bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Máš, čo si chcel, miláčik!

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.05.2024 03:00

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Máš, čo si chcel, miláčik!

Lina prichytí manžela pri nevere a zrúti sa jej svet. Až neskôr si však uvedomí, že jej manžel vlastne pomohol a postupne objavuje, ako vyzerá svet mimo zlatej klietky, v ktorej žila. Príbeh je o tom, ako sa zo zakríknutej, tichej mladej ženy postupne môže stať sebavedomá žena, ktorá vie, čo chce. Ale aj o tom, že ženská pomsta je ešte sladšia než váš najobľúbenejší čokoládový bonbón...

Detaily o knihe

Názov: Máš, čo si chcel, miláčik!

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

fajn (Mima, 19.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Mam rada tuto autorku, jej knihy su mile, vtipne a aktuálne, ani tato nie je vvýnimkou. Paci sa mi a tesim sa na dalsie.

Mas co si chcel... (Veronika Jurčišinová, 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Toto bola moja prvá kniha od tejto autorky a som veľmi milo prekvapená. Príjemný slovník, dynamický dej, aktuálna téma, spracovaná žensky bez vulgarít a feminizmu, s nadhľadom,humorom a prekvapivým koncom. Všetkého tak akurát a to celé zabalené do nádhernej obálky. Veľmi sa mi páčila, určite inšpiratívna pre mnohé ženy, riešiace partnerovu neveru.

Román pre každého (Erika Baculíková, 19.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Včera som komentovala túto knihu, ale dnes ju musím znovu. Málokedy sa stane, že knihu, ktorá má okolo 200 strán prečítam za jeden deň, ale pri tejto knihe sa mi to stalo. Začala som ju čítať ráno a večer bola prečítaná. Nevedela som ju pustiť z ruky, lebo som bola zvedavá ako to dopadne. Čakala som iný koniec, ale táto kniha skončila fakt super. Miestami dom sa dobre aj zasmiala. Super napísaná kniha, super príbeh a fantastický koniec. Naozaj vrelo odporúčam.

Dobrá (Erika Baculíková, 18.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Dnes sa mi dostala do rúk táto kniha a už som sa do nej hneď pustila do čítania. Zaujímavé čítanie, je to knižka s príbehom, ktorý sa môže stať ktorejkoľvek žene. Príjemné, ľahké a dobré čítanie. Vrelo odporúčam

Román do kabelky (Jarka Oravcová, 8.3.2013) Odpovedať

Príbeh " z reálu", zaujímavé, pohodové čítanie. Veľa z nás tam nájde práve tie svoje momenty a situácie prežité na vlastnej koži. Odporúčam prečítať :)

"Chuťovka" (Michaela P., 27.2.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Ďalší román pre ženy pri ktorom budú tiecť slzy potokom. Tentoraz ale s menšou obmenou, budú to slzy od smiechu. Po dočítaní som mala svalovku na bruchu ešte asi tri dni. Potvrdzuje sa tu stará dobrá pravda: Ženský rozum vždy zvíťazí nad tým mužským. Niekedy k tomu stačí krása, dôvtip, inteligencia a skvelí priatelia. Keď sa toto všetko stretne v jednom príbehu, nemôže z toho vzniknúť nič iné len „román do kabelky“. Okrem sladkastej príchute pomsty sa tu dočítate trefný popis života mladých podnikateľov a politikov. Celkový dojem ničí len menej reálny záver, ale nikdy neviete čo všetko sa v skutočnosti môže stať kým to sami nezažijete. Muž by povedal: „Ďalší príbeh nejakej zatrpknutej ženskej,“ ja hovorím: „Ďalší tragikomedický obraz dnešnej doby.“

A ďalej? (Miroslava Pagáčová, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nie som veľký fanúšik slovenských autorov. teda aspoň doteraz som nebola. Po prečítaní všetkých kníh od Benkovej + asi tak tony ďalších slovenských titulov mením názor. Možno práve to, čo sa v tomto štáte deje, všetky predsudky, samá závisť a negativita spôsobuje, že sa rodia autori aj v našej malej krajine. Málokto vie opísať postavy tak zľahka a pritom tak dôkladne ako táto autorka. Je nemožné, aby ste si 4 kamarátky, ktoré sa potĺkajú životom s vášňou neobľúbili. Avšak táto je moja najobľúbenejšia. Pretože podľa mňa zobrazuje pravú ženu. Zraniteľnú, príliš dôveryhodnú, emancipovanú a krásnu. Dúfam, že toto nebola posledná kniha a s nádejou očakávam ďalšie tituly podobné tomuto. Smiech, láska, napätie, hnev.Všetko v jednej knižke :)
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x