bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Patríš mne

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:57

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Patríš mne

Na celom svete sa nenájde muž, ktorý by dokázal skrotiť Alexandru Rubľovovú. Krásna voľnomyšlienkarka sa dlhé roky odmieta vydať a otec je z nej už zúfalý. A tak vyrobí falošnú zmluvu a svojej dcére tvrdí, že kedysi ju sľúbil za nevestu pre syna svojho najlepšieho priateľa. Tým synom je krásny, ale zhýralý gróf Vasilij Petrov. Aj on je rozladený, keď mu matka nečakane oznámi, že je zasnúbený, a svoju snúbenicu chce odpudiť tým, že sa bude tváriť ako grobian. Rovnakú taktiku sa rozhodla uplatniť Alexandra. Cesta, po ktorej sa rozhodli kráčať, je hrboľatá, s nečakanými zákrutami. Prídu po nej dvaja mladí ľudia, ktorí si stále robia napriek, do konečného cieľa?

Z anglického originálu You Belong To Me (Avon Books, HarperCollins Publisher Inc., 1994) preložila Tamara Chovanová.

Detaily o knihe

Názov: Patríš mne

Originálny názov: You Belong to Me

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Patríš mne (Barbora, 22.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to knižka, ktorá patrí medzi prvotinky v mojej stále sa rozrastajúcej knižničke. Samozrejme, nepatrí medzi prvotinky od J.L. Ale tak isto ako aj ostatné jej knihy je plná vtipu od začiatku do konca, milujem niektoré scény pri ktorých som sa až zajakávala od smiechu. Celá kniha je ešte k tomu aj napísanavá, nepredvídateľná..určite odporúčam všetkým milovníkom romantiky a J.L, určite neoľutujete túto investíciu, pocit z takejto dobrej knihy stojí za tie peniaze..

patriš mne (Františka Kubíková, 25.1.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
veľmi zaujimava,plna romantiky.konečne som po dlhej dobe prečitala zaujimavu knihu

Aj mne už konečne patrí :) (Lucia Magátová, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som si už dlho robila chuť. Zaujímavá anotácia, obal krásny. Taká som z nej bola nadšená, až som sa bála, že keď sa mi dostane do rúk bude to trochu sklamanie. Lebo som na ňu mala fakt veľké nároky. Ale nesklamala ma a bola ešte lepšia ako som čakala. Čo sa ani nedalo ale stalo sa. Po prvých stranách som sa nemohla odtrhnúť a za chvíľu som ju mala prelúskanú. Krásna určite odporúčam. Trošku ma ale sklamal počet strán. Ale radšej menej ako viac a malo by sa to prehnane naťahovať ako guma v trenkách.

Nebudete sa nudiť (Ivana, 9.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha od Johanny Lindseyovej asi nikdy nesklame :) Nechýbali škriepky, hádky, iskrenie, vášeň, humor...skrátka všetko bolo tak, ako malo byť :) Osobne sa mi táto kniha páči ešte viac ako Znak polmesiaca, aj keď aj tá druhá bola super :) Romantickým dušiam ju vrelo odporúčam :)

Priemer (Lenka Ptáčková, 6.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Predstavte si, že sa dvaja ľudia rozhodnú, že ukážu úplne odlišnú tvár, od svojej prirodzenej. Koľko vtipných situácii, roztopašných dialógov, omylov mohli vystrúhať. A ono... sa práve to kdesi zaseklo. Paradoxne bolo vtipné to, čo byť nemalo a to čo byť malo, bolo strojené. Nepostrehla som nič nové pod ČK slnkom (ani ojedinelé, výnimočné postavy, ani neprekonateľné prostredie...), a preto som ju mohla akurát tak porovnávať. A z toho mi vyšiel čistý priemer a vlažnosť.

Patríš mne (Nikol, 2.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola som zvedavá na príbeh pyšného Vasilija. :) Už v Znaku polmesiaca sa mi ako postava páčil a vytváral vtipné situácie. Tiež som mu priala, nech mu niekto strhne ten hrebienok z hlavy. :D A Alexandra bola na to ako stvorená! :)Kniha ma opäť raz nesklamala. Milujem knihy, kde je nielen romantika, ale aj humor. Takže túto knihu vrelo odporúčam! :)

Super ako vždy (Ľudmila Gdovinová, 10.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na pokračovanie knihy Znak polmesiaca som čakala dlho, ale stálo to za to. Nechýba vtip, romantika ani napätie- jednoducho Lindseyová, jej knihy sa čítajú samé.

Wuaaa (Lucia Krajčiková, 10.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Užasne,krasna plna nenavisti s ktorej sa po čase stane tužba 2 ludi.Kt ory sa zamiluju a ta tužba ktora medzi nimi vrie juj super kniha.Milujem ju a odporučam aj 1diel znak polmesiaca taktiež super ...

Chystá sa (Veronika, 27.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Všetky knihy od Lindasy sú proste skvelé. A ženy, ktoré obľubujú romantiku nebudú sklamané ani pri tejto knihe. Je plná vtipu, ale hlavne lásky dvoch rozdielných ľudí.

Patríš mne (Barbora Eliašová, 30.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
super kniha:))) plná romantiky, napätia, vzrušenia:)) tu sa mi najviac páčilo, ako sa stále dohadovali.. a ten Vasilij bol poriadne pekný chlap:)) Lindseyová to jednoducho vie skvelo napísať:)) už sa teším na ďalšie knihy od nej:))) bola naozaj skvelá:)))

Super kniha od skvelej autorky (Ivana Drgová, 26.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha bola jednou z tých zábavných od Johanny Lindseyovej. Hlavne preto, keď autorka vykreslila až humorne hádky dvoch ľudí, ktorí mal príliš rozdielny názor a pohľad na svet :) tvrdohlavosť v zajatí vášne dokáže urobiť poriadnu neplechu :) každému, kto si rád spríjemní chvíle krásnym príbehom Alex a Vasileja,túto knihu vrelo odporúčam. Bola ozaj skvelá!
Všetky komentáre (11)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vasilij uprel zlatohnedé oči na Pavla a vyhýbal sa pohľadu na Alexandru. „Ak si dobre spomínam, povedal som, že túto ženu nemôže udrieť nikto, iba ja. Nepovažujem to za zábavu, len za nevyhnutnosť. Koniec koncov veľmi často si to zaslúži.“
„Ale chcete si ju nechať, čo?“
„Zatiaľ ma nenudí, takže áno, ešte si ju chvíľu nechám. No celý ten čas musí byť výlučne moja – inak stratím záujem.“
Pavel iba mrdol plecom, vraj chápe. Dobre vedel, že použitý tovar stráca hodnotu. A teraz mohli pristúpiť k obchodu.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x