bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ty

Vydavateľ: Domino (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 12.06.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,20 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ty

Opravdová láska bolí. Já už jsem to pochopil. A ty to brzy pochopíš taky.

Když Guinevere Becková vkročila do knihkupectví, kde Joe pracuje, jako by ho zasáhl blesk. Ta dívka je zosobněním všeho, co kdy chtěl: je krásná, chytrá a má v sobě více sexuální přitažlivosti než jeho nejdivočejší sny. Kvůli ní by třeba vraždil, jen aby ji získal.

Guinevere to ještě neví, ale narodila se pro něj. A Joe je odhodlán udělat vše pro to, aby i ona pochopila, že oni dva tvoří dokonalý pár. Když v následujících dnech její svět rozmetá série velmi nešťastných a dosti podivných náhod, je Joe jediný, kdo jí nabídne pomoc a útěchu. Ale to není zdaleka všechno, co je své vyvolené připraven poskytnout! Je s ní i ve chvílích, kdy to jeho vyvolená netuší – dokonce i když o to ani nestojí. On přece ví nejlíp, co je pro ni dobré, a ve své velkodušnosti dokonce přehlíží i vady, které se skrývají za Guineveřinou dokonalou fasádou. Opravdová láska bolí, to už Joe pochopil, a Guinevera to brzy pochopí taky. Obsesivní vztah se začíná rozjíždět po spirále smrti...

Thriller Ty je až perverzně chytrým záznamem chorobné posedlosti, při jehož čtení vám bude nejspíše poněkud úzko. Vlastně dosti úzko. Přesně jak to autorka zamýšlela.

Detaily o knihe

Názov: Ty

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Moze byt (Adriana, 8.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Joe pracuje v knihkupectve. Je to sympaticky chlapik, ktory uprednostnuje papierove knihy pred Kindle. Jedneho dna vstupi do obchodu dievca, Beck. On sa v tej chvili do nej zalubi a urobi vsetko preto, aby sa ona zalubila donho. A ked poviem vsetko, tak tym myslim, ze ide cez mrtvoly. Samozrejme, dari sa mu niekedy viac, niekedy menej, su tam komplikacie, kedze Beck ma frajera, na ktoreho je strasne naviazana. Ked uz prekazkou nie je, Beck je zase odtahovana od Joea svojou kamoskou, ktora je tiez chorobne zalubena do Beck. A tak trochu lesba. Urcite viete, kam roman smeruje, a ked poviem, ze ma aj druhu cast, musi vam to byt jasne. OK, co sa mi pacilo, bolo vykreslenie Joea, dusevne choreho chlapika, ktory sa vsak zo zaciatku javi ako fajn chlap. Takisto sa mi pacilo, ze roman je pisany v du forme, teda celu knihu pise pre Beck. Beck tiez nie je nevinne dievcatko, je vykreslena tak, ze si myslite, ze si to vsetko zasluzila :). TAkisto je kniha velkym vykricnikom, kedze vykresluje, ze v dnesnej dobe je velmi lahke niekoho sledovat a zistit si o nom vsetko. Facebook, tweeter, aj takeho fora mozu byt nebezpecnym nastrojom pre potencionalneho stalkera. A teda, davajte si pozor, co kde davate a pisete, lebo nikdy neviete, ci sa to nepouzije proti vam. Ale, nepacilo sa mi to, ze roman je pomerne vulgarny. Normalne som sa miestami az pozastavovala, ako to mohla napisat zena. A zaujimalo by ma, ako to bolo prelozene, kedze v ANJ sa bezne pouzivaju slova fuck, cum, ci to prelozili do SJ tak surovo. Takisto sa mi zdalo cudne, ze Joe by dal Beck len tak kluce od svojho bytu, ked tam mal vsetky jej ukradnute veci. No na druhej strane, kto vie, ako rozmyslaju chori ludia :). Druhu cast urcite citat nebudem a napriek tomu, ze kniha ma potencial, kvoli tym vulgarnostiam jej davam len 3*.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x