bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Putovanie duší. Skúmanie života medzi životmi

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Putovanie duší. Skúmanie života medzi životmi

Prečo sme na Zemi? Kam pôjdeme po smrti? Čo sa s nami stane, keď tam prídeme...?
Keď doktor Michael Newton, certifikovaný hypnoterapeut, začal vracať svojich klientov do ich minulosti, aby si spomenuli na predošlé životy, urobil nečakaný objav – zistil, že do duchovného sveta možno nazrieť prostredníctvom duchovného zraku klientov, ktorí sú v hypnotickom či vyššom stave vedomia; klienti v tomto zmenenom stave vedomia vedia opísať, čo robí ich duša v čase medzi životmi na Zemi... V priebehu mnohých rokov priviedol autor do duchovného sveta stovky ľudí. Medzi dvadsiatimi deviatimi predloženými prípadmi sa nachádzajú rozličné skupiny ľudí od hlboko veriacich až po materialistov – pričom všetci odpovedajú na otázky o duchovnom svete v pozoruhodnej zhode. Jeho záznamy otrasú našimi názormi na smrť. Putovanie duší zhŕňa roky skúmania a objavov, ktoré vám pomôžu pochopiť zmysel životných rozhodnutí a ako a prečo vaša duša – a duše vašich milovaných – žije naveky.

Z anglického originálu Journey of Souls (Llewellyn Worldwide Ltd, USA, 1996) preložil Štefan Kočiš.

Detaily o knihe

Názov: Putovanie duší. Skúmanie života medzi životmi

Originálny názov: Journey of Souls

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Hypnóza (Blanka, 8.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
hypnóza ma fascinuje a táto kniha nás oboznámi s tým, čo je pomocou hypnózy možné, kde sa dokážeme vrátiť! Život po smrti tela pokračuje a v podstate podľa vyjadrení ľudí, ktorí boli v hypnotickom spánku sa ani nelíši od toho, čo všetci očakávame, bude aj nejaké účtovanie za správanie sa na Zemi, aj učenie sa byť lepším a hlavne veľa lásky a svetla:)

putovanie duší (Jana, 24.9.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
všetci, či veríme alebo neveríme dúfame,že sa len tak kdesi nerozplynieme ako obláčik a tie trápenia aspoň trochu stáli za to...... snáď táto kniha dá každému kto ju prečíta nádej, že smrťou sa nič nekončí (čo verím, že určite nie!!!)

Putovanie duší (Dano Lutica, 21.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď sa nad tým zamyslím, tak je to PRAVDA!Opis / aj keď tomu mnohí neveria / je skutočný!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

K(klient): Ach, môj Bože! Veď ja nie som mŕtvy – alebo som? Teda, moje telo je mŕtve – vidím ho pod sebou – ale ja sa vznášam... pozerám sa dole a vidím svoje telo, ako leží na nemocničnom lôžku. Každý okolo si myslí, že som mŕtvy, ale ja nie som. Chcem zakričať: hej! Ja nie som naozaj mŕtvy! To je neuveriteľné... sestričky mi zakrývajú hlavu plachtou... moji známi plačú. Mal by som byť mŕtvy, ale ja ešte žijem! Je to čudné, lebo moje telo je absolútne mŕtve, kým ja sa nad ním krútim. Ja žijem!

Sú to slová muža v hlbokej hypnóze, ktorý znovu prežíva svoju smrť. Vyslovuje ich vzrušene, s prestávkami a plný úžasu z toho, čo vidí a cíti, aké to je byť duchom oddeleným od fyzického tela. Je to môj klient a práve som mu pomohol spomenúť si na scénu z umierania v poslednom minulom živote, zatiaľ čo on sám leží na pohodlnom ležadle. Ešte predtým som ho priviedol do stavu tranzu a vrátil do spomienok na detstvo. Jeho podvedomé vnemy postupne splývali a spoločne sme sa dostali do obdobia, keď bol v tele svojej matky.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x