bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Slepá vášeň

Vydavateľ: BB/art (BB/art, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.06.2024 02:56

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Slepá vášeň

Číst román Meg Cabotové je jako báječný večírek s kamarádkami: trochu se odvážete, popovídáte si, zasmějete se a cestou domů si říkáte: „Páni, tohle jsem potřebovala.“ Slepá vášeň je dalším důkazem toho, jak skvěle umí Cabotová skloubit milostný román s komedií a napsat sexy, zábavné čtení.
Scenáristka Lou Calabreseová se cestou na natáčení v aljašské divočině musí mačkat v helikoptéře s tím posledním, o koho by stála: je to Jack Townsend, sex symbol Hollywoodu, ale pro Lou jen nafoukaný sukničkář. Zrovna nedávno ho odkopla hrdinka posledního filmového hitu, která se vzápětí provdala za Louina dlouholetého přítele. Lou má pocit, že nic horšího ji už nemůže potkat.
Ovšem jen do chvíle, než se z pilota vyklube nájemný zabiják, který má miláčka Ameriky zastřelit, a jejich vrtulník havaruje uprostřed zasněžených lesů. V té nejhorší možné chvíli, kdy by měli myslet jen na záchranu, si pak Jack začne lámat hlavu, proč si nikdy nevšiml, jak je ta jedovatá scenáristka sexy. A ona v něm pomalu přestává vidět jen náfuku a sukničkáře…

Detaily o knihe

Názov: Slepá vášeň

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Skvelé (Petra Švaňová, 4.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od Meg Cabotovej zbožňujem a ani táto jedna nesklamala. Kniha má svoju akčnosť, romantiku a osobitný humor, ktorý nemusí prísť každému vtipný. Postavy, prostredie aj dej som si zamilovala. Pekne som si pri nej oddýchla a vôbec som sa nenudila.

Já tu Meg prostě zbožňuju!))) (Knihomolka1, 8.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jako vždycky jsem se nenudila... Po dlouhé době jsem si mohla odpočinout a s touto knihou jsem si to vážně moc užila... (Možná, že jsem se smála, i když to nebylo vtipné, ale to se mnou prostě knihy Meg Cabotové dělají ;P :D). ... Jestli máte rádi napínavé romantické vtipné knihy a třeba i samotnou autorku, rozhodně neváhejte a sáhněte po Slepé vášni! ;) :)

slepa vasen (Katarína, 28.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Akčné, strhujúce, romantické. Autorka píše dobre, a hoci dej je typická americká odrhovačka, ktorá je viac neuveriteľná ako uveriteľná, aj tak som si ju užila :-) Hlavní hrdinovia sú sympatickí a rýchlo som si ich obľúbila. Väčšinou hrdinovia stratia svoj šarm po tom ako sa do seba zaľúbia a dej zvykne stagnovať, v tejto knihe sa nič také nestalo. Ako sa spočiatku hašterili a neznášali, tak im to ostalo až dokonca - aj keď vtedy sa už ľúbili ako kone :-) Výborne som si pri knihe oddýchla.

Niečo iné...... (Marianna Barčíková, 12.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Myslí, že v tejto knihe nám Meg ukazuje, že nie je len, spisovateľka, čo píše mladých teenegeroch, ale aj o vzťahoch na medzi dospelými. Táto kniha nie je jediná, ktorú Meg Cabotová píše z pohľadu dospelej osoby čo dokáže rozmýšľať sama za seba. Taktiež svoje postavy nesparila dokonalými. Robili chyby ako každý smrteľník, čo sa mi naozaj páčilo. Dej bol sám o sebe akčný, ale romantika tam nechýbala, ale zápletka mi prišla skôr ako keby sa mala odohrať vo filme a nie, mimo filmového pľacu. Neprišlo mi uveriteľné, všetko o nájomnom zabijakovi, a ostatné veci tam, ale treba to brať tak, že je to kniha a fantázií sa medze nekladú. Takže táto kniha my vôbec nesklamala :-)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x