bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Objavte svoj dar

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Objavte svoj dar

Z práce súrodeneckého tímu Shajen Joy Azizovej a Demiana Lichtensteina vznikla inšpirujúca kniha. Táto kniha skúma základnú, mimoriadne dôležitú skutočnosť – každý z nás dostal jedinečný dar, zmysel svojho života, ktorý sa vždy pokúša prejaviť a vyjadriť. Nájdite ten dar a radosť, silu, naplnenie, slobodu – a bezvýhradnú lásku precítite tak, že to prekročí vaše predstavy.
Kniha Objavte svoj dar predstavuje jednoduchú automapu na cestu sebaobjavovania, ktorá vám nepochybne navždy zmení život. Autori nám predkladajú dojímavé osobné príbehy plné tragédie a vykúpenia a zároveň nás oboznamujú s ôsmimi základnými, nevyhnutnými krokmi, ktoré nám pomôžu objaviť dar vo svojom vnútri – a pripraviť nás na to, aby sme ho prežívali s ostatnými.
Po tejto ceste budete prijímať usmernenia, ako aj podporu zo širokého okruhu najvplyvnejších transformačných vodcov na svete na svete, ľudí zo všetkých spoločenských vrstiev a rôznych profesií, ktorí nielen svoj dar každý deň prežívajú, ale dali si za cieľ umožniť aj iným ľuďom, aby to prežívali s nimi. Patrí medzi nich napríklad Jeho Svätosť Dalajláma, Jeho Svätosť Sri Sri Ravi Shankar, Mark Victor Hansen, Dr. Sonia Powersová, Mary Manin Morrisseyová, Dr. Barbara De Angelisová, Jack Canfield, Michael Bernard a mnohí ďalší.
Publikácia Objavte svoj dar je inšpirujúca i praktická. Osvetľuje miesto v každom z nás, kde nejaký výnimočný dar čaká na svoje znovuzrodenie.

Z anglického originálu Discover The Gift It´s Why We´re Here (Crown Publishing Group, New York, 2011) preložil Branislav Kočan.

Detaily o knihe

Názov: Objavte svoj dar

Originálny názov: Discover the Gift

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Tigrica, 25.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ďalšia kniha, ktorá odhaľuje "tajomstvo", odhaľuje dar, dar života a radosti z neho. Táto knižka premenila môj život k lepšiemu, no verím a viem, že život zmenila viacerým ľuďom. Ešte som nemala toľko šťastia a radosti z jednej knižky, ktorá sa na prvý pohľad zdá byť tak obyčajná, avšak obyčajnou vôbec nie je. Jedným dúškom som prečítala celú knižku a musím uznať. Po jej dočítaní som mala pocit akoby som stratila môjho kamaráta, čo bola taká excelentná a vynikajúca. Táto knižka nepopisuje iba život, ako niečo, čo musíme pretrpieť či prežiť. Táto knižka popisuje život ako dar, ako radosť, lásku. Ako niečo neuveriteľne a i tak dokonalé. Ani slovami sa nedá opísať, aká je táto knižka excelentná, pretože také slovo asi ani nevymysleli.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x