bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milenec lady Sofie

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.05.2024 02:58

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milenec lady Sofie

Hoci Sofia Sydneyová pochádza zo vznešeného rodu, po tragickej smrti rodičov skončí spolu s bratom Johnom na ulici. Neskôr pracuje ako slúžka u vzdialenej príbuznej a John sa z jej života vytratí. John sa stáva sa súčasťou londýnskeho podsvetia a živí sa krádežami. Keď ho chytia, skončí ako väzeň na trestaneckej lodi, kde zakrátko zomrie na choleru.
Jediným cieľom Sofie je pomstiť jeho smrť a zdiskreditovať policajného sudcu Rossa Cannona, pretože pre jeho nespravodlivý rozsudok prišla o brata.
Odhodlaná Sofia prenikne do Cannonovho úradu aj súkromia a zistí, ako žije. Zvádza ho, stáva sa preňho nevyhnutnou, a to len preto, aby ho úplne zničila, rozorvala mu dušu a zlomila srdce.
Láska si však nájde cestu aj do jej srdca. Sofia podľahne vášni, a hoci sa zo všetkých síl usiluje dodržať sľub, ktorý si dala, niečo v jej vnútri sa búri. Ross Cannon má zasa veľa práce s vyšetrovaním zločinov nekorunovaného kráľa londýnskeho podsvetia Nicka Gentryho.
Ako do ich životov zasiahne práve táto tajomná postava?

Z anglického originálu Lady Sophia´s Lover (HarperCollins Publishers, New York 2002) preložila Miriam Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Milenec lady Sofie

Originálny názov: Lady Sophia´s Lover (The Bow Street Trilogy No2)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

2. časť zo série Bow Street Runners (Lucia Magátová, 24.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som brala, že ok, je to Kleypasová. Chcela by som všetky jej knihy, tak si ju prečítam a založím do police. Pretože Môj ochranca sa mi popravde nepáčil. Dalo sa to, ale prišlo mi to ako najslabšia Kleypasová. U nej som zvyknutá, že laťka je nastavená poriadne vysoko. Ale Milenec Lady Sofie ma prekvapil, nadchol, potešil. Už v Mojom ochrancovi sa mi viac páčil Ross. Taký záhadný, životom skúšaný, príťažlivý muž. Manželka mu pri pôrode umrela, aj s dieťatkom a on sa vyhýbal vzťahom. Venoval sa svojej práci na 200 %. Na Sofii sa mi páčilo, že aj keď bola slúžka, tak svoju modrú krv nemohla zaprieť. Dokázala zorganizovať veľkú narodeninovú oslavu. Celú jeho domácnosť, aj keď sa skladala, len z troch ľudí. A dokázala, aby sa "mních z Bow Street" znovu zamiloval. Fuuuuha, také pikantné scény som už dávno nečítala. Čítala som aj väčšie prasačinky, ale myslím, že pri niektorých častiach mi horeli až uši (a to sa červenám zriedkavo). Jej brat (nebudeme sa robiť, že nevieme kto to je) sa mi tiež páčil a už aj siaham po pokračovaní série o ňom. Dúfam, že ma nesklame a bude to rovnako dobrá (ak nie lepšia) kniha. To ako ju jej brat vydieral. To nemyslíš vážne?! Preboha veď ona je jeho sestra. By som ho za uši vyťahala. Keď objavili v dome "cvičiaci nástroj" - izbový kôň - tak som myslela, že je to na iné cvičenie, pretože som o takom niečom ešte nepočula. Ale vyzeral byť na všestranné využitie ;) Tie opisy jej brata, čo sa mu stalo na trestaneckej lodi..., to som si chvíľu myslela, že preskočím. Strašne mi ho bolo ľúto. Malý chlapec a musel si toho toľko prežiť:( Koniec bol krásny. Ako to vyriešili s jej bratom. Čakala som niečo iné, preto ma ich riešenie prekvapilo. :)

Obľúbená spisovateľka (Gabriela Miturová, 4.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od Kleypasovej mám veľmi rada, a vyhľadávam všetky jej série.Prvá krát som sa stretla s jej sériou o ročných obdobiach,keď som ju kúpila ako darček pre sestru. Od vtedy sme si ju doma okrem nás dvoch zamilovali aj ďalšie dve sestry, a tak vyčkávame, ktorá sa prv dostane k jej novej knihe, ta potom pribudne do zbierky a obehne všetky horlivé čitateľky. Jej knihy sú písané ľahko a veľmi dobre sa čítajú. Hľadala som tam nadveznosť jej kníh, a chcela som sa dočítať aj o predchádzajúcich postavach z kníh. Vrelo odporúčam,ale vystríha, keď kúpite jednu, potom musite kúpiť všetky :) , bez nich to proste nejde.

Milujem :) (Réka Simonicsová, 30.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zbožňujem jej knihy. Čítala som asi všetky. Neviem sa dočkať pokračovania. Humor a krásne opísané situácie. Všetky knihy od nej sú dobré. Ale táto séria mi prirástla k srdcu najviac. :)

Super :) (Petra, 23.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižka bola úžasná, príjemne som si pri nej oddýchla.

:))) (Eva Biela, 1.3.2012) Odpovedať

uzasna knizka:)))somvelky fanusik Lisy !!!Kedy chystate nejaku dalsiu knizku od nej???

Super (Veronika Ančová, 12.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj fakt super kniha - po prvom dieli som sa trochu obávala, ale toto som prečítala za jeden den, romantika ako bič, krásne prepracované zaujímavé postavy - pravá Kleypasová. Nemôžem nič iné ako odporúčať

Názor čitateľa (Zdenka, 2.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príjemné čítanie a pekný príbeh,moja prvá kniha od autorky.Veľmi sa teším na jej novú knihu :)

romantika (Lenka Kyzeková, 21.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásne a pútavo napísaná romantika! Ako každá kniha od Kleypasovej. Už sa neviem dočkať pokračovania!
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x