bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







So šarmom Parížanky

Vydavateľ: NOXI (NOXI, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:52

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: So šarmom Parížanky

Francúzska ikona elegancie v knihe radí, ako dosiahnuť štýl a krásu. Všetky tipy nazbierala počas niekoľkých desaťročí pôsobenia v módnom priemysle.

Chcete sa obliekať ako Parížanka? Podľa tejto knihy si môžete zostaviť rovnaký šatník! Stačí na to len sedem cenovo dostupných základných prvkov, ktoré skombinujete s príťažlivými doplnkami.

V knihe sa dozviete, v ktorých obchodoch Parížanky nakupujú oblečenie, kozmetiku a dekoratívne doplnky. Pozrite si adresy najobľúbenejších parížskych obchodov aj s telefónnymi číslami a internetovými adresami. Navštívite aj vybrané hotely, reštaurácie a ďalšie menej známe miesta v Paríži, ktoré jednoducho treba vidieť! Nechýba ani na mieru šitý sprievodca pre rodinnú zábavu.

Na knihe spolupracovala Sophie Gachetová, módna novinárka časopisu Elle. Aj vďaka nej tu máte módny Paríž ako na dlani…

 

Detaily o knihe

Názov: So šarmom Parížanky

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Každá strana obohatí (Veronika Fulierová, 11.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je presne typ knihy, ku ktorej sa môžete vrátiť kedykoľvek a v podstate otvoriť na hociktorej strane podľa aktuálnej nálady. Vždy si v nej niečo nájdete, je napísaná veľmi vtipne a čo sa mi páči najviac, že postoj k životu a k móde, ktorý ponúka je veľmi rýchlo prenosný aj do nášho slovenského života. Naozaj navnadí aj na vysnívaný výlet a použiť sa dá ako mini bedeker.Je to moderná klasika, a nie nutne len pre milovníkov francúzskeho štýlu. Oplatí sa.

Lahkost (Mima, 2.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Tato kniha ma oslovila najma lahkostou, s akou autorka pojala svet mody a stylovost... Tuto knihu mozem doporucit aj ako darcek, neurazi ziadnu zenu, lahko sa cita a isto kazdu dusicku potesi :-) Rozsiri obzory a poskytne nenasilnym sposobom Pariz "na dlani". Citala som ju dva dni, je velmi putava. A kedze som aj v Parizi bola, mala som pocit, ze som opat tam a popijam kavicku na "ajfelovke" s takymto prijemnym citanim...

Parížanka (Ingrid Šimoniková, 24.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznám sa ešte som knižku nečítala, ale velmi túžim si ju prečítat , práve si externe dokončujem po rokoch maturitu a snívam o tom,že po ukončení si kupim knižku , vyložím nohy uvarím kafíčko a na terase budem čítat práve túto užasnu knižku už mám vek kedy by sa patrilo vediet ako sa obliect.. a pod. Recenzie napovedaju že to bude skvelé čítanie

skutočný šarm (Stanislava, 20.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola som asi pred pol rokom v PARÍŽI a keby mám túto knihu,tak si ho ešte lepšie užijem! Táto kniha nieje iba o obliekaní a správaní ale aj o Paríži. Je o tom ako sa parížanka správa,kde nakupuje,kam chodí s detmi,čo by si na seba určite nedala a ako sa tešiť zo života, čo sa v Paríži určite oplatí vidieť a kam ísť nakupovať! Pre mňa skvelá kniha,dakujem.

Paríž (Ivana, 7.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Každá žena sa chce páčiť! Táto kniha vám v tom pomôže. Poradí čo si obliecť-čo by nemalo vo vašom šatníku chýbať a čomu sa treba vyvarovať!!! Poradí ako sa nalíčiť a čo je už Faux pas. Sú tam spomenuté módne podniky,reštaurácie,obchody,hotely. Ked sa vámpáči paríz a parížsky štýl tak túto knihu musíte mať a budete so sebou spokojná,mala by ju mať každá žena v knižnici.Po prečítaní sa budete cítiť skvelá,pekná a spokojná.(ak sa budete riadit podla rád v knihe). Takže príjemné čítanie,určite sa oplatí!!!!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x