bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Váhanie (Vlci z Mercy Falls 2)

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Váhanie (Vlci z Mercy Falls 2)

Túžba : Grace so Samom našli jeden druhého. Lenže ak chcú zostať spolu, musia naďalej bojovať. Pre Sama to znamená zúčtovanie s minulosťou vlkolaka, kým Grace čelí čoraz neistejšej budúcnosti. strata Do ich životov vstupuje vlk menom Cole, ktorého minulosť je plná bolesti a nebezpečenstva. Mladík zápasí s vlastnými démonmi a v koži vlka sa cíti lepšie než v ľudskom tele.
Váhanie: Grace, Sam a Cole sa neustále pohybujú medzi dvoma extrémami – životom vlka a ľudskou existenciou. Ešte aj láska má dve tváre: je nádherná a trýznivá, oslobodzujúca aj zväzujúca, lákavá i znepokojivá. Keď sa však hrdinom pred očami rúca svet, láska zostáva ich jedinou nádejou. Bude im stačiť? Z anglického originálu Linger (Scholastic Press, an imprint of Scholastic Inc., New York 2010) preložil Michal Jedinák.

Dostupné verzie titulu

Váhanie (Vlci z Mercy Falls 2) Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Váhanie (Vlci z Mercy Falls 2)

Originálny názov: Shiver 2: Linger

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:) (Dominika Ďurkechová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Dlho som čakala na túto knihu kedy ju budú mať v knižnici. Keď ju nakoniec dostali bola som strašne rada že je tam. Táto kniha nesklamala moje očakávania. Bola rovnako dobrá ako jednotka.

:) (Lenka, 6.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha sa mi zdala dost zaujimava. bola dobre pisana a aj dej ci uz j 1 alebo v 2 bol super. taka oddychovka. vrelo by som ju odporucila :)

:) (Nikola Truonogvá, 21.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to niečo podobné ako upírske denníky a zároveň odlišné. Koho nebavia upírske denníky nech so zoberie do ruky túto knihu. Teším sa na tretí diel. Z druhej časti som bola úplne mimo.. :DA dúfam že niečo podobné budem cítiť aj pri poslednej knihe. Tá bude poriadne nepínavá. Ale páči sa mi táto kniha a je vhodná keď niekam cestujete.Taká oddychovka.

:D (Nela, 23.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je výborná. Autorka výborne napísala koniec a drží tak čitateľov v napäťí, čo sa stane v tretej knihe. Odporúčam pre všetkých, ktorých nebavia upírske romance a majú chuť sa zahryznúť do niečoho naozaj kvalitného. Príjemné čítanie:D

:))) (Eva Biela, 1.3.2012) Odpovedať

Uz sa tesim na treti diel!!!:)))Velmi sa mi tato seria paci,je to take oddychove citanie.Ale mne sa zdal skor nezaujimavy zaciatok druhrho dielu...Ale inak je to krasna kniha :)))

vlci (Ivana, 15.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Tak ako ma sklamal zaciatok prvej casti,tak ma koniec prvej a druha casť vlkov z Mercy Falls dostal. Dej má väčší spád,a neopisuju sa tam zbytočnosti... Príjemné čítanie pre teanegerov...Ale oddychove citanie aj pre dospelych,som zvedava na tretí diel..

3 (Tess, 4.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Kedy bude 3 diel?

odpoveď (Katarína Ončáková, 7.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
3. diel vychádza v lete 2012 :)
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Jazyk sa mi prilepil na podnebie drsné ako šmirgľový papier. Chcela som zdvihnúť tvár z vlhkého vankúša, no zdalo sa mi to priveľmi namáhavé. Nepokojne som čakala na spánok, ale oči ma príliš boleli, aby som ich zatvorila.
Uvažovala som, ako by vyzerala moja premena, keby som nebola vyliečená. Aká vlčica by sa zo mňa stala? Hľadela som na svoje ruky a predstavovala si na nich pásy bielej a čiernej srsti. Cítila som váhu hrubého kožucha na pleciach aj nevoľnosť v bruchu.
Na krátky, jasný okamih som vnímala iba chladný vzduch v izbe a počula Samovo odfukovanie. No potom sa znova ozvali vlci a telo sa mi zachvelo pocitom, ktorý bol nový a zároveň dôverne známy.
Chystala som sa premeniť.
Zadržiavala som vlka prebúdzajúceho sa v mojom vnútri. Tlačil mi na steny žalúdka, zospodu driapal kožu a pokúšal sa prevrátiť ma naruby.
Bojovala som s ním, svaly mi horeli a nariekali.
Bolesť ma trhala napoly.
Nemala som hlas.
Telo mi pohltili plamene.
Vyskočila som z postele a striasla kožu.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x