bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Temná horečka

Vydavateľ: Jota (Nakladatelství JOTA, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 12.06.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,15 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Temná horečka

První díl z pětidílné řady od mimořádně úspěšné autorky. Otevírá se svět plný tajemství a záhad, napětí a vášně, těžko definovatelný prostor mezi realitou a snem, současností a dávnými legendami.

Mac je obyčejná holka z malého jižanského města, která se stará především o nehty a dokonalé opálení. Její bezstarostný život ale trvá jen do chvíle, kdy najdou tělo její mrtvé sestry, která jí stačila v hlasové schránce zanechat podivný vzkaz... Ve snaze přijít tajemství na kloub vyráží do Dublinu, kde nachází sestřin rozházený byt a množství stop. Postupně se zaplétá do přediva klamu a lží a zjišťuje, že je stejně jako její mrtvá sestra obdařena zrakem, jímž dokáže nahlédnout do světa, který zůstává ostatním lidem utajen. Zajímá ji jediné: najít knihu, která možná stála její sestru život a může přivodit zkázu celému lidstvu.

Detaily o knihe

Názov: Temná horečka

Originálny názov: Darkfever

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelá (Diana, 26.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa mi veľmi páčila! Bola napínavá, postavy boli úžasné a niektoré aj dosť záhadné (viď Barrons :D). Držala ma do konca v napätí a aj tak to skončilo kúsok otvorene. Preto sa teším na 2. časť! :)

VYNIKAJÚCA (Soňa D., 14.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná, výborná, výborná séria!!! Strhujúci epický príbeh, ktorý naplno oceníte až v neskorších knihách, vynikajúco napísané postavy, temná atmosféra Dublinu.. Pre mňa jedna z najnezabudnuteľnejších urban fantasy sérií. Avšak musíte prečítať všetkých 5 častí, nakoľko tvoria JEDEN súvislý ucelený príbeh a každá končí cliffhangerom :-) Štýl písania je viac popisný, zobrazuje vnútorné myšlienky hlavnej hrdinky Mac, pretože knihy sú písané z jej pohľadu a preto všetko objavujete spolu s ňou. Svet, ktorý autorka vykreslila, je veľmi komplexný a nie je to pekné miesto na život. Je to svet ovládaný temnými Fae, smrtiacimi artefaktami a všadeprítomným ilúziami, kde nič nie je také, ako sa zdá. Každá odpoveď, ktorú Mac(a vy s ňou) objaví, len vyvolá ďalšie otázky a práve preto vás séria drží v napätí až do poslednej knihy. Až do samého konca neviete, kto je priateľ a kto nepriateľ. Hlavná hrdinka Mac prešla počas kníh obrovským vývojom, od optimistického a naivného dievčaťa zo začiatku prvej knihy prešla ďalekú cestu. Všetky postavy sú vynikajúco vykreslené, plné vnútorných konfliktov a svojich vlastných démonov. Túto sériu naozaj odporúčam! Len sa pripravte, že čakanie vždy na ďalšiu knihu bude kvôli cliffhangerom neznesiteľné :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x