bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nočný bozk

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nočný bozk

Ďalšia kniha z Kenyonovej série o temných lovcoch prináša príbeh o nesmrteľných upíroch, ktorí chránia ľudstvo pred dajmonmi živiacimi sa ľudskými dušami.

Čo sa stane, ak spojíte nesmrteľného vikinského bojovníka, ktorého si po piatich minútach nikto nepamätá, princeznú na úteku, bojujúcu o holý život, a jedného rozhnevaného poloboha? Asi v takej situácii sa ocitol temný lovec Wulf Tryggvason.
Začalo sa to celkom nevinne. Raz v noci Wulf zachránil ženu, ktorá sa dostala do ťažkostí. Vzápätí sa otvorila brána pekla a vystúpili z nej nebezpeční upíri, dajmoni. Pod velením syna boha Apolóna chceli zrušiť kliatbu, ktorá ich väznila vo večnej temnote. Na vykúpenie potrebujú život Cassandry Petersovej. Ak sa tak stane a ona zomrie, zahynie všetko živé, slnko aj zem.
Oboch spojil osud a Wulf má za úlohu chrániť ľud, ktorý celé stáročia prenasledoval. Nedôverujú si, Cassandra jediná si však Wulfa pamätá. Jej sila a odvaha mu zasiahli srdce, o ktorom si myslel, že dávno zomrelo.
Pravá láska dokáže vykúpiť dušu temného lovca. Ale čo ak tá žena nie je skutočný človek?

Z anglického originálu Kiss of the Night (St. Martin’s Press, New York 2004) preložila Zuzana Horváthová.

Detaily o knihe

Názov: Nočný bozk

Originálny názov: Kiss of the Night

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nočný bozk (Natália, 18.8.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa mi veľmi páčila. Budú preložené aj ďalšie diely?

Nočný bozk (bux.sk, 22.8.2017) Odpovedať

Dobrý deň, vydavateľstvo IKAR v súčasnosti preklad ďalších dielov neplánuje.

Temni lovci (Zuzana, 11.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zo začiatku sa mi čítala trošku ťažšie,lebo je iná ako ostatné..ale vtiahla ma hlbšie do deja,a po prečítaní mi bolo ľúto,že znova musím čakať na ďalší preklad..najlepšie by bolo,keby som mala doma už celú sériu :) výborná..

Nocny bozk (Sona, 9.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
dalsi uzasny pribeh z neskutocne uzasnej serie o temnych lovcoch! Odporucam precitat vsetkych cca 30 pribehov (drviva vacsina su iba preklady do cestiny jej fanusikov na jej fanpage) a brutalne sa tesim, ked vyjde v slovencine Acheron!!!!!

Iná ako ostatné (Barbora, 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Takto som si smrť nepredstavovala!" Myslím, že také nejaké zmiešané pocity mohli zmietať Cassandrou, ktorá vedela, že v deň svojich 27 narodenín zomrie .Dá sa s tým niečo urobiť? Má ešte šancu? Nestalo sa tak, ako si myslela. Prečo? Zachránil ju niekto? Mala prežiť strašné muky a potom sa ponoriť do Hádesovej ríše. Tak nejako. Niečo sa však stalo, a jej život sa radikálne zmenil. Niekoho stretla a zachránil jej život. Láska, bolesť, šťastie, smútok, smrť, nový život...Rôzne emócie, ktoré sa prelínajú v tejto knihe moje telo úplne vyšťavili a zbavili tekutín, pretože som ich stále prelievala cez slzné kanáliky. V druhej polke knihy som stále plakala a nedokázala som prestať. Táto kniha ma chytila za srdce tak, ako aj ostatné z tejto série. Avšak, na tejto bolo ešte niečo viac, niečo, prečo som sa od nej nechcela ani na minútu odtrhnúť, niečo, kvôli čomu som plakala, a nevedela si vysvetliť prečo. Strane ma potešilo, že v tejto knihe sa stretli všetci, ich súdržnosť, ako sa postavili spoločne proti neprieateľovi. Ich vzájomné vtipné doberanie. Neviem, ale čítala som už mnoho kníh s upírskou tématikou,ale ani jedna kniha ma tak nechytila ako táto séria. Zvyčajne upírske knihy na pokračovanie ma prestanú baviť, pečítam si dve časti a ostatné ma už netrápia, pretože príbeh nie je podaný zaujímavo a tak stratil moju pozonosť. Každá kniha z tejto série je iná, stále sa deje niečo nové, príbehy sa prelínajú, postavy sa vracajú, nezabúda sa na ne. Teším sa, hrozne sa teším na ďalšie knihy z tejto série, nenechám si ich ujsť. Táto kniha určite stojí za prečítanie, je proste super. KONIEC, nemám k tomu viac slov.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x