bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stratená rovnováha

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stratená rovnováha

Osud je ako hojdačka – po chvíľach radosti a zadúšajúceho šťastia nás často čaká nepríjemné vytriezvenie. Svoje o tom vie i Zuzana. Ambiciózna mladá žena má všetko, o čom iné len snívajú - milujúceho manžela, skvelú dcéru, zaujímavú prácu. Jej život sa ale jedného dňa nečakane zlomí. Zuzana je však bojovníčka, púšťa sa do nerovného boja, no ako to už v ťažkých situáciách býva, nešťastie nechodieva samo. A tak sa stane, že najbližší človek, ktorý by mal stáť pri nej, v rozhodujúcej chvíli zlyháva. A naopak, žena, ktorá ju kedysi zradila, sa stáva jej oporou. Zuzana sa zoznámi s vozičkárom Dodom, tento muž plný energie v nej opäť prebudí ženu a významne ovplyvní Zuzanin ďalší život...

Dostupné verzie titulu

Stratená rovnováha Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Stratená rovnováha

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Andrea Boldišová - Stratená rovnováha (Monika J., 4.10.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku Stratená rovnováha určite odporúčam všetkým tým, ktorí majú radi príbehy so skutočného života. Mňa dostala hneď, od prvej strany je zaujímavá, pútavá,nevedela som ju pustiť z rúk, kým som neprišla po poslednú stránku. Aj samotný názov je veľmi výstižný, úzko súvisí s dejom celého príbehu. S rozuzlením som bola veľmi milo prekvapená, po toľkých zvratoch som pozitívny koniec ani nečakala. Pre mňa veľmi príjemné a poučné čítanie:-)

Stratená rovnováha (Slávka Gáboriková, 1.2.2017) Odpovedať

príjemné čítanie
Autorka píše pútavo a zároveň citlivo opisuje osudy ľudí s chorobou sako s ňou bojovali.Je napísaná tak ako to v živote bchodí .Je to skvelá kniha a vynikajúca autorka

STRATENA... (JAROSLAVA, 13.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvele citanie,mam aj dalsie knizky od autorky a rada sa k nim vraciam,mozem len odporucat.

Skvela kniha (Jana, 4.11.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri citani knihy som mala pocit, akoby som citala o sebe aj som si trosicku zaslzila, ale to nevadi, taky je zivot. Prajem autorke, aby nadalej produkovala take skvele romany.

Putave (Michaela Tothova, 21.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Tato kniha sa mi velmi pacila. Je to styl pisania, ktory mi skutocne vyhovuje a som rada, ze som si zakupila a precitala. Spracovanie tak tazkej temy - diagnozy - je priam bravurne. Narozdiel od inych knih s podobnou temou - ma na vrch... Autorku srdecne pozdravujem a vsetkym odporucam knihu precitat.

Zaujimava kniha (Lucia K., 21.12.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma zaujala, naschvál som si ju rozdelila na dva víkendy, aby som pri nej mohla strávit viac času. Aj mi bolo ľúto, keď som ju dočítala. Zvlášť ma zaujal opis personálnych pohovorov, keďže pracujem v malej firme,ešte som sa s tým nestretla. Skvelý, prepracovaný príbeh, odporúčam.

Velmi pekna kniha (Eliska, 3.12.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tato knizka sa mi fakt pacila, vyhovuje mi styl, akym je napisana. Riesi tazku temu, ale pritom zrozumitelne, putavo a citavo. Paci sa mi, ze autorka isla do hlbky, nezostala len na povrchu, dala si zalezat na vykresleni pribehu, postav, najzaujimavejsia bola postava Doda. Naozaj pekna kniha, musim si zohnat aj dalsie knizky od tejto autorky.

Naozaj dobrá kniha (Zuza, 3.12.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Poctivá robota, autorka si dala námahu, čo nerobia ani najväčšie slovenské "hviezdy", a naštudovala si material. Veľmi zaujímavý príbeh, skutočný a čítavý. Mám doma celú edíciu Z kabelky, kritika niektorých titulov zrejme pomohla, lebo táto kniha je fakt skvelá.

Vyborne (Hela, 14.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hela 13.08.2014 Reagovať Vyborne 1 Vyborne napisana kniha, velmi dobre sa mi citala.Je trochu ina, taka vaznejsia ako predchadzajuce knihy od tejto autorky. Najviac sa mi pacila postava Doda, len mi ho bolo luto... Kazdopadne odporucam precitat.

Skvela kniha (Lubka, 10.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu Stratena rovnovaha som precitala jednym dychom. Zaujala ma najma preciznym spracovanim problematiky tazkej diagnozy, ktora vstupila do zivota mnohym skvelym ludom u nas i vo svete a zabranila im pokracovat v linii zivota ako si predsavzali. Prajem spisovatelke vela skvelych napadov pri pisani dalsich zaujimavych pribehov.
Všetky komentáre (10)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x