bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zamilovaní anjeli

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Padlí anjeli (5.diel z 5)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zamilovaní anjeli

Láska niekedy potrebuje povzbudenie od strážnych anjelov, aby sa mohla dvihnúť zo zeme. No len čo párkrát mávne krídlami, treba jej dôverovať, že poletí sama, do najvyšších možných výšin, do neba – a ešte ďalej.

Vzťah Luce a Daniela je symbolom nekonečnej lásky, no ich príbeh nie je jediné rozprávanie o láske. Túto knihu ste inšpirovali vy, čitatelia, ktorí ste sa so mnou od začiatku delili o svoje zážitky a ukázali mi, aké rôzne podoby môže mať tento jedinečný cit. Zbierka valentínskych príbehov Zamilovaní anjeli je okružnou cestou romantiky, ktorá sa tiahne naprieč časom a našimi srdcami. Priblížte sa ešte viac k poznaniu večnosti Luce a Daniela – a prežívajte aj nečakanú lásku Shelby a Milesa, Rolandove lekcie lásky či Arrianinu pálčivú lásku.
Prečítajte si tieto nezabudnuteľné príbehy – a navždy sa zamilujte!

Z anglického originálu Fallen in Love (Random House
Children’s Books, New York 2011) preložila Saskia Hudecová.
Verše preložila Jana Báliková.

Detaily o knihe

Názov: Zamilovaní anjeli

Originálny názov: Fallen in Love 5

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pekný doplnok k sérii (Alenka V., 31.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Ak ste čítali sériu Padlích anjelov, tak túto novelu musíte mať tiež. Nielenže sa dozviete ako sa to nakoniec skončilo (a vlastne začalo) s Milesom a Shelby, ale dozviete sa ešte oveľa viac o hlavných postavách - a tým nemyslím iba Luce a Daniela, ale aj Arriane, Rolanda. Niektoré nové fakty o nich ma dokonca šokovali a prekvapili. Autorka nám v tejto knižke predstavila rôzne Valentíny našich hrdinov. Začína sa to Shelby a Milesom, ktorí hľadajú Luce a zároveň si hľadajú cestu k sebe. Všetky postavy sa nachádzajú v minulosti - v stredoveku a smerujú na Valentínsku oslavu, ktorá sa tam má práve konať. Roland a Arriane na svoj Valentín iba spomínajú a nedeje sa priamo v tom období. Na konci je samozrejme Valentínsky príbeh Luce a Daniela - ich ďalší minulý život, ktorý je vyvrcholením celej slávnosti. Ak vám tam chýba Valentínsky príbeh Cama, tak vám poviem, že aj mne v knižke chýbal. No Cam sa tam ako postava viackrát objaví, takže to nie je až také zlé. Celkovo je táto knižka veľmi pekná, taká na oddýchnutie. Je to taký kratší doplnok ku tejto sérii, ktorý jemne dopĺňa dej a charaktery postáv. Navyše je to ďalšia nádherná obálka. Túto novelu odporúčam čítať už po treťom diele, pretože naň nadväzuje. Nič sa však nestane ak si ju prečítate až po štvrtom - aspoň budete mať ešte čo čítať, keď vám bude ľúto, že sa štvrtým dielom séria už končí. :)

priemerné (Veronika Berdáková Pavlík, 22.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
oproti prvým štyrom častiam sa mi táto kniha zdala veľmi slabá. Málo napatia ....a všetko sa mierne dalo očakávať. Také jednoduché príbehy. Ale aspoň vieme o láskach ostatných anjelov. No trošku ma to sklamalo čakala som viac

Môj dojem :) (Frederika Janoštiaková, 15.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
túto knihu som dostala na narodky a keď som ju začala čítať, tak na druhý deň som ju zatvárala s pocitom, že WOW! :) aj keď je to len doplnkový príbeh, veľmi pekne ukazuje vyvíjajúcu sa lásku daných postáv. Je to super kniha a pohodové čítanie :) vrelo odporúčam

Zamilovaní anjeli :-) (Marianna Barčíková, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zamilovaní anjeli je krátka novela plná romantiky. Ani si neviete predstaviť aká som bola nadšená keď som sa dozvedela, že túto knihu vydáte. V kniha má čo ponúknuť. Ukáže nám ako láska Luce a Daniela mení životy v ich okolí, taktiež nám objasní minulosť aj ostatných a ukáže nám aj ich pohľad na situáciu. V prvých 4 knihách sa čitateľ sústredí hlavne na boj dobra so zlom a zakázanú lásku. Pri tejto knihe si môže čitateľ trochu oddýchnuť a užiť si pár krátkych príbehov, ktoré prinesú veeľa romantiky ale aj prekvapení ktoré zrejme nik nečakal. Je užasne že aj keď postavy poznáme stále nás dokážu prekvapiť.Mne sa kniha veľmi páčila takže pre ostatných mám takýto odkaz: Takže všetci čo čítali Pád, Súženie, Vášeň a Vykúpenie a tieto knihy si obľúbili... Neváhajte a siahnite aj po tejto knihe :-)

O knižke (KristínaDanišová, 6.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krátka novela, ktorá je opisovaná z viacerých pohľadov postáv :) ..sú to krátke ľúbostné príbehy s rýchlym spádom. Dej má rýchly spád, takže sa človek pri tejto knihe nenudí. A čo dodať? Je to proste geniálna kniha a k tomu aj obálka sa mi veľmi páči :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Potrebujem radu, Cam.“
„Akú? Ako prežiť dobrý život?“ Camovi sa vrátila iskra, no na tomto bledom, sivom prelude, čo stál pred Rolandom, pôsobila nemiestne. „Začni tým, že si nájdeš opustený ostrov. Tento je obsadený, no tam niekde ich musí byť viac.“ Rukou švihol k svetu, k Rolandovi.
„Milujem smrteľníčku,“ povedal Roland veľmi pomaly. „Chcem svoj život vybudovať okolo nej.“
„Ty nemáš nijaký život. Si padlý anjel na druhej strane. Si démon.“
„Vieš, čo myslím.“
„Ver mi. Láska neexistuje. Vypadni a ušetri si trápenie.“
V tom okamihu si Roland uvedomil, že bol hlupák, keď sa vybral za Camom po radu. A predsa prišiel. Camovi láska nevyšla, no aj tak chápal, čo Roland prežíva.
„Možno by si mi mohol povedať čo... nemám robiť.“
„Dobre,“ súhlasil Cam a zhlboka, prerývane sa nadýchol. „Fajn. Neponíž sa tým, že budeš žiť v lži. Nepýtaj sa ma, či ťa bude ľúbiť, aj keď zistí, čo si – odpoveď na to pozná aj ten najzamilovanejší blázon. Nebude. Nemôže. Ani nesnívaj, že pred ňou také tajomstvo skryješ. A predovšetkým, v záujme Lucifera, nezabúdaj, že žiaden chrám na zemi ťa neprijme, ak sa rozhodneš zobrať si to úbohé stvorenie za manželku.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x