bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dobré dni sa začínajú v noci

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Príbehy z kabelky
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dobré dni sa začínajú v noci

Annu s prichádzajúcim vekom stále niečo škrie. Zrazu je nespokojná v doteraz idylickom manželstve s Oliverom, akoby jej zostávala málo času – na život, na dobrodružstvo i na lásku.
Na firemnom víkendovom výlete prežije vášnivú noc s oveľa mladším kolegom. Nerozhodná Anna váha, či sa prizná, alebo bude s pocitom viny žiť ďalej. Dobehne ju však krutá realita – dospievajúca dcéra Alica v Anninom mobile objaví kompromitujúce esemesky od milenca a vzťahy celej rodiny sa razom ocitajú v slepej uličke.

Detaily o knihe

Názov: Dobré dni sa začínajú v noci

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Akcie

Súťaž o štýlový balíček Dobré dni

Už zajtra máme Valentína a my vám proste chceme robiť stále radosť:-) Preto sme pre vás pripravili malú súťaž o perfektný, štýlový obal Love story na knižky...áno, najmä na zaláskované romance. K tomu knihu Adriany Macháčovej Dobré dni sa začínajú v noci a pribalíme aj čosi na maškrtenie. viac

Hodnotenie čitateľov

Vulgarizmy (nettarinka, 4.5.2017) Odpovedať

priemerná kniha
Veľmi mi v knihe vadili vulgarizmy...znechutilo ma to veľmi a nemala som chuť ju ani dočítať...myslím si, že príbeh sa dal napísať aj bez tých vulgarizmov....nijak tam nechýbali....inak celkom v pohode kniha...

Perfektna (lubica, 3.2.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha, parada. Velmi dobre sa cita, ani nadychnut som sa nestihla>| Napinave, ale suhlasim s hlavnou hrdinkou, manzel mal na tom tiez podiel, navzajom si treba lichotit a chvalit sa kazdy den, nic nie je samozrejme. Podla mna to jje dcera dost prehnala s reakciou, esteze tam bol dobry muz, ktory sa cez to po case preniesol.

výborná kniha (Katarína Giertlová, 19.9.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som prečítala doslova na jeden dych..nevedela som sa od nej odpútať...v tejto knihe je výborne ukázané ako to môže dopadnúť v rodine kde jeden podvedie...možno už pár žien si povedalo po dočítaní tejto knihy, že určite takú chybu nespravia ako hlavná postava Anna.

zaujímavé čítanie (Denisa, 19.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pre psychicky pracujúcu ženu super odychové čítanie so všetkým čo má byť.

Dobré dni sa začinajú... (Veronika Jurčišinová, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná kniha, super príbeh do kablelky... za jeden annin omyl krutý trest, nechať ešte k tomu rovno dospievajúcu dcéru , aby ju odhalila, a tak surovo odsudzovala, to bol najväččší trest pre ňu ako matku, aj keby jej bola dcéra odpustila hned, aj tak by to bol pre matku dostatočný trest, a nie ešte ked ju tak surovo odvrhovala.. ale aj také veci sa v živote stávajú.. našťastie má hlavná hrdinka rozumného manžela, ktorý to včas pochopil a originálne v tom závere vyriešil.. Páčíla sa mi aj Monika, ako sa snažila prekonávať závisť voči Anne a nie vždy s jej to darilo, presne ako v reálnom živote..a hlavne ako včas vedela rozoznať, že Oliver to medzi nimi po rokoch ukončil a patrí navždy Anne.. to bola veľmi jemná a šarmantná scéna.. Aj ako Tomášovi docvaklo, že môže zrazu o buchtičku Moniku prísť..až ju začal chvíľami posmeľovať proti vlastnej zbožňovanej mame:-) to bolo tiež milé, a zároveň aj zábavné)))

Veľmi dobré čítanie (Kristina, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som si kúpila na základe pozitívneho hodnotenia v TV. Natolko ma zaujala autorka ako o nom rozpravala ze hned som si ju musela objednat. Velmi zaujimave citanie ktore zahrna lasku, emocie proste taka romantika ale aj napatie ako to skonci.Vrelo odporucam urcite neolutujete. a este vdaka buxu som tuto knihu uz mala za par dni a nemusela som cakat niekolko tyzdnov :)

ľahké čítanie pre nenáročné čitateľky :) (Andy B., 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha u mňa na stolíku čakala až do minulého týždňa. Popri práci, dieťati,... už nemám bohužiaľ toľko času na čítanie. Minulý týždeň bola dcérka hospitalizovaná nešťastnou náhodou v nemocnici, ja s ňou ako doprovod. Mužovi som jednoznačne kázala, doniesť mi knihu od Aďky Macháčovej - Dobré dni sa začínajú v noci /zrejme moje rozhodnutie bolo ovplyvnené pozitívnym názvom a momentálnou nie ľahkou situáciou/. Samozrejme ma obsah vôbec nesklamal. Neviem, ako by som sa ja zachovala na mieste hlavnej hrdinky, neviem, či by som dokázala podviesť, neviem, ako by som sa zachovala ako jej dcéra Alica a tobôž neviem, ako by som sa zachovala ako Annin podvedený manžel. Koniec príbehu ma zaujal rovnako ako aj celý dej. ODPORÚČAM, len tak ďalej, Adrianka.

slabý priemer (Katulik, 1.3.2013) Odpovedať

neoslovila ma
Túto knihu som si vybrala ako meninový darček, no po jej prečítaní som zostala mierne sklamaná. Kniha ma nebavila, dočítala som ju len aby som sa utvrdila v tom, že to je ako klasický romantický film, kde niekto urobí chybu, snaží sa ju napraviť, no nejde to tak ľahko ako si to predstavuje. Čakala som od tejto knihy viac.

zaujímava kniha (Františka Kubíková, 21.2.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
kniha sa mi veľmi páčila,je napinava a zaujimava,spestrila mi čitanie v autobuse :-)

Výborné čítanie (Adriana, 19.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Podobne, ako ostatné knihy od tejto autorky, aj táto sa mi veľmi páčila. Zaujímavá téma, originálne frázy a prirovania, pútavý rozprávačský štýl, napätie. Skrátka všetko, čo má mať dobrá kniha.

Zaujímavá kniha (Katarína, 15.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Podľa mňa táto kniha je veľmi zaujímavá, plná napínavých situácií...príjemná na večerné čítanie :)
Všetky komentáre (11)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Mami, kto ti píše také hlúposti?“
„Daj to sem, Alica! Povedala som ti, aby si to nečítala!“ Anna jednou rukou pustila volant a zahnala sa na dcéru, až auto nebezpečne zabalansovalo. Uvedomila si, že jej reakcia ju dokonale prezradila. Keby za tým nič nebolo, odbila by to smiechom.
„Počkaj, počkaj, čo sú to za esemesky?“ Alica sa uhla a poho-tovo si prezrela celú komunikáciu. „Mama, to má čo znamenať?“ nechápavo čítala jednu správu za druhou. „Noc s tebou... Nabrúsiť pazúriky...“
„Alica, daj mi ten mobil!“ zvrieskla Anna zúrivo.
„S kým si to píšeš, mama?“ zdvihla hlavu a prižmúrenými očami sa zahľadela na maminu tvár skrivenú od zlosti. „Ty máš frajera?“ opýtala sa omráčene.
Annu nečakaná otázka zarazila, obe chvíľu mlčali.
„Už chápem, prečo si v strehu,“ prerušila napäté ticho Alica.
Anna zaškúlila na dcéru: „Panebože, Alicka, hádam si nemyslíš, že tie esemesky niečo znamenajú.“ Z hlasu jej zaznela úzkosť.
„Nie som padnutá na hlavu, viem čítať!“ vyprskla Alica a znechutene sa odvrátila.
Anna razantne zabočila doprava a hľadala, kde by mohla zaparkovať.
„Haló... Nie som Anna, ale jej dcéra, a ty si obyčajný debil, hajzeľ a sráč...“ ziapala hlasom plným zloby.
„Alica!“ skríkla zdesene Anna.
„Že nechápeš, prečo nadávam?“ opýtala sa Alica zúrivo, ale v hlase mala plač. „Chrápeš s vydatou ženou a matkou. Si obyčajný nechutný úbožiak! Počuješ?!“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x