bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zamilovaní až po uši

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zamilovaní až po uši

Lucia Valentinová je veľmi šikovná, veľmi nezávislá, no neveľmi kvalifikovaná na prácu zoznamovacej agentky. Keď jej však rodičia dočasne prenechajú rodinný podnik, Agentúru Valentín, zo všetkých síl sa usiluje neurobiť rodine hanbu a nesklamať klientov túžiacich po láske. A navyše je to skvelá šanca riešiť nezaplatené účty.
Lenže Lucia nemá s dohadzovaním žiadne skúsenosti, hoci istú mieru nadania zdediť mohla. Podľa rodinnej legendy obdaril sám boh lásky Amor každého Valentinovca schopnosťou vidieť auru, aby podľa jej sfarbenia mohli určovať ideálne dvojice. Nanešťastie Lucia o túto schopnosť pred rokmi prišla, ale zato máva vízie o stratených predmetoch. Ako to môže využiť v zoznamovacej agentúre? To by ste sa čudovali! Vo veľkomeste ako Boston každý čosi hľadá. Keď Lucia nájde stratený zásnubný prsteň na tom najneočakávanejšom mieste, požiada príťažlivého súkromného detektíva, aby jej pomohol vyriešiť dokonalý zločin. A ktovie? Možno ju dokonalý zločin privedie k dokonalej láske...

Z anglického originálu Truly, Madly (St. Martin’s Paperbacks, New York 2010) preložila Iveta Kubová.

Dostupné verzie titulu

Zamilovaní až po uši Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Zamilovaní až po uši

Originálny názov: Truly, madly

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super kniha (K.Pipasová, 21.3.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som si kúpila v akcií za pár eur, upútal ma obal, ale zároveň sa mi zdal veľmi sladký..neodolala som a túto kúpu neľutujem. Kniha sa číta ľahko(prečítala som ju za jeden večer), ale zároveň Vás chytí za srdce, ale aj drží v napätí. Vrelo odporúčam!

Odporúčam! (Silvia, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Perfektná kniha, až na tú obálku, ktorá sa k obsahu vôbec nehodí. Je to skôr detektívka, prečítala som ju na 3x. Páčil sa mi dej a vykreslené postavy, nenudila som sa ani chvíľu, rozhodne odporúčam!

pekná kniha (Martina, 7.9.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Celý čas ma knihou ťahala napínavá, trochu detektívna zápletka, ako aj vzťah hlavnej priateľky Lucie k Seanovi. Tí sa do seba zamilovali na prvý pohľad, no Lucia tomu nechcela nechať voľný priebeh kvôli Amorovej kliatbe, ktorá trápila ich rodinu.Príjemná kniha.

Pohodová (Nikola Hamarová, 29.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Po knihe som pokukovala už dávno, ale vždy sa stalo niečo, že som ju neobjednala ani nekúpila. Až teraz... A neľutujem.. Naozaj pohodová kniha, ľahko sa číta. Možno to nie je žiadny bestseller, ale je zábavná, trochu aj detektívna, možno mystická.. Naozaj také čítanie na lehátku pri bazéne, na dovolenke.. :) Oddychovka, keď chcete zabudnúť na vlastné starosti. Určite odporúčam.

Zamilovaní (Barbora, 25.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Trošku z iného, mystického súdka, ale rovnako, ako takmer všetky romantické knihy, zaujímavá, pútavá a iná...hlavne iná. Vtipná a ľahko čitatelná, taká letná oddychovečka...:-) Predstava - vonku svieti slnko, ja vykebedená na lehátku a v ruke táto vtipná knižka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach :-) Do čítania priatelia!! :-) Určite vrelo odporúčam :)

Pekná (Veronika Berdáková Pavlík, 11.10.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Pekná kniha...no pomerne slabá...ale inak príjemné čítanie také pohodové...no koniec ostal taký jemne otvorený..mohlo to byť o niečo lepšie ukončené...a veľa veci podľa mňa ostalo nedopovedaných...

Ľahke čítanie (Helena Repaská, 8.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je určená čitateľovi, ktorý si chce oddýchnuť, pobaviť sa, ale nezaspať od nudy. Nájdeme tam šteklivý príbeh lásky (nejedna žena by taký chcela prežiť), detektívnu zápletku, humor a aj čosi "medzi nebom a zemou"

Skvelé (Petra Švaňová, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha sa čítala veľmi dobre, dej po zaujímavý a aj rozvíjanie sa vzťahu medzi hlavnými hrdinami. Taktiež tam boli aj vtipné situácie. Najprv som sa bála, že to bude nejaká presladená romantika, ale toho sa vôbec nemusíte báť. Ak chcete nejakú oddychovú knihu, tak si ju rozhodne objednajte.

Odporúčam (Kristína Beneová, 3.4.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Myslela som si, že toto bude sladučké až presladené a opak bol pravdou... Príbeh s nádychom detektívky a mystiky sa mi veľmi páčil a úplne ma pohltil :) Ľahučké čítanie vrelo odporúčam :)

kniha o láske s prekvapením (Inuš, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslela som si,že to je obyčajná kniha o láske.Som rada,že som sa mýlila.Je to príbeh s trochou napätia a mystiky,ktorý je navyše doplnený humorom,tak ešte lepšie.Knihu otvoríte a nepustíte ju kým vás nepremôže únava.Super čítanie,vrelo odporúčam :)

Zamilovaný až po uši (Gabika Vráblová, 29.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka o mne a mojom drahom... Bláznivá a jednoduchá :D

Milé prekvapenie (Zuzana, 26.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nenáročné, vtipné čítanie, ktoré ma pobavilo, zhltla som to na jeden záťah a aj sa nasmiala...úplne sa viem vžiť do kože hlavnej hrdinky, ktorá zažila "týždeň blbec" :) Kniha na dovolenku ako stvorená!

Super knižka (Miriam, 7.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto chce nenáročné, zábavné čítanie, môže začať. Je to vtipné, trochu strelené, super knižka na dovolenku.
Všetky komentáre (13)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vstal a podal mi ruku. „Ďakujem.“
Potriasla som ju a zmeravela.
Hlavou sa mi hnali obrazy tak rýchlo, ako sa zvykol točiť filmový kotúč, keď sa film v premietačke pretrhol. Zatočila sa mi hlava a zapotácala som sa.
„Slečna Valentinová? Stalo sa vám niečo?“
Vytiahla som ruku z jeho dlane a priložila som si ju k hrudi.
Trasľavým hlasom som povedala: „Nie, vôbec nie.“
„Zbledli ste ako stena.“
Odviedla som ho k dverám a dúfala, že to nepovažuje za nezdvorilé. Chvela som sa a dobre som vedela, že to vidieť. „To nič nie je. Naozaj. Zavolám vám.“
Sledovala som, ako odchádza po chodbe, a triasol sa mi pritom žalúdok. Keď som sa dotkla jeho dlane, videla som príbeh zásnubného prsteňa. Staromódny platinový prsteň s jemným filigránom a dvojkarátovým diamantom štvorcového tvaru. Prsteň, čo sa dedí.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x