bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stará som už bola

Vydavateľ: EvitaPRESS (EPA store s.r.o)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.05.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,95 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stará som už bola

Romantický príbeh prvej lásky, ktorý ste možno prežili aj vy. Keď romantiku vystrieda krutá realita, osudu sa dá vzdorovať aj za cenu osamelého života slobodnej matky.
Marína vyrastá ako jediné dieťa milujúcich rodičov, obklopená ich láskou a pozornosťou. Len o vzťahoch medzi mužom a ženou sa od nich veľa nedozvie, obaja sú veriaci a žijú v presvedčení, že ich dcéra má „na takéto veci“ ešte čas. Keď sa Marína zamiluje do najväčšieho fešáka v škole a obletovaného futbalistu Milana, nevie si so svojimi citmi poradiť. Najlepšia priateľka Hana ju varuje, no neskúsená Marína podľahne jeho zvádzaniu. Milan ju však vzápätí bez výčitiek svedomia opustí, rovnako ako všetky dievčatá pred ňou, netuší však, že Marína otehotnela.
Zúfalá sa zdôverí rodičom, no s hrôzou zistí, že ich pocit hanby je silnejší ako kresťanská láska. Dcéry sa zrieknu a vyženú ju z domu. Marínu prichýlia starí rodičia. Musí síce prerušiť štúdium na vysokej škole, no zmyslom jej života sa stane nádherná dcérka Ivana. Obetuje jej všetko, čo má, snaží sa jej vynahradiť chýbajúceho otca aj nezáujem svojich rodičov. Preľakne sa, až keď sa Ivana ako čerstvá vysokoškoláčka zamiluje rovnako osudovo ako kedysi ona.

Detaily o knihe

Názov: Stará som už bola

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

vynikajuca kniha (Jarmila, 25.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujimava kniha. Zaujimavy pribeh. je ponaucenim vsetkym mladym dievcatam, ktore sa ado zivota vrhaju blaznivou nohou. Plne romantiky, nadsenia,po ktorom pride vzdy vytriezvenie.

Tak akurát (Dominika, 25.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Zo začiatku som sa musela premáhať, aby som túto knihu vôbec dočítala. Hlavná hrdinka mi vo väčšine času pripadala ako keby nikdy nevyrástla a zostala vo veku piatich rokov. Časom sa to však ako tak zlepšilo. Hoci nemám rada prehnané šťastné konce, tu sa mi to perfektne hodilo. Som rada, že som to dočítala až do konca, pretože ten koniec stál zato.

Skvelá kniha (Michaela, 13.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu mi odporučila a požičala moja kamarátka.Veľmi ma zaujala,lebo dáva ponaučenie dievčatám ktoré sa vedia rýchlo zamilovať do nesprávneho chlapca.Aj keď mi na nej trochu vadí,že sa stále vracia do súčasnosti a potom do minulosti.Myslím si,že aspoň štvrtina žien zažila to čo sa opisuje v tej knihe!

nic moc (hhhh, 21.2.2012) Odpovedať

Práve čítam. Musím povedať, že som čítala aj lepšie. Vzhľadom na formát knihy a veľkosť písmen sa číta dosť rýchlo. Musím upozorniť autorku na chybu, asi nedopatrením premenovala jednu z postáv (Boženka na Ruženka). Určite sa nájdu čitatelia, ktorých kniha upúta. Hlavná hrdinka sa vracia do minulosti a zároveň opisuje aj súčasnosť.

Pre Marcelu (fionecka, 17.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milá Marcela, je mi ťa ľúto .. toľko zloby a závisti, čo z teba kričí .... vyhľadaj odbornú pomoc ... alebo napíš knihu :-)

Hrôza! (Marcela, 2.2.2011) Odpovedať

som sklamaný(á)
Toto má byť vrchol vydavateľstva Evitapres? Neustále, donekonečna sa opakujúce lávstory sklamaných frustrovaných indivíduí na prahu štyridsiatky? Pre boha, ľutujem ženy, ktoré si toto kúpia a prečítajú§ To už naozaj môže písať každá zapšknutá bulvárna navináročka? Pani Urbaníkovej tlieskam. dokázalo to, čo málokto. Urobila si živnosť z úpadkového žánru a úpadkových autoriek. Myslím, že ešte treba vyzvať Noru mojsejovú, nech napíše príbeh o tom, ako staršia podnikateľka nie je schopná počať dieťa s mladším alkoholikom, ktorý túži stať sa spevákom. Slovenské ženy to bude určite zaujímať...
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x