bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vlhké miesta

Vydavateľ: Tatran (Vydavateľstvo TATRAN, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 03.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vlhké miesta

,,Kniha, ktorá polarizuje. Mnohí ju pokladajú za geniálnu, iní jednoducho za odpornú." Die Zeit
Nahliadnite do "vnútra ženy". Bestseller, ktorý rozdelí čitateľov na dve strany a odtajní tabu. Po nevydarenom holení intímnych miest leží osemnásťročná Helen v nemocnici. Čaká na návštevu svojich rozvedených rodičov v klamnej nádeji, že jej choroba ich dá opäť dokopy. Z dlhej chvíle v nemocnici skúma intímne oblasti svojho tela, premýšľa o vlastných sexuálnych zážitkoch, aby unikla bolesti po operácii a tajne pestuje avokádové jadrá, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu pri jej sexuálnych hrách. Ošetrovateľa Robina nechá fotografovať isté oblasti svojho tela, ktoré je možno zhliadnuť v zrkadle len vo veľmi krkolomných pozíciách. Helenina posadnutosť po kompletnej rodine vyústi až do samoubližovania. Na druhej strane jej výstižný vtip a priamosť urobia z nej ,,senzáciu" na proktologickom oddelení.

Detaily o knihe

Názov: Vlhké miesta

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

nechutná (Andrea, 3.3.2017) Odpovedať

neoslovila ma
Niečo takéto nenapíše nikto, kto s tým nemá skúsenosť. Snáď sa dotyčná už lieči. Knižka absolútne bez deja. Nezaujímavá, len šokujúca. Nehľadajte tu romantiku, ani nič iné. Pri tejto knižke si naozaj dávam otázku, či tie "knižky" pred tlačou aj niekto číta. Ak áno, ako sa niečo takéto mohlo dostať do tlače? Minimálne by som priložila značku 18+.

Niekedy je menj viac (Ivana Goliašová, 14.1.2015) Odpovedať

som sklamaný(á)
Táto kniha sa v mojich rukách ocitla doslova náhodne. Netušila som o čom je ani som si na ňu nečítala referencie. A asi to bola veľká chyba, absolútne som netušila,že to bude niečo takéto, nechutné a hrozné. Človek ju prečíta za chvíľu, ale také zhnusenie a zhrozenie som v živote pri knihe nezažila. Mne sa absolútne nepáčila, ani nie je to môj štýl. Možno niekoho osloví, treba sa na ňu však skôr pripraviť. Neskôr som o nej dosť rozmýšľala a došla som k názoru, že v podstate je celá kniha skôr výsmech dnešnej modernej "veľmi čistej" spoločnosti, kde človek sa izoluje pred všetkými bacilami a chorobami. Nič viac si neviem predstaviť, čo viedlo autorku k takémuto dielu. A, že to bol v Nemecku besteler a vyvolala veľké emócie a patrí k najúspešnejším románom posledného desaťročia?! Pre mňa je to niečo nemysliteľné,ale ako sa hovorí proti gustu žiaden dišputát.

Kontroverzna! (Lucia Csanková Kukurová, 4.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Knihu som dostala darom od kamaratky, pre ktoru bola "prilis". Je to citanie, ktore jednoznacne sokuje, niekoho znechuti, niekoho pobavi, v kazdom pripade zanecha stopu. Je vulgarna, intimna, znepokojiva, priama., zvlastna. Kniha iba pre urcitu cielovu skupinu.

fakt čudné (Katarína Lapšanská, 24.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Toto vôbec nie je môj žáner, prečítala som to, divila som sa, sem tam znechutenie, sem tam údiv, ale niekomu sa určite zapáči.

zvláštne pocity (Mirka, 1.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
tak táto knižka ma zmiatla, už podľa nadpisu som asi tak vedela že o očm bude obsah , ale teda predurčila moje očakávania. Priznám sa že som sa s knižkou riadne popasovala , chvílu som sa hanbila, chvílu som bola znechutená a chcela som ju zavrieť a odložiť ale vždy som sa vrátila aby som vedela čo bude ďalej ,dobrá knižka tejto generácie si myslím, niekedy až moc otvorená a intímna.

kniha, v ktorej treba hľadať hlbší zmysel.. (Danka, 17.12.2011) Odpovedať

priemerná kniha
O knihe som veľa počula tak som si ju chcela prečítať.No..neviem ju presne zhodnotiť.Staršie ročníky určite pobúri, je fakt že pri niektorých častiach som bola znechutená,zároveň je však zaujímavé čítať čo sa odohráva v hlave pubertálneho dievčaťa.Myslím, že kniha má hlbší zmysel.Správanie hlavnej postavy je určite ovplyvnené rozpadom jej rodiny a túžbou aby sa všetko napravilo..nedefinovala by som knihu ako škandalóznu,skôr by som ju odporúčala prečítať ľuďom, ktorí radi vo veciach hľadajú hlbší zmysel.

? (Bea, 23.11.2011) Odpovedať

som sklamaný(á)
Tato kniha mala celkom masivnu reklamu. Takze ano, cakala som ze bude sokujuca. Ved aj bola. A k tomu naozaj nechutna. Pribeh? Nikde. Takze ak uz kofein nezabera, toto Vas urcite preberie. O ziadnej inej funkcii tohto "diela" neviem.
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x