťa od únavy a žiaľu zaspalo. Odmietam ho teraz budiť, lebo je to nezdravé. A takisto berte na vedomie, že to bolo posledný raz, čo bola u mňa!“ prísne obočie tvorilo nad nahnevanými očami súvislú čiaru a Adriana vedela, že tu slová nič nezmôžu. Vytiahla z kabelky pokrkvanú bankovku a so sklopeným zrakom jej ju podala.
Počula len prudký nádych, a keď zdvihla oči a pozrela susede do tváre, po hneve nebolo ani stopy.
„To je, samozrejme, iná vec, pani Adriana! Vidím, že sa naozaj usilujete, aby ste dcérku čo najlepšie zaopatrili. Keď potrebujete zostať dlhšie v práci, len povedzte! O malú sa rada postarám! Mám ju zobudiť?“
Adriana mlčky prikývla a o chvíľu sa v predsieni objavilo drobné rozospaté dievčatko. Načiahlo ruky a ovinulo ich matke okolo krku. Bez slova, bez plaču sa k nej pritislo a teplým spokojným dychom jej zohrievalo ucho. Adriana vzala malú nežne do náručia, otočila sa k susede chrbtom a s námahou odomkla vysoké dvere s farebnou mozaikou. Už len spať! Nič viac si nepriala.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x