bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







After 1 – Bozk

Vydavateľ: YOLi (IKAR, a.s.)
Séria:After (1.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:584
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Lepšia cena: 14,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,53 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,90 €
Ušetríte: 2,37 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: After 1 – Bozk

Tessa je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku, ktorá dohliada, aby to tak zostalo.
Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na Hardina, chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom a s pírsingom v pere a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila.
Hardin však zďaleka nie je ideál. Je drzý – dokonca až po hranicu krutosti. Vzhľadom na jeho správanie by ho Tessa mala nenávidieť. A aj nenávidí, až kým sa s ním neocitne sama v jeho izbe. Stačí jediný bozk.
V jednej chvíli jej Hardin vraví, aká je nádherná, no vzápätí trvá na tom, že pre ňu nie je ten pravý a odstrkuje ju. Napriek svojim bezohľadným spôsobom Tessa pociťuje neodbytné nutkanie preniknúť mu hlbšie pod kožu a pod nánosom lží objaviť skutočného Hardina.
Tessa má dokonalého priateľa. Prečo sa teda usiluje prekonať vlastnú urazenú pýchu a zbaviť Hardina predsudkov o poctivých dievčatách? Prečo dovolí, aby jej ubližoval?
Žeby v tom bola láska? Tessin život už nikdy nebude taký ako predtým...

Z anglického originálu After (Gallery Books, New York 2014) preložil Peter Tkačenko.

 

 

Dostupné verzie titulu

After 1 – Bozk Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: After 1 – Bozk

Originálny názov: After

Objednávací kód NA202449

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (16)

Hodnotenie čitateľov

After bozk (Jana, 7.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma prividela k čítaniu YA žánru, preto bude pre mňa doživotnou srdcovkou. Hlavné postavy Tessa a Hardin sa od seba nemôžu líšiť viac. Ona je slušná a cieľavedomá. On zasa drzý rebel, ktorý strieda dievčatá ako ponožky. No niečo, sami nevedia čo, ich k sebe ťahá. Kniha je napísaná skvelo a číta sa takpovediac sama. Ani neviete ako a máte tých takmer 600 strán prečítaných ako nič. Ich vzťah je síce veľmi toxický ale ani jeden nemôže žiť bez toho druhého. Záver knihy bol pre mňa neskutočne prekvapivý a musela som sa hneď pustiť do ďalšej časti.

odporucam (Mária, 3.4.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Davnejsie som videla film a vcelku sa mi celkom pacil aj ked bol skor romantickejsi. Konecne som sa odhodlala citat knihu a podla mna je skvela. Iste detaily boli podobne ako v Padesiat odtienov sivej a autorka sa urcite dala inspirovat co mi nevadi Nedokazala som sa odtrhut od deja. Steklive a napinave citanie. Zaskocilo ma ze je na martinuse vekove odporucanie 14+. Podla mna je kniha vhodna minimalne 18+ :)

After bozk (Žanet, 25.4.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najkrajšia kniha... Čítala som veľa kníh ale ani jedna ma tak neoslovila ako táto.. Prečítala som všetky časti a som nadšená.. Krásny príbeh

séria After (Oľga Žitná, 26.9.2017) Odpovedať

všetky štyri časti sa mi veľmi páčili, bola som v napätí, čo bude nasledovať , v úvodzovkách mi išli hrdinovia na nervy , čo si zasa vyvedú. Keď boli od seba, bola som z toho hotová, bola som zvedavá ako to dopadne a myslím, že keď už bolo toho toľko popísané,ich spoločný život na konci knihy mohol byť viac rozvitý.Dočítala som sa , že je aj nejaká časť čo bolo pred tým, ako sa spoznali, a taktiež dve časti o Landonovi , tuším tak sa volal ten jeho nevlastný brat?. Neplánuje sa preklad aj týchto kníh ? Určite by to potešilo mnohé čitateľky

Čo sa stane po bozku? (Kristína Bartková, 21.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma veľmi prekvapila a užívala som si každú chvíľu, ktorú som s ňou strávila. Je plná zvratov, romantiky a objavovania dospeláckeho života. Nestáva sa mi to často, no neraz som After čítala do polnoci a nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Niečím ma opantala a to ma nútilo čítať ďalej, kým som sa neprelistovala na koniec. Vtedy som pocítila prázdno, ktoré nie a nie zmiznúť. Pokiaľ som knihu nečítala, tak som o nej neustále uvažovala. Autorka na mňa svojim štýlom písania urobila dojem. Jednoducho tak ako bol Hardin drogou pre Tessu, tak to isté bola pre mňa táto kniha. Ovládla moje myšlienky a vkradla sa do mojich snov. Neustále som premýšľala nad tým, čo sa udeje v ďalších častiach. Hlavná hrdinka Tessa je typický príklad dievčaťa, ktoré vie málo o vzťahoch a ktoré celý svoj život žije v jednej veľkej bubline. Neraz som sa s jej správaním nestotožňovala, ale nič by som na nej nezmenila. Jej správanie odzrkadlovalo život, aký žila. Všetko v ňom bolo diktované jej matkou, ktorá jej dokonca vyberala kamarátov a priateľa. Ale aj napriek tomu kamarátov nemala, lebo si s inými ľuďmi nerozumela. Tessa je ambiciózne dievča, ktoré má jasný cieľ a ten sa snaží dosiahnuť. Je až príliš slušná, ale občas sa vie poriadne rozohniť. Vždy musí byť všetko tak, ako si to naplánuje v diári. Pokiaľ jej plány niečo naruší, začne panikáriť. Takáto však bola predtým. Kým nespoznala Hardina. Hardin na začiatku správaním pripomína zlého chlapca, ktorému je všetko ukradnuté. Avšak ako plynie dej, tak sa dozvedáme, že je taký hlavne preto, lebo to nemal v živote ľahké. Otec pijan, ktorý bije vlastnú ženu a o rodinu sa absolútne nestará. Hardinove správanie sa zmení, keď spozná Tessu. Tá ho učí, ako byť dobrým človekom a tým aj zabudnúť na minulosť. Predovšetkým ho učí ako odpúšťať. Hlavne jeho otcovi, ktorý svoje správanie už oľutoval a snaží sa zmeniť. Hardin Tesse veľakrát ublížil. Spočiatku naschvál, ale neskôr nechtiac. Oporou je Tesse v takýchto situáciách Landon. On je pre ňu záchranné koleso. Vždy ju zachráni, keď sa topí v problémoch a žiali. Je to kamarát na správnom mieste. Hoci je Hardinov nevlastný brat, avšak správaním sú úplne rozdielny. Nebolo záležitosťou jedného dňa prečítať túto knihu. Veď má takmer až neuveriteľných 600 strán. Ale čítanie som si nesmierne užila. Páčil sa mi výber postáv, ich vývoj a tiež smer, akým sa dej uberal.

Anna Todd - Bozk (Janka Vielohová, 5.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Anna Todd: After: Sľub Nikdy som nečítala tento druh literatúry, no povedala som si, že skúsim niečo nové. A neoľutovala som. Veľmi pekné spracovanie príbehu dvoch úplne rozdielnych ľudí. On- zlý a drzý rebel, ona- slušná a disciplinovaná bifľoška. Je veľmi zaujímavé, ako sa ich cesty prepletajú a páči sa mi, ako realisticky to autorka opisuje. Aj keď je hlavný hrdina na vzor Harryho z One Direction, nepripadalo mi to tak a vo svojej predstavivosti som si predstavovala niekoho úplne iného. To, že je to písané v prvej osobe je ešte väčšmi autentické. Autorka opisuje fázy vzaťhu dvoch mladých ľudí, ako to v dnešnej dobe býva. Perfektná kniha a určite sa chystám siahnuť aj po pokračovaniach. Odporúčam

Bozk (Timejka, 1.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ako aj jej pokračovanie ma úplne dostala. Našla som v nej kus seba ale nie len to. Keď som sa do nej začítala, nevedela som prestať kým som ju nezavrela dočítanú. Je to typická tínedžerská kniha s typickými aj netypickými tínedžerskými problémami .. prechádza si tým snáď každý z nás. Rozhodne som ju nečítala posledný krát a neviem sa dočkať tretej časti, keďže som si ju ešte nestihla kúpiť. :)

AFTER: bozk (Natália, 1.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha ma veľmi oslovila. Je o dievčaťu, ktorému mama nadiktovala celý život. Nepočítala však s tým, čo sa udeje na vysokej škole. Každé dievča si myslím v tejto knihe nájde niečo svoje. Je tam poslušné dievča, zlý chalan, láska, rodina. Počas tejto knihy Tessa nezažíva len to dobré ale i veľké sklamania. Hardin- chalan, ktorý jej ukradol srdce je stvárnený podľa člena One direction- Harry Stylesom. Ja sama túto skupinu nemám rada ale neprekážalo mi to, lebo som si predstavila úplne niekoho iného. Podľa môjho názoru je to ako kniha Fifty shades ale pre mladšie dievčatá.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

A vtedy sa do môjho srdca vkradol on...
Žiadne univerzitné prípravné kurzy ani prednášky pre mládež ma nemohli pripraviť na to, ako Hardin od prvého stretnutia zásadne zmení môj život. Šialené tínedžerské filmy s absurdnou zápletkou sa rýchlo stali mojou každodennou realitou. Keby som vedela, kam to povedie, konala by som inak? Nie som si istá. Rada by som na túto otázku odpovedala priamo, ale nejde to. Občas som taká vďačná a doslova sa strácam vo vášnivých okamihoch, mám zastretý výhľad a vidím len jeho. Inokedy zasa myslím na bolesť, čo mi spôsobil, na jazvu, čo mi zostala, keď som prišla o časť svojej identity, a na chaotické okamihy, keď som mala pocit, akoby sa svet otočil hore nohami, a odpoveď už nie je taká jasná ako kedysi.
Jediná istota je, že môj život a srdce už nikdy nebudú, ako boli. Určite nie po tom, čo do nich vtrhol Hardin.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x