bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vykúp moje srdce

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.05.2024 02:58

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vykúp moje srdce

Mia Thermopolisová, princezná Genovijská, hrdinka série Denník princeznej, napísala s pomocou Meg Cabotovej svoju prvú historickú romancu. Čitateľky desiatich častí série Denníka, ktoré sa odohrávajú v súčasnosti, možno prekvapí, že romanca Vykúp moje srdce je zasadená do 13. storočia. Príbeh ich bezpochyby strhne rovnako a neodložia knihu, kým nedočítajú poslednú stránku. Láska a nenávisť sú ingrediencie, čo dodajú čaro každému románu, či už sa odohráva v súčasnosti, alebo v minulosti.
Hrdinom Miinej romance je vysoký, príťažlivý rytier, ktorý desať rokov bojoval vo Svätej zemi, no len čo vstúpi na rodnú pôdu, stane sa zajatcom krásavice s dobrodružnými sklonmi. Finnula Craisová chce totiž pomôcť sestre získať veno a zajme Huga Fitzstephena len preto, aby zaňho od jeho rodiny žiadala výkupné. Prihodí sa jej však čosi nečakané – do svojho zajatca sa zaľúbi. Aj ona prebudí v Hugovi neskrotnú vášeň. Môže však urodzený gróf pomýšľať na vážny vzťah s dcérou mlynára, ktorá navyše pytliači v jeho lesoch?

Detaily o knihe

Názov: Vykúp moje srdce

Originálny názov: Ransom my Heart

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Finula a Hugo (Barbora, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Už len tie mená vyvolávajú úsmev na tvári. Kniha Vykúp moje srdce je naozaj super,krásne napísaná . Po sérii Princezná od Meg Cabotovej to bolo dosť veľké prekvapenie, pretože tie knižky boli síce dobré, ale len také priemerné. Táto - to už je niečo! Pútavý dej, vtipné zápletky, historický nádych, odvážna hrdinka a tajomný cudzinec. Och, chcem viac takýchto kníh! Odporúčam :-)

Keď ju raz chytíš už ju nepustíš (Mária Heglasová, 22.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som náhodou narazila v kníhkupectve. Zobrala som ju do rúk a čítala. Chodila som tam každý deň na dve hodiny a vždy som so smútkom odkladala knihu späť. Dej sa odohráva v 13. storočí, kedy ženy nemali také práva ako dnes. Až na jednu výnimku, Finulu, ktorá svojou divoku povahou, ktorá sa mi na nej tak páči, poburuje celé okolie. Aj tak sa mi ale najviac páčil Hugo. Tajomný cudzinec, ktorého si Finula vybrala za svojho zajatca. Vreeeelo odporúčam najmä pre romantické duše, ale ja som sa aj nasmiala. :D :D

Romatická super knižočka :) (Roxy19 :), 24.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku s historickým nádychom určite odporúčam každej romantickej dušičke :) Priíbeh vás vtiahne do doby, kedy dievčatám bolo zakázané vykonávať všetky mužské role, museli byť len gazdiné,žienky domáce,muselia sa starať o domácnosť , deti, mannžela... No nie každej sa to páčilo :) A tu je práve príbeh rebelky, ktorá sa postavila svojmu osudu :) ♥

Vykúp moje srdce (Barbora Eliašová, 27.10.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
júúúúj aj táto sa mi páčila... romantická, vtipná, pútavá kniha:))) vrelo odporúčam zase:))

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x