bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Finále - 4.diel - Zavrhnutý

Vydavateľ: Egmont (Egmont ČR, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Finále - 4.diel - Zavrhnutý

Nora a Patch si mysleli, že majú najhoršie problémy so sebou. Hank je preč a oni dúfali, že budú môcť zakopať vojnovú sekeru. Namiesto toho sa však Nora musí ujať úlohy vodkyne Nefilov a dokončiť, čo Hank začal - zničiť padlých anjelov a s nimi aj Patcha.

Detaily o knihe

Názov: Finále - 4.diel - Zavrhnutý

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá séria (Petra Zmatková, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvá kniha mi prišla doslova tmavá, ale už odvtedy ma tento príbeh naozaj chytil... Záver bol presne tak skvelý, ako som dúfala, mala v sebe aj napätie, aj akciu, trochu drámy a správnu dávku padlých anjelov Odporúčam celú sériu, nielen túto knihu :)

Perfect forever (Vanča, 25.6.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím uznať...Becca je najlepšia spisovateľka, má nato byť ňou...a táto kniha to dokazuje, predbehla už L. Kate...vynikájúca kniha...mámvšetky a musím naooozaj uznaš REŠPEKT!!! ;) Odporáčam tým ktorý čítajú Pád a podobné....toto je moja 1.!

Páčilo sa mi to. Keby autorka začala hneď od začiatku tak dobre aké to bolo na konci, poviem aj klobúk dole. (miska, 14.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Posledný diel série Zavrhnutý. Hm... rozmýšľam, či len ja som taký magor do tejto série. A viete čo? Séria Zavrhnutý je skrátka dobrá a keď už nie kvôli deju, ktorý bol v treťom diele trošku umelo natiahnutý, tak to berte z hľadiska celkom ješitného a to ženského. Teda môjho... Patch. To je podľa mňa hlavný záchytný bod, ktorým si ma táto séria prisahámvačku omotala okolo prsta. Páčilo sa mi to. Keby autorka začala hneď od začiatku tak dobre aké to bolo na konci, poviem aj klobúk dole.

Úžasný posledný diel (Miroslava Pagáčová, 19.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sériu o Patchovi a Nore zbožňujem už nejaký ten piatok. Začiatok prvej knihy síce bol klasický: dievča sa zamiluje do tajomného bla bla cukor bla bla, ale ďalej to už malo krásny a samostatný dej, skvelý a jedinečný nápad. Je veľa kníh o scifi romantike a veľa z nich sa ujalo témy o padlých anjeloch. Ale ani jedna sa čo i len z diaľky nepriblížila tejto. Príbeh lásky, ako ho autorka stvárnila, vás chytí za srdce a nebude to len sladký doják, bude to mať grády. Zavrhnutý, Crescendo, Ticho a finálna kniha tejto ságy- všetky Vám odporúčam.

Krásny záver príbehu :) (Martina Paľová, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na tento diel som sa veľmi tešila. Prečítala som všetky predošlé knihy Zavrhnutý. Bola som spokojná a kniha naplnila všetky moje očakávania. Dokonalý koniec ani som si to inak nevedela predstaviť. Patch je moja veľká knižná láska a verím, že sa zapáči každej čitatelke. Nikdy neoľutujem, že som túto knihu chcela k narodeninám, pretože dej vás tak dokonale vtiahne, že ju neprestanete čítať tak ako ja. Nora je zaujímavá a veľmi inteligentná :) Určite túto knihu odporúčam :)

fantasticky zaver (Lucia, 16.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
musim priznat ze na zaciatku ma zopar veci rusilo ale bolo to zanedbatelne... kniha je naozaj uzasna a zaver ako sa patri :) patcha proste milujem :D

yea (Vanča, 25.6.2014) Odpovedať

a kto by ho nemiloval? ♥♥
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x