bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Keď vášeň vyhráva

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.05.2024 03:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Keď vášeň vyhráva

Alana Farmerová vyrastá v Londýne, kde ju vychováva jej poručník. Má všetky výsady, po akých túži mladá dáma urodzeného pôvodu, a vzdelanie hodné kráľovnej. Ale krátko predtým, ako ju majú uviesť do spoločnosti, sa dozvie tajomstvo o svojom pôvode. Skutočne jej v žilách koluje kráľovská krv? Poručník ju presvedčí, aby sa s ním vrátila do rodnej Lubínie, lebo iba ona môže zabrániť krvavým nepokojom v krajine. Keď sa Alana po dlhej úmornej ceste konečne ocitne v kráľovstve, nespravodlivo ju uväzní prísny kráľovský kapitán. Obaja podľahnú vášni, no musia si všetko dobre rozmyslieť, lebo osud krajiny je odteraz v ich rukách!

Z anglického originálu When Passion Rules (Gallery Books, 2011) preložila Tamara Chovanová.

Dostupné verzie titulu

Keď vášeň vyhráva Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Keď vášeň vyhráva

Originálny názov: When Passion Rules

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Keď vášeň vyhráva - Jedna z NAJ!!! (Nefhi, 6.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepsich Lindseyoviek, jednoznacne. Perfektny pribeh, skvela zapletka, napätie az do konca, prudko pritazlivy kapitan, nechybal humor... nie je o com. Kto necital, urcite odporucam. Je tazke sa od knihy odtrhnut :)

MINUTKA (Veronika Berdáková Pavlík, 28.9.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj taká super kniha, že som ju čítala do tretej ráno..nemohla som prestať . Úžasná romantika , milujem knihy tejto autorky. A hned som začala čítať ďalšiu(-:

Ked vasen vyhrava (Nika .J., 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
...Vyborný romá.Pre tých čo sú frustrovaní a stresovaní, nesiahajte po liekoch ale po knihe od Lindsayky. Najlepšie začnite čítať večer pred spaním. Keď sa začítate do príbehu, hneď stres Vám odpadne a budete sa cítiť dobre. A ešte sa Vám bude máliť, tak si dokúpte knihy a čítajte. Veľa zdaru a pokojnú noc.

Keď vášeň vyhráva (Paťuš, 15.1.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja milujem romány. Keď som vzala do rúk túto knihu ešte som nevedela že sa od nej nebudem vedieť odtrhnúť. Myslím že postavy prostredie a hlavne dej sú úžasné. :)

Keď vášeň vyhráva (Nikola Hamarová, 7.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som vedela, že Johanna ma nesklame.. :)Chvíľku som bola v šoku, ako sa to vyvrbuje, ale nakoniec to skončilo presne podľa mojich očakávaní. Skvelá kniha pre všetkých, ktorí majú radi romantiku so štipkou humoru, ako to už u Lindseovej býva.

Keď vášeň vyhráva (Nikol, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
práve ju čítam.. ale veľmi sa mi páči, ako zatiaľ každá kniha od Lindseyovej. už sa teším, ako sa rozuzlí príbeh.. :) páči sa mi, že Johannine knihy majú vždy zaujímavý dej a vyústia do ešte zaujímavejšieho konca.. :)

Keď vášeň vyhráva (Barbora Eliašová, 1.10.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
všetky knihy od Johanny sú výnimočné:)) tu sa mi páčilo, ako sa autorka pekne pohrala z postavami, boli takí zlatííí, a pekne opísala prírodu, okolie, aj keď to bolo vymyslené:)) velmi sa mi páčila:)) už sa zase teším na ďalšie knihy:))
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Ako sa opovažujete držať ma tu? Toto vám nikdy nezabudnem!“
Christopha ešte celkom neprešiel hnev. A jej slová ho len znova roznietili. Kde tá ženská berie odvahu, aby sa správala tak panovačne? Ani nezvýšila hlas, zato jej tón bol vyslovene mrazivý. A oči ju prezradili, nie ich výraz, ale odtieň. Farba búrkových mračien sa od strachu zmenila na svetlú sivomodrú.
„Vymysleli ste si rafinované klamstvo, ktorým ste ma chceli obalamutiť,“ zavrčal cez mreže na dverách do cely. „Ale ja z vás dostanem pravdu.“
„Nespoznali by ste pravdu, ani keby vás kopla do zadku.“
Tú urážku vyslovila po anglicky. Nedal najavo, že jej rozumel, lebo bude užitočné, ak bude ďalej hovoriť po anglicky myšlienky, ktoré on nemá rozumieť. No už tam dlhšie nemohol zostať. Musel potláčať túžbu a hnev a bál sa, že by mohol urobiť niečo, čo by neskôr oľutoval.
A tak jej na rozlúčku povedal: „Skúsim sa zbaviť hnevu a potom sa rozhodnem, čo s vami urobím. Ale varujem vás, toto,“ ukázal na celu, „nie je nič v porovnaní s tým, čo vás čaká, ak nezačnete hovoriť pravdu.“
Počul, ako zhíkla, ale vzápätí sa mu obrátila chrbtom. Len čo opustil celu, schytila svoje šaty a počas celého rozhovoru ich držala pred sebou ako štít. No od strachu si ani neuvedomila, že kapitán má dokonalý výhľad na jej štíhle a dlhé nohy. Rýchlo odišiel, prv ako by znova otvoril dvere cely.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x