bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Keď preskočí iskra

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 03.06.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Keď preskočí iskra

Kniha Keď preskočí iskra voľne nadväzuje na knihu s názvom Môj sused je božský!. Takisto sa odohráva na pôde novín New York Journal, hrdinka Kate Mackenziová je personálna referentka na oddelení ľudských zdrojov a pracuje pod despotickou tyrankou Amy Jenkinsovou. Kate spáva na gauči u kamarátky Jen, lebo sa rozišla s priateľom, ktorý sa ani po desiatich rokoch známosti nechcel oženiť. Mladé dievča nemôže v celom New Yorku nájsť vhodnú garsónku. Myslí si, že už to ani nemôže byť horšie, ale môže... Tyranka ju donúti, aby vyhodila najobľúbenejšiu pracovníčku jedálne, ktorá však vzápätí zažaluje noviny pre neoprávnené ukončenie pracovného pomeru. Kate musí vypovedať ako svedok pred Mitchom Hertzogom, potomkom jednej z najbohatších právnických rodín na Manhattane. Tento muž zosobňuje všetko, čo Kate nenávidí..., ibaže má milý úsmev a telo ako Apolón. Kate Mackenziová ani náhodou nečaká, že pri súdnej arbitráži nájde lásku. Ale také čosi sa stáva..., keď chlap stretne kočku.

Dostupné verzie titulu

Keď preskočí iskra Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Keď preskočí iskra

Originálny názov: Boy Meets Girl

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Letné čítanie (Pavlína Ružičková, 30.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha je ako stvorená na lenivé čítanie na pláži.Na horúce dni cez ktoré sa vám nechce premýšľať nad zbytočne zložitým dejom. Nechcem nejako podrývať jej kvality len ju odporučujem na tento druh čítania :)

super!!! (Alex Zabakova, 21.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
tato kniha je zaujimava napisana ale je vyborna!!! Kto ma rad romany ten si pride na svoje!! Nechibaju tu dokonca ani vtipne hlasky velmi som sa na tejto knuhe pobavila a nemohla som od nej odtrhnut oci dokim ju neprecitam uplne super, urcite si treba precitat nebudete sklamani ;)

nic moc (Barbora Eliašová, 19.8.2012) Odpovedať

priemerná kniha
tak ja osobne tento názor nezdielam... mne sa kniha vôbec nepáčila, nemožem zato... bolo to také divné, písané tým emailom... ani som ju nedočítala.. rozmýšlam, že ju predám spolu z niektorými ďalšími knihami... ale zase niekomu sa páčiť môže no... neviem, také nemastné- neslané...

Vážne to nadvazuje??? (Rea, 3.4.2011) Odpovedať

neoslovila ma
Len by som sa chcela uistiť, či táto kniha naozaj nadvazuje s knihou: Môj sused je božský.Nevystupujú tam totižto tie isté postavy,a jediné čo je spoločné s knihou Môj sused je božský je autor a písanie deja v e-mailoch. Túto autorku obľubujem a kniha Môj sused je božský je najlepšia kniha akú som kedy čítala a tak chcem vedieť či sa mi oplatí čítať túto knihu so zámerom,že je to pokračovanie, pretože myslím, že posledné vety knihy Môj sused je božský objasnili všetko a je zbytočné pokračovať. Ak mi viete poradiť,tak by som vám bola vd´ačná.

kniha (Ema, 15.12.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborna kniha,vážne super čítanie mala som ju prečítanu za 2 dni

táto kniha (Lucik, 19.2.2010) Odpovedať

0
Vrelo odporúčam túto knihu! Ja osobne som sa od nej nemohla odtrhnúť. Baby ak potrebujete romantiku a aj sa schuti zasmiať tak si túto knihu určite prečítajte!!!
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Komu: Kate Mackenziová kacicka@freemail.com
Od koho: Jen Sadlerová j.sadlerova@thenyjournal.com
Predmet: TAK AKO?????????

Páni moji! Hľadajte a nájdete... To je teda príbeh.
No prepáč, kamoška, a čo sa ty máš čo zaujímať o sexi opravára kopírky, keď ti už jeden sexi chlap zobe z ruky? Chápeš, poskytnúť odbornú radu mladšej sestre prežívajúcej krízu sexuálnej identity je najlepšia cesta, ako zabodovať! Mitch si teraz určite myslí, že si druhý doktor Phil alebo čo. Ibaže bez plešiny a s kozami.
Už sa vykašli na jeho sestru. Čo si chcela povedať tým: „Vďakabohu, že sa Sean zjavil v hodine dvanástej, inak by som možno urobila niečo veľmi, veľmi hlúpe“? Mitch je milý chlap, Kate. Prečo by si si s ním nemala zasexovať? Lebo sa ti nepáči jeho povolanie? Alebo že ťa videl s hlavou v Dollinej hajzľovej mise?

J

P. S. Dostal sa ti aspoň do podprdy? Prosím, povedz, že áno.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x