bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Gina - Pravdivý príbeh veštkyne

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 05.05.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Gina - Pravdivý príbeh veštkyne

Keď sa Gina prvý raz objavila v niektorých časopisoch a na televíznej obrazovke, málokto by uveril, že táto mladá žena dokáže naozaj predpovedať budúcnosť. Svojím zjavom úplne vyvrátila mýtus o veštkyni – vráskavej starene s okrúhlou náušnicou v uchu. Tých, ktorí sa na jej vystúpenia pozerali s dešpektom, presvedčila, keď vyveštila víťazstvo našich hokejistov na majstrovstvách sveta. Postupne si získala množstvo prominentných klientov zo šoubiznisu, politických i podnikateľských kruhov. Príbeh jej života však nie je len o veštení. Narodila sa do ťažkých pomerov, na vlastnej koži zažila, čo je to alkoholizmus a násilie v rodine. V sedemnástych rokoch porodila prvé dieťa, o niečo neskôr sa stala ťažkou narkomankou a dokonca si privyrábala sexom. Ťažkosti, s ktorými sa musela boriť, ju niekoľkokrát priviedli na hranicu medzi životom a smrťou. Napriek tomu dokáže o svojich zážitkoch rozprávať s humorom, vďaka čomu je jej rozprávanie nielen strhujúcim, ale aj veľmi zábavným čítaním. Gina sa skrátka na nič nehrá a otvorene hovorí o všetkom, čo ju stretlo nielen v bežnom, materiálnom svete, ale aj vo svete duchov, anjelov a zlých démonov.

Dostupné verzie titulu

Gina - Pravdivý príbeh veštkyne Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Gina - Pravdivý príbeh veštkyne

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

gina (dida, 15.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to skvelé

Gina (Inuš, 18.9.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Na túto knihu som prišla náhodou pri objednávaní kníh.Neviem či ma kniha upútala tým,že je podľa skutočnosti,alebo za to mohli oči Giny na obale knihy,no na koniec som si ju objednala.Je to veľmi dobré čítanie,kde sa spájajú dva svety.Veľakrát ma Gina prekvapila svojím správaním.Opisuje šťastné i tragické veci takým spôsobom,že máte pocit,akoby vám to rozprávala priateľka pri kávičke.Je to úprimne vyrozprávaný príbeh nielen o nadprirodzených veciach,ale aj o bežných problémoch.

Gina (Andy, 30.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi pútavo napísaná kniha z kategórie skutočných príbehov. Niekedy som s Ginou súcitila, niekedy som mala chuť ňou zatriasť, aby sa spamätala, inokedy som sa pousmiala, či naopak zaslzili sa mi oči. V knihe je skutočne všetko. To, ako zvládla Gina závislosť, mi vyrazilo dych. Bez lekárov zavrieť sa doma a doslova škriabať steny, to chce neskutočnú odvahu, ale hlavne odhodlanie. Klobúk dolu. Vraví sa, že všetko zlé, je na niečo dobré, možno to platí aj v tomto prípade. Ak by nebol jej život taký, aký bol, bola by iná, možno by sa nevenovala tarotu, ale niečomu úplne obyčajnému. Myslím, že by to bola škoda. Tých, čo naozaj rozumejú veciam medzi nebom a zemou je málo. A tých, čo tie veci dokážu podať obyčajne, ľudsky, ešte menej.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Závislosť so mnou robila hrozné veci. Dobrí duchovia a anjeli zmizli z môjho života nevedno kam a namiesto nich za mnou prichádzali démoni. Duša narkomana totiž nedokáže byť naladená na frekvenciu, v ktorej sa pohybujú čisté svetelné bytosti. Pomaly sa prepadá do najhlbšieho pekla. Vídavala som duše nešťastníkov, ktorí odišli z tohto sveta nejakým tragickým spôsobom a nevedeli sa s tým vyrovnať. Prvého som zbadala v nočnom klube Bunker. Na stene tam visela stará vojenská rovnošata. Cítila som, že tá vec nie je v poriadku, a tak som na ňu civela ako prikovaná. Zrazu spoza nej vyšla hmlová bytosť, na prvý pohľad podobná mojim mŕtvym krstným rodičom, ktorí za mnou chodievali v detstve. Vo svojom vnútri však bola iná. Bol to chlap a vyžarovalo z neho také zúfalstvo, až mi z toho ostala zima.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x