bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Znak polmesiaca, 2. vydanie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Znak polmesiaca, 2. vydanie

Vo vidieckom hostinci na Mississippi vystupuje pre potešenie iných krásna princezná ako háremová tanečnica. Nevie o svojom kráľovskom pôvode, preto ju dráždi príťažlivý muž, ktorý sa preplavil cez oceán, aby ju získal. Odvážny muž si prišiel do Ameriky po sľúbenú nevestu. No tvrdohlavá diablica odmieta prejavy náklonnosti, a tým ešte väčšmi rozpaľuje jeho vášeň. Čo by však neurobil odmietaný nápadník preto, aby dobyl lásku ženy, ktorá prisahala, že láske za nijakých okolností nepodľahne.

Z anglického originálu Once a Princess
(Avon Books, a division of Hearst Corporation, New York 1991) preložila Jana Scheichertová.

Detaily o knihe

Názov: Znak polmesiaca, 2. vydanie

Originálny názov: Once a Princess

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Vrelo odporúčam (Kristína Rusinková, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedným slovom skvelá kniha :) Som závislá na romantických knihách a táto je skutočne úžasná. Prečítala som ju viackrát a vždy ma bavila :) Veľmi sa keď hlavný hrdina žiarli a tu som sa toho veľa krát dočkala. Veľmi pútavo napísaná ako aj ostatné knihy od Lindseyovej :)

Ďalšia moja top kniha (Lucia, 11.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
V anotácii to vyznelo ako keby Táňa tancovala noc čo noc, čiže by som to možno trochu inak podala. Táňa = Tatiana si toho v živote musela veľa vytrpieť. Preto mi prišlo hnusné ako jej Štefan naložil (teda len po zadku ako malému decku, ale aj tak). Nato, že mala ťažký život, dostávala bitky a nebola vychovávaná ako mala byť - v bavlnke so všetkými privilégiami budúcej kráľovnej nebola z toho zatrpknutá. Brala život taký aký prišiel a bojovala zubami-nechtami o svoju nezávislosť. Ich stretnutie bolo zaujímavé. Páčilo sa mi, že ju spoznal, aj v prestrojení. Taký zmysel by mal mať každý, aby dokázal nazrieť, aj pod škaredé veci a nájsť tam to pekné. Vasilij (Patríš mne), Lazar, Sergej, Saša tam pekne dotvárali dej. Bez nich by to zrejme nebolo vončo. Hlavne, keď sa medzi sebou priateľsky hašterili. Lackova osada bola už v knihe Patríš mne (alebo lepšie povedané bude, len ja som to čítala naopak). Tam je spomenutá viac, ale aj tak to bolo príjemné spestrenie deja. S knihou strávite príjemné chvíle, aj keď sa vám možno bude zdať, že boli krátke, ale to sa pri dobrých veciach stáva :)

Znak polmesiaca (Barbora, 18.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku som čítala už dávnejšie, ale samozjreme, pamätám si ju, pretože na takúto knihu sa nezabúda. Pred rokom som si kúpila pokračovanie - Patríš mne, ktorá je rovnako skvelá. NO dnes sme boli na nákupoch a narazila som na túto knihu, pretože som ju mala len požičanú z knižnice, ale chcela som ju mať aj doma, tak som si ju kúpila a idem sa do nej pustiť znovu. Je to krásna knižka, trošku odlišnejšia, ako ostatné, pretože je písaná o Kardínii, a asi preto sa mi tak ľúbi. Určite stojí za tie peniaze a som strašne rada, že ju mám doma a určite vrelo odporúčam. :-)

Úžasna kniha (Radka, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Znak polmesiaca je úžasná kniha, v ktorej Táňa a Štefan sú ľudia s bolestnou minulosťou. Našťastie ich láska prekoná všetky nástrahy a aj Štefanov "zlý úsudok", ktorý ich k knihe od seba oddeľoval. Johanna Lindseyová patri medzi moje najoblubenejšie autorky. Myslím, že Lindseyová napísala knihu aj o Vasilijovi ,,Patriš mne" vrelo odporučam aj tu je tiež superova ako znak pol mesiaca :)

rozhodne áno! (Jarmila Grichová, 16.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
úžasná kniha... každý, kto čítal túto knihu ale aj ostatné knihy od Lindseyovej by to určite vyslovil tiež, úžasný dej, do ktorého zapadnete hneď, ako začnete čítať...veď ktorá z nás by nechcela byť stratenou princeznou, po ktorú si príde príťažlivý a tvrdohlavý chlap, ktorý ide tvrdo po vyvolenej, nechce si pripustiť lásku a nakoniec také úžasné vyznanie :) .... naozaj, keď toto začnete čítať, siahnete po ostatných Lindseyovej knihách a bude to ako vaša droga...máte pocit, že postavy z jej kníh dôverne poznáte a čakáte na ďalšiu knihu aby ste si mohli prečítať o stretnutí ďalšej osudovej lásky :) tí, ktorí rozhodli o druhom vydaní tejto knihy to vymysleli úžasne....preto nerozmýšľajte, či ju vziať ale s istotou si ju vyberte...naozaj neoľutujete ;)

Lindseyka do zbierky (Hela, 8.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je super, putavo pisana, stale sa nieco deje, vo Vasej zbierke nesmie chybat, v mojej nechyba a som rada :)

:) (simona, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Lindseyová nikdy nesklamala :) prečítala som od nej veľa kníh a všetky boli úžasné ;) táto samozrejme nesklamala. všetky "romantičky" si prídu na svoje ;)

Znak polmesiaca (Nikol, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha sa mi veľmi páčila! Dostala som Znak polmesiaca spolu s knihou Patríš mne od priateľa a bola som na ne zvedavá. A Lindseyová opäť nesklamala! Zase raz skvelo vymyslený pútavý príbeh, veľa som sa aj nasmiala na niektorých situáciách (najmä na tých útekoch). Jednoducho, mám jej knihy rada! :)

Znak polmesiaca (Nini, 14.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa číta s ľahkosťou a je aj dostatočne vtipná. Nesklamala.

Kazdy ju musi mat (Ivana Bršťáková, 9.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak tato kniha by nemala chybat v ziadnej osobnej kniznici kazdej romantickej citatelke. Ak mate radi postavy so silnym chrakterom a vyraznou osobnostou tato kniha je presne to , o hladate,. Zaujimava je hned na zaciatku, i ked spociatku som sa bala ako na mna bude "kralovstvo" posobit. No hned prva kapitola ma presvedcila, ze Johanna Lindseyova nikdy nesklame. Rozhodne tato kniha patri k tym najlepsim a ja chvalim Ikar, ze pripravil konecne 2. vydanie, a dufam, ze v tom bude pokracovat a tak sa opat dostanem k pribehom, ktore su tazko zohnatelne i v kniznici :)

;-) (Lucia Krajčiková, 8.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Zaujimavi dej ako si princ nahana svoju princeznu ktora cele roky netuši o tom.Princ Štefan prekonava nebezpečne situacie ktore mu hadze pod nohy Tana ktora sa ma stat jeho ženou no ona ho odmieta a tak pri každej priležitosti mu ujde on ju však musi zakaždim vypatrat nieje to lahke obaja sa nenavidia no ked su o samote tak sa vašnivo miluju,bozkavaju,zvadzaju no a na koniec??? Super kniha treba prečitat a 2 diel zaáčinam čitat.

zaujimave citanie (Michaela Tothova, 29.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Klasicka romantika so vsetkym :) Od zaciatku, od prvej vety, ma kniha vobec nicim nesklamavala a do posledneho pismena ani nesklamala :) Je uchvatny dej a naozaj, kto ma rad tuto autorku, pride si na svoje. Doporucujem :)))

Znak polmesiaca (Barbora Eliašová, 29.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
úúúúžasná kniha:))) najviac sa mi páčilo, ako mu stále utekala a on ju naháňal:)) a to iskrenie medzi nimi:))) krááásne.. už sa teším na druhú z tejto série:)))
Všetky komentáre (13)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x