bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Traja do páru

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Traja do páru

Katarína Machová, autorka troch úspešných kníh pre ženy, sa vo svojom najnovšom románe zamerala na tému manželského trojuholníka a ženského priateľstva. Dlhoročné kamarátky Nela a Soňa sa ocitnú v zložitej životnej situácii, ktorá preverí ich charaktery a ich priateľstvo podrobí zaťažkávacej skúške. Dve mladé ženy, každá je úplne iná. Zatiaľ čo Nela verí v lásku a skutočné priateľstvo, Soňa stavia na silu ženskosti. Obe milujú, no každá celkom inak. Ktorá z nich napokon zvíťazí? Alebo v tejto hre niet víťazov ani porazených?

Detaily o knihe

Názov: Traja do páru

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha na zamyslenie (Ivana Zsidová, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha troška staršieho dáta vás prinúti zamyslieť sa nad pravdou a lžou. Nad silou priateľstva a dôvery. Autorka vás od začiatku až do samého konca drží v napätí, ako dopadne milostný trojuholník medzi Nelou, Soňou a Romanom. Priateľky sú neporovnateľné rozdielne: Nela verí v lásku a bojuje srdcom. Soňa verí len v seba a bojuje telom. Napriek tomu sú priateľky. Zamyslíte sa i nad tým,či a do akej miery je dôvera vo vzťahu dôležitá, aké dôležité je poznať svojho partnera. Viac už neprezradím. Hádam len to,že je to pútavá kniha s reálnymi problémami a skvelým a nečakaným záverom. Ale o tom si môžete urobiť obraz až po jej prečítaní. Vrelo vám ju odporúčam ;-)

odporúčam (Emília Bišofová, 23.12.2013) Odpovedať

Práve som dočítala knižku na jeden dych.Ešte som plná dojmov. Pri čítaní posledných stránok som sa neubránila slzám. Nemohla by som nazvať priateľstvom dvoch ľudí to, ked jeden ubližuje poza chrbát druhému.No vidieť, že obidve hrdinky museli prejsť nejakým "peklom" aby prišli na to, že žiť má stále zmysel a priateľa poznáš v ťažkej chvíli.

určite ÁNO (Danka, 22.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zvláštny príbeh. Dve priateľky na život a na smrť, medzi nimi jeden muž. Nela ho úprimne ľúbi tak, že sa kvôli nemu vzdá manželstva a pohodlného života s dostatkom peňazí. Soňa svoju lásku voči nemu nedáva najavo, uhráva ju na dobrý sex, sťažuje sa na neschopného manžela a papierové manželstvo, no keď sa rozpadne jej vzťah s manželom i dcérou zistí, čo doma mala. Neuveriteľná predstava že i napriek tomu dokáže najlepšej priateľke klamať priamo do očí a bez najmenších výčitiek si užívať si s Neliným už oficiálnym partnerom. Spamätá sa až po jeho tragickej smrti, no vtedy naopak svojou úprimnosťou zničí aj ten kúsok priateľstva čo medzi nimi ostal. Ťažko sa mi čítalo ako strašne Nela trpela, ako sa postupne ničil jej vzťah s dcérou Karin, ako sa uzatvárala pred svetom a nevidela lásku, ktorá sa jej znova ponúkala. A Soňa? klasický príklad mrchy, ktorá ide cez mŕtvoly. Škoda len, že obe si prežijú ťažké chvíle, samotu, trápenie a bolesť kvôli mužovi, ktorý vôbec nieje ten, za ktorého sa vydával..Knižku odporúčam, autorka neopisovala zbytočnosti, príbeh je písaný priamo, tvrdo, bez prikrášľovania, na každej stránke ma čakalo nejaké nové prekvapenie. Knižka ma ani chviľku nenudila, naopak bola som veľmi zvedavá ako príbeh skončí, zhltla som ju za 2 večery.

rozčítané (Eva Pitlová, 14.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
ale sa neviem dočkať konca aj keď sa bojím a neviem či chcem vedieť ako to dopadne... toľko pravdy v jednej knihe a dobrých postrehov ktoré presne vystihujú dnešný svet z pohľadu dvoch odlišných ľúdí. Veľa ľudí by sa mohlo vidieť v tejto knihe a preto sa mi páči lebo je to niečo čo je okolo nás a aj takéto knihy nám vedia úkázať ako si máme vážiť priateľstvo a akých chýb sa dopúšťame na druhých a ako ich to môže zraniť .. takže vrelo odporúčam !!!

Práve dočítané (Jana Lascsáková, 3.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Ako má človek veriť cudzím ľuďom, keď ho sklamú jeho najbližší, tí, ktorým veril najviac, ktorých ľúbil najviac... potom sa človeku musí zrútiť celý svet, potom už akoby nebolo prečo žiť... asi takéto pocity mám teraz, krátko po dočítaní tejto útlej knihy, ktorá obsahuje toľko pravdy - priateľstvo si vážme, to pravé je len jedno

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x