bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Chlapi, neštvite nás už!

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Chlapi, neštvite nás už!

Kniha Emmy Tekelyovej je podľa mňa určená všetkým ženám. Je to, ako keby ste si sadli s kamarátkou, klebetili o svojich partneroch a zhodli sa, že ten chlap, s ktorým žijete už dosť dlho, je niekto úplne iný než ten, ktorý vás očaroval pred rokmi mužnosťou, pozornosťou, vášňou... Ale vstúpme si, milé dámy, do svedomia, nie sú často muži iba výsledkom našej dlhoročnej snahy prerobiť ich na svoj obraz? Chvalabohu, že sa nám to nikdy nepodarí, veď o čo iskrivé by sme sa v živote pripravili!
Hana Gregorová, herečka

„Ženy chcú ideály, robia si z nás falošné modly a my muži nemáme dosť síl, aby sme zostúpili dolu a ukázali im svoje slabosti, pretože máme strach, že stratíme ich lásku. Nie dokonalých, ale nedokonalých nás treba ľúbiť.“ Tieto slová napísal Oscar Wilde. Kedysi som ich v predstavení „Ideálny manžel“ hovoril s veľkou iróniou, ale dnes s odstupom času si myslím, že človek si nemá idealizovať svojho partnera, naopak, treba ho pochopiť takého, aký je. Nemeňte nás mužov nasilu. My sa zmeníme sami, pokiaľ to budeme chcieť urobiť pre vás, a to dokáže len láska.
Jozef Vajda, herec

Vzťahy, o ktoré sa človek nestará, jednoducho umrú. To je asi najdôležitejšia veta z knihy, ktorú práve držíte v ruke. Emma Tekelyová vie, o čom píše. Je vydatá tridsať rokov. Knižke nechýba humor a vtip, a ak chcete, aby váš vzťah neumrel, prečo sa neinšpirovať? Úsmev dokáže zázraky. V živote aj vo vzťahoch je mnoho vecí, ktoré nemusíme riešiť iba smrteľne vážne.
Katarína Brychtová, moderátorka

Detaily o knihe

Názov: Chlapi, neštvite nás už!

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

waw (Lucia Krajčiková, 20.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tolko krat som sa pri žiadnej knihe nesmiala je užasna som z nej hotova každy chlap by si ju mal prečitat no naozaj čitala som vela knih čo sa tyka muži ženy,ale taato je favoritkou odporučam.......

Vyborna kniha - odporucam (Lucy, 14.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Povodne som si myslela, ze tato kniha je specialne pre zeny. Dostala som ju ako darcek a velmi ma predtym takyto styl s nazvom "CHlapi nestvite nas" velmi nezaujimal, ale uz pri citani prvej strany som hned zmenila nazor. Je vtipna a aj pravdiva :) Je urcena nielen zenam ale aj muzom. ODPORUCAM :)

:) (Momo, 10.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižka bola darčekom od kamarátok,na vyplnenie času :)prečítanú som ju mala rýchlo, je to taký kabelkový formát :p nezaberá veľa miesta. Pri jej čítaní som mala úsmev na perách, a veľmi veľa krát mi autorka hovorila priamo z duše.... túto knižku by mali dostávať muži ako mapu, vedeli by sa vymotať z rôznych situácii :)) len tak nájisť nejakého, ktorý preferuje knihy pred športom :D

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x