bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 31.12.2100

Prach jsi a v prach se obrátíš

Vydavateľ: Jota (Nakladatelství JOTA, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 3,85 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prach jsi a v prach se obrátíš

Na samotě u lesa v oblasti Ostlandet je doslova popraven starý muž. Vyšetřovatel Edvard Matre nenachází po vrahovi žádné stopy. V Oslu místní úřady ustoupily tlaku veřejnosti a nechaly otevřít masový hrob s pacienty z gaustadské nemocnice. V Bergenu je nalezena mrtvá mladá žena a jiná leží v kómatu v nemocnici.

Mnoho skutečností naznačuje, že všechny oběti má na svědomí stejný pachatel. Edvard Matre je poslán zpět do města, které opustil před mnoha lety, aby dopadl možného sériového vraha. Ale jako by se po něm slehla zem. Tlak najít pachatele dříve, než se dopustí další vraždy, je neúnosný. Navíc se Edvard dozvídá, že jedno z těl, které bylo nalezeno v masovém hrobě v Gaustadu, patří jeho vlastní matce.

Detaily o knihe

Názov: Prach jsi a v prach se obrátíš

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Fantasticke severske krimi (Zuzi K., 30.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vzdy, ked chytim do ruky novu knihu, co je minimalne raz za tyzden, tak si sadnem a opytam sa: "Zuzi, co od nej cakas?" Ako milovnicka krimi, thrillerov a tajomnych zapletok cakam prebdene noci, lebo nebudem schopna krimi roman odlozit z ruky :) A to sa mi pri tejto knizke splnilo. Zacala som ju citat na lieceni v Tatrach, v krasnom, starom sanatoriu, uprostred samoty, kde nic tu nic, iba ticho, stromy, sneh a tazka, depresivna tma. A tato atmosfera tuto ponuru knizku este viac zautenticnila. Je to moja prva kniha od tohto autora a rozhodne nie posledna. Do deja vas okamzite doslova vtrhne jednou brutalnou vrazdou uprostred pustatiny. O par stran pridu na scenu hlavne postavy z norskej policie a verte mi, v komplikovanosti postav sa pan Tvedt veru vyrovnava aj Nesbovi. Dej je putavy, napinavy, od zaciatku az do konca neviete, na com ste. V hlave mate milion podozrivych, milion motivov, autor vas nuti doslova premyslat nad tym, kto by mohol byt vrah, a ked sa do toho vsunie este aj dejova linia zo sukromneho zivota hlavnej postavy, ktora je tiez zamotana, verte mi, tuto knihu naozaj z ruky nepustite. A pri krimi knihach je pre mna osobne dolezity necakany, vzrusujuci zvrat na konci pribehu. A to sa mi tu splnilo, takze pre mna po dlhej dobe severske krimi, ktore naozaj prekvapilo a zaroven potesilo.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x