bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Lampa

Vydavateľ: Fortuna Libri (FORTUNA LIBRI, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 05.05.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Lampa

Z náhodného stretnutia Eve a Doma v bludisku vo Švajčiarsku vzplanie vzťah, vášnivý, ale aj plný duševného porozumenia. Eve tuší, že fascinujúci Dom je mužom jej života.
Dom navrhne presťahovanie do Francúzska, kde kúpi starú opustenú provensalskú usadlosť Les Genévriers a spolu s Eve sa tam usídlia. Sú šťastní a odlúčení od sveta, obklopení hudbou, knihami, levanduľovými lánmi, nádhernou scenériou provensalského kraja.
V Les Genévriers však nie je všetko tak, ako sa zdá. Vzťah medzi Eve a Domom nahlodávajú hrozivé tajomstvá, medzi starými múrmi sa ozývajú dávni duchovia. Eve sa ponára do minulosti a objavuje temné dejiny Les Genévriers, aké si v očarení rajskou krásou nevedela predstaviť. A čo ju čaká, keď začne pátrať v minulosti muža, ktorého považovala za svoju osudovú lásku?

Detaily o knihe

Názov: Lampa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Lampa (Mária, 18.7.2017) Odpovedať

som sklamaný(á)
Kniha mi bola odporučená v kníhkupectve, som sklamaná, dej rozťahaný, nemá spád, som v polovici knihy a nič mimoriadne sa nedeje, okrem zdĺhavých opisov prostredia je dej nezáživný a nudný, aj keď sa chce tváriť opačne. Neodporúčam, škoda vynaloženého času na jej čítanie !!!!!!!!!!!!

Sklamanie (Ivana Cernakova, 21.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Namet bol zaujimavy, tema bola super, ale styl a celkove ponatie veci mi absolutne nesadlo. Ani poriadne vysvetlenie, ani ziadne rozumne zaradenie do zanru. Samotny pribeh na konci ako sa rozuzlil bol celkom ok, ale nechapem, preco to malo 400 stran, uplne by stacila polovica. A citatelne to bolo tak v poslednej tretine. Hlavnu dvojicu som vobec nepochopila, jednanie Dominica... usla by som po par mesiacoch a jednanie Eve, skoda reci. Casova linia v minulosti bola zaujimavejsia, ale tiez az od polovice, dovtedy to bolo velmi divne. Napriek teme Provensalska, co je uplne pre mna, to bolo nejako mimo moj zaber. Vaham medzi 2 a 3 hviezdami, nelutujem, ze som to citala, ale ocakavania boli naozaj uplne inde.

Lampa (Vladka, 23.8.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelý román...najlepšia kniha, akú som doteraz čítala!!Príbeh zahalený tajomstvom,od ktorého sa nedá odtrhnúť

Nádhera!!! (Diana, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vďaka tejto knihe som mala 2x jednotku z umeleckého opisu :D Tých je tam neúrekom a sú úplne dokonalé, človek akoby sa ocitol v nádherne rozvoňanom Provensálsku. Aj to duchovno, opisy pocitov a emócii, dokonca štipka osobnej histórie, jednoducho skvelé, skvelé, skvelé!

Skvelá kniha (Viktoria, 11.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po tejto knihe zháňam všetko od tejto autorky. Tento dej je proste očarujúci v každom smere. Je krásne opísaný kraj, postavy a ich láska:)

výborne napísaná knižka (simona, 9.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
O tejto knihe som najskôr počula od kamarátky, ktorá zhodnotila, že po jej prečítaní netúži po ničom inom ako navštíviť Provensalsko. Ja som na francúzsky juh zavítala pred rokom a pol a preto som teraz knihu zobrala do rúk so zvedavosťou či bude opis naozaj taký hodnoverný?! Osobne neznášam dlhé nudné vykreslenia "zátiší", v ktorých sa odohráva dej, ale táto knihy prekvapila - jemný, nevtieravý a pritom čarovný opis! doplnený neuveriteľne pútavým príbehom s nádychom špiritizmu. Pritom to nieje žiaden prízemný príbeh pri ktorom nemáte potrebu rozmýšľať alebo obpozeraná historka typu "bojíte sa tmy?" plná duchov, badateľných rozuzlení a klišé, ktorých som ja osobne už presýtená... ale dej na zamyslenie a zároveň ľahké čítanie na dobru noc. Jednoducho krásna knižka, ktorá vás priam vtiahne do deja. Je zrejmé, že môj komentár zachytáva dojem, ktorý vo mne zanechal tento opis viac ako dojem, ktorý vo mne zanechal samotný dej, ale práve to si cením. Napokon o čom je príbeh si ľahko čitateľ prečíta aj tu v anotácii alebo na zadnej obálky v kníhkupectve.=) A aj práve kvôli tomuto opisu knižku veľmi odporúčam a nielen romantickým dušiam =) Jednoducho výborne napísaná knižka.

Knižka plná vôní a záhad (veronika, 30.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prekvapivo magický román, ktorý dokázal sprostredkovať zmyslové vnemy textom, pri čítaní som cítila všetky tie krásne vône a predstavovala si úžasné miesta, prežívala pocity postáv. Asi vôbec prvá kniha, v ktorej opisy nie sú nudné, ale naopak fascinujúce, úplne premyslené do detailov. Román sa číta veľmi dobre a vťahuje Vás do atmosféry príbehu. Knižka je určená pre milovníkov príbehov, ktoré sú podnetné pre zmysly a vzbudzujú najmä pocity tajomna a zvedavosti.

duchovia (maria kurcinova, 26.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Krasne opisany Provensalsky kraj.Davno som necitala tak krasne opisane okolie.Spletite pribehy,ktore si clovek postupne dava dohromady.No,co dodat plno lasky,co ja nemusim ale teraz mozem.A nelutujem,ze som si ju kupila.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x