bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Havraní princ

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Havraní princ

Mladú vdovu Annu takmer zrazí do blata na ceste muž na koni, sprevádzaný obrovským psom. Neromantické a trápne. Anna sa dozvie, že gróf zo Swartinghamu, muž s tvárou poznačenou kiahňami a s povesťou zlostného grobiana hľadá tajomníka, lebo dvoch, slabšie povahy, už vyhnal. Anna využije situáciu a zamestná sa uňho, musí totiž do spoločnej domácnosti so svokrou doniesť niečo na obživu. Svojou nebojácnosťou a usilovnosťou grófa zaujme a z nevrlého šľachtica sa postupne stáva galantný spoločník. Anna si uvedomuje, že sa zaľúbila a cíti k nemu fyzickú túžbu. Mladá žena stojí pred voľbou, či ten oheň v sebe potlačiť, ako sa na cnostnú vdovu patrí, alebo ho nechať, nech sa naplno rozhorí...

Z anglického originálu The Raven Prince (Grand Central Publishing, New York 2010) preložila Ľuba Kukučková.

Dostupné verzie titulu

Havraní princ Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Havraní princ

Originálny názov: The Raven Prince

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

romantické duo (Želmíra Chmelárová, 8.4.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
rovnako ako knihu Leopardí princ- vrelo odporúčam všetkým romantičkám :). príjemné čítanie, pútavý dej- jednoducho tú knihu musíte dočítať aj za cenu prebdenej noci :)

vyborna (Miroslava Víglaská, 7.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato kniha bola pre mna lahodka, precitala som ju za par hodin...je to oddychovka, od ktorej sa neodchadza, dej je putavy, sviezi..mne sa velmi pacila, uz citam aj druhu knihu...Leopardi princ, ale zatial mozem povedat,ze Havrani princ sa mi pacil viac:)

romantika ako sa patri (Veronika Berdáková Pavlík, 28.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyborna kniha. Citala som ju v kuse od 18:00 do 01:00.(-:na jeden hlt. Prave takato romantika mi chybalA. Uz som si objednala aj Leopardieho princa,kde sa zalubi grofov kamarat Harry. Ak chcete zazit skutocnu romantiku s krasnym a driecnym muzom a carovnou a mudrou zenou tak tato kniha je ta prava. Este stale mam z knihy zimomriavky. Aj ja som sa asi zalubila do hlavnych hrdinov(-:

Havraní princ (Barbora Eliašová, 5.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
ja mám šťastie na knihy, že vždy keď si nejakú kúpim väčšinou ma zaujme a baví ma:-) málokedy sa mi stane, že sa mi tá kniha nepáči. čo nebol tento prípad. pretože táto kniha je úžasná:-) a konkrétne táto trilógia je super a už sa teším na dvojku:) takže zase vrelo odporúčam ako inak:-)

Skvost (Lucia Lieskovanová, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečo milujem čítanie? Práve pre takéto príbehy.Knižka je skvelá.A vrelo ju odporúčam každému.Romantické duše si určite prídu na svoje!Príbeh vás vtiahne od prvej stránky a ani si neuvedomíte a je koniec.A úryvky z rozprávky na začiatku každej kapitoly sú super bonus :-)

nádherná... (JanaP, 1.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne po dlhšej dobe kniha, ktorá rozhodne stála za to. Spôsob, akým bola napísaná, úryvky z rozprávky, ktorá sama o sebe túto knihu osviežila, ba dokonca aj príbeh samotný, to všetko ma oslovilo tak, že som tú knihu zhltla takmer na posedenie. Havraní princ, rozprávka, ktorá uvádza každú jednu kapitolu, bola nádherná, hoci ju poznáme aj u nás v niekoľkých variáciách, predsa len bola spracovaná tak pútavo, že som sa na každú časť tešila. Anna je vdova, ktorá žije vo veľkej finančnej tiesni, ale napriek tomu sa sa obetavo stará o svoju svokru, hoci jej zosnulý manžel narobil veľké problémy, nielen v majetkovom vysporiadaní, ale aj v citovom živote. Napriek tomu je z nej zásadová žena a neváha prijať zamestnanie, ktoré sa na ženu vôbec nehodí. Edward je zasa absolútnym protikladom hrdinov,na akých sme zvyknuté. Nie je to žiaden krásavec ( jeho tvár i telo sú poznačené kiahňami), nenosí sa ako dokonalý gentleman, je hrubý, výbušný, neporiadny... a pritom neskutočne sympatický. Jedného dňa, Anna prichýli vo svojom skromnom dome chorú prostitútku. Hoci je celá dedina aj s jej zamestnávateľom na nohách a jednoznačne ju odsúdia, následné udalosti z tohto stretnutia rozpútajú veľmi zaujímavý a osviežujúci príbeh, ktorý všetkým čitateľkám ( i čitateľom ) môžem len vrelo doporučiť. PS. Veľmi sympatické vedľajšie postavy, vrátane psa, vás určite pobavia...
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x