bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Fablehaven - Čaroles

Vydavateľ: Vydavateľstvo Junior (Vydavateľstvo Junior s r.o.)
Séria:Fablehaven
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Fablehaven - Čaroles

NIKTO, KTO VOJDE, NEODÍDE NEZMENENÝ

Kto vstúpi bez pozvania, premení sa na kameň.
Stáročia boli čarovné bytosti zhromažďované v ukrytej rezervácii nazvanej Čaroles, aby sa zabránilo ich vyhubeniu.
Je to jedna z posledných pevností ozajstnej mágie. Očarujúce? Jednoznačne. Vzrušujúce? Nepochybne. Bezpečné? Skôr naopak...
Kendra a jej brat Seth nevedia, že ich starý otec je správca Čarolesa. Prastaré zákony udržiavajú v lesoch ukrytých za vstupnou bránou
rezervácie poriadok medzi chamtivými trolmi, nezbednými satyrmi, zlomyseľnými bosorkami, skazenými škriatkami a závistlivými vílami.
Keď však Kendra a jej brat Seth porušia pravidlá, oslobodia sa mocné sily zla a súrodenci musia čeliť najväčšej výzve svojho života,
aby zachránili svoju rodinu, Čaroles a možno aj celý svet.
„Rovnako ako Harryho Pottera, aj Fablehaven môžete nahlas čítať celej rodine, lebo prináša potešenie deťom aj dospelým...“
Orson Scott Card, autor knihy Enderova hra
„Jedna z najlepších fantasy kníh, aké som kedy čítal...“
Christopher Paolini, autor knihy Eragon

Detaily o knihe

Názov: Fablehaven - Čaroles

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

1 (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super fantasy kniha. Autor vytvoril super svet plný tajomných tvorov, čo žijú v Čarolese. Byť v Sethovej koži by som bral! :)

Naozaj skvelé! (Gabriela Böhmer, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha, ktorú môžu čítať dospelý aj deti. Kniha, pri ktorej si človek v niektorých chvíľach oddýchne a v iných chvíľach je napätý. Túto knihu vrelo odporúčam :) Doma už mám z knižnice požičanú aj 2 - Východ večernice :)

skvelá kniha (parvitas, 20.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavé a čarovné, napínavé a úplne skvelé! Odporúčam nielen deťom, ale všetkým, čo milujú neobyčajné príbehy, sú tam víly, čarodejnice, nymfy, škriatkovia... proste je tam všetko! :)

super kniha :) (Vanesa Bohunská, 6.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha, teda séria kníh, je jednou z najlepších fantasy kníh aké som kedy čítala. Už dávnejšie som čítala túto sériu no i tak mi nerobí problém prečítať si ju znova. V knihe sa toho udeje toľko, že na konci na na niektoré detaily akoby pozabudnete, takže nie je vôbec na škodu, prečítať si ju znova :) naozaj vrelo odporúčam. Ak máte záujem, čítať o mýtických bytostiach tak je to tá pravá kniha. Najprv, keď som si ju kúpila, nevedela som, či ma zaujme, nebola som veľmi naklonená k fantasy literatúre, no od vtedy sa stalo mojou vášňou. :)

=D (Biba, 1.5.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Proste super!!Nie je čo dodať...

Úžasna kniha (A. Lokšíková, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja osobne som sa v nej vyžívala. Baví ma táto fantazi, no nie každý ju vie písať. Knižna séria je prekvapivá, aj keď som mal z hrúbky najprv strach, prelúskala som ju čo možno najrýchlejšie a nechcela som ju pustiť z ruky. Zaujal ma nový svet, a aj Kendra zo Sethom. Keď som ju dočítala bola som naudená a nedočkavá na pokračovanie. Kniha okrem toho, že je pútavá a plná dorodružstva a akcie, víl a iných bytostí vrátane morských panien, zároveň pomáha rozvýjať predstavivosť, fantáziu aj slovnú zásobu. Aj keď osahuje mnoho opisov plných fantázie, osahuje aj akciu. Kendra zo svojím bratom Sethom sa počas príbehu zblížia a pomáhajú si v život ohrozujúcich situáciach. Aj keď mnohé nebezpečné situácie spôsobý práve Seth. Je až prekvapivé že autor vymysel tak úžasny svet, ktorý aj jednoducho umelecky popísal.

Úžasna kniha (A. Lokšíková, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha okrem toho, že je pútavá a plná dorodružstva a akcie, víl a iných bytostí vrátane morských panien, zároveň pomáha rozvýjať predstavivosť, fantáziu aj slovnú zásobu. Aj keď osahuje mnoho opisov plných fantázie, osahuje aj akciu. Kendra zo svojím bratom Sethom sa počas príbehu zblížia a pomáhajú si v život ohrozujúcich situáciach. Aj keď mnohé nebezpečné situácie spôsobý práve Seth. Je až prekvapivé že autor vymysel tak úžasny svet, ktorý aj jednoducho umelecky popísal.

bombastické (Martina Hankoščáková, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
v prvom rade ma veľmi upútal vzhľad knihy,malinka tučnučká, zaujímavy obal..váhala som nad ňou a do kníhkupectva som ju chodila pozerať minimálne trikrát.nakoniec zvedavosť zvíťazila a som za to rada..nemyslela som si že príbeh dvoch deciek ma tak nadchne ale autor ma svojim stylom pisania dokazal preniest do deja tak ze som mala pocit ze stojim vedla kendry a setha zakazdym ked sa co i len rozprávali..zbaštila som knihu za dva dni a letela som po dalsie casti,teraz hádžem do prasiatka drobásky na poslednú časť a už sa neviem dočkať ked ju budem drzat v rukách a poletím domov aby som sa zase prostredníctvom auorovho talentu vratila do čarolesa :)

kniha (Petra Gonová, 7.11.2012) Odpovedať

Tak toto je niečo akurát pre mňa. Vynikajúca, napínavá, premyslená. Úžasné čítanie. A platí to nie len pre tento diel, ale aj pre druhý a pomaly sa chystám na tretí.

Uzasna kniha (Jana D, 27.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Suhlasim. Brandon Mull je velmi talentovany spisovatel fantasy literatury. Tato kniha je super, dej je napinavy a rozuzlenie prekvapive. Dalsie knihy z tejto serie su len lepsie a lepsie. Odporucam nielen detom (hlavne tym ktore velmi nechcu citat, lebo rozhodne pri tejto knihe nebudu chciet prestat:)) ale aj dospelym. Prednedavnom som docitala 4. knihu, a ako inak BOLA UZASNA:)

super kniha (Ivan H., 9.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma už na prvý pohľad zaujala obálkou. To bol prvý dôvod prečo som po knihe siahol. Po prečítaní si obsahu a malej recenzie Christophera Paoliniho(autora knihy Eragon) na obale knihy: "Jedna z najlepších fantasy kníh, aké som kedy čítal..." som knihu zobral k pokladni. Kniha je písaná štýlom, ktorý vás vtiahne do deja a nebudete ju chcieť položiť bez toho, aby zostala nedočítaná. Ako fanúšik fantasy kníh som ju zhltol na jedenkrát. Vrelo odporúčam každému. Kniha je vhodná ako pre deti, mládež, tak aj pre dospelých ako som napr. ja.

Výborná (Nikola Truonogvá, 25.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pekná knižka. Myslela som si že to bude niečo pre malé deti, ale ako som sa začítala do knižky tak ma začala baviť. Autor tam pekne a podroben opisuje veci čo sa mi páči,pretože také niečo nádhrené sa nedá opísať jedným slovom. Od tejto knihy som nemohla spustiť oči. Odporúčam čítať nielemń deťom ale aj starším ... :)) A všetky diely sú vynikajúce !

Výborná! (LukasMinar, 4.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Od knihy som čakal že pôjdu do Čarolesa a budú tam bojovať s fantasy bytosťami :) No aj napriek tomu ma táto kniha dostala a patrí medzi moje najobľúbenejšie fantasy knihy. Super dej, myšlienka :) Jediné čo musím vytknúť je to, že je to napísané moc detsky :) Proste super kniha pre tých, ktorý radi čítajú fantasy knihy :) Vrelo odporúčam! :)

Výborná knižka (Dada, 12.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som sa do nej začítala nevedela som prestať. Je to úžasná knižka a dej ma veľmi prekvapil. Myslela som si že to bude nejaká nudná knižka ale opak sa stal pravdou. Odporúčam si ju prečítať. Stojí to za to :-)

úžasná knižka (Lenka Sirotňáková, 19.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj úžasná knižka, mám ju akurát rozčítanú a už ju vrelo odporúčam. Čítala som už veľa knižiek a táto je jedna z tých ktorú sa oplatí prečítať. Dnes som si ju zobrala aj do školy a tam som si ju čítala a dej ma tak zaujal že sa mi ani nechcelo ísť domov. :)

Hodnotenie (Katuliak :D, 30.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
výborná, čtivá a čo je najlepšie druhý diel je ešte lepší, vrelo odporúčam

:) (FablehavenFAN, 19.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná knižka :)
Všetky komentáre (17)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x