bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Reverendova žena

Vydavateľ: Ikar CZ (EUROMEDIA GROUP, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 12.06.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Reverendova žena

Spisovatelku Leah, která zrovna trpí nedostatkem inspirace, požádá její bývalý přítel, aby mu pomohla identifikovat tělo vojáka z 1. světové války, u něhož se našly dva dopisy, adresované Hester Cannigové a odkazující k dávné tragédii. Leah, zaujata příběhem, začíná pomalu rozkrývat dávný příběh osudové lásky, která člověka může dohnat až k šílenství, a hrůzné vraždy.

Detaily o knihe

Názov: Reverendova žena

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tajomné čítanie (Katarina, 9.2.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento žáner ma veľmi zaujal, kniha má skutočne zaujímavý príbeh, zaujala ma hneď na prvej strane a rýchlo som sa do nej začítala, stred knihy je trochu rozťahaný a málo dynamický, ale následne vás kniha zas zhltne a nemôžete sa dočkať konca, ktorý je v istých momentoch naznačený a predpokladáte, ako dej skončí, no nie všetko je tak, ako by ste očakávali. Za mňa veľmi príjemné čítanie.

tmava fara ukryva farebnu vilu (Danka, 16.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kedze kniha Dedicstvo od tejto autorky bola skvela, nevahala som a patrala po jej dalsich knihach. Oplatilo sa. Na prvy pohlad nicim zaujimava, obycajna kniha v sebe ukryva silny pribeh. Pribeh Cat, mladeho dievcata, ktore netuzilo po nicom, len zit svoj zivot slobodne. Kniha sa odohrava v dvoch dejovych liniach, sucasnost a minulost. Objavenim tela vojaka z roku1911 a zvlastnych listov, ktore pri sebe mal, sa rozbieha kolotoc ozivenia minulosti. Citatel sa vracia v case a postupne rozplieta nitky udalosti. Cat - mlade dievca s divokou povahou, ktoru zivot sustavne skusa, odchadza po prepusteni z vazenia sluzit na faru k mlademu knazovi a jeho zene. Tam sa vsetko zacina i konci... Knaz zmietajuci sa vo vlastnych citoch no nie tak ako by ste cakali. Nenaplnena tuzba jeho zeny, ktora je z nepochopitelnych dovodov i rok po svadbe stale pannou. Zvlastny teosof, ktory prichadza na faru hladat a fotografovat vily, no jeho skutocne pohnutky su uplne ine... Skvela kniha, plus davam za rozsiahle pasaze z minulosti, tie zo sucasnosti boli len akymsi doprovodom a bavili ma pomenej kedze nic podstatne sa v nich nedialo. No bolo ich len par, takze moze byt. Dalsia vyborna vec bola, ze osudy postav a posplietali a "praskli" fakt az v zavere, nijako sa mi nedalo vydedukovat co sa vlastne stane. Knihu odporucam vsetkymi 10-timi.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x