bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvá kámasútry

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvá kámasútry

Vydajte sa s nami na dosiaľ nepoznané erotické putovanie, objavte najlepšie sexuálne polohy a techniky z Kámasútry a iných starodávnych spisov z Indie, Arábie, Číny a Japonska. Dozviete sa, ako premeniť spálňu na vzrušujúcu komnatu lásky. Naučíte sa umenie erotickej masáže. Vyskúšate úžasné polohy z Kámasútry, Anangarangy, Voňavej záhrady a Taa, rafinované sexuálne hračky alebo tajomné hry gejší.
Nech už sa rozhodnete pre čokoľvek, vášnivé tajomstvá ukryté v tejto knihe zaručujú, že pôžitok z erotického spojenia vystúpi do závratných výšok a premení vás a vášho partnera na fantastických a vynachádzavých milencov.

Z anglického originálu Sex Secrets of the Kama Sutra & Other Eastern Pleasures (Dorling Kindersley Limited, London 2011) preložila Oľga Hlaváčová.

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvá kámasútry

Originálny názov: Sex Secrets of the Kama Sutra

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Sexy a zmyselné Hoci moderní milenci sa nie vždy pridržiavajú Vátsjájanovho učenia o láske a vzťahoch, mnohé jeho sexuálne odporúčania nie sú len nadčasové, ale aj vrcholne vzrušujúce. V Kámasútre je len máločo tabu a je fascinujúce objaviť, že pri sexuálnych praktikách, známych už v starodávnej Indii – ako napríklad orálny sex, análny sex, sex v trojici, bitie a hryzenie – sa takisto používali neviazané a výstredné metódy, ako je tomu dnes.
Ďalší aspekt Kámasútry, ktorý platí aj pre dnešného človeka, je Vátsjájanova myšlienka, že sa pri sexe môžeme celkom pohrúžiť do zmyslového ošiaľu. Domnieva sa, že milenci môžu nájsť rozkoš nielen v posteli ale aj mimo nej. Odporúča získať sexuálne zručnosti, napríklad naučiť sa ako robiť masáž, vedieť namiešať zmes parfumov, vyznať sa v podávaní vín a nápojov, zvládnuť čítanie poézie alebo hru na hudobný nástroj... toto všetko je dôležité pre tajomnú noc zvádzania a rozkoše.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x