bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milenec snov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milenec snov

Julian Macedónsky je neohrozený sparťanský generál, ktorý nepozná porážku a ktorého nespočetné víťazstvá postavili na piedestál slávy. Z najvyššieho vrchu slávy však padne až na dno ľudského utrpenia: Dostáva sa do pozície otroka, hoc aj otroka lásky. Statný nádherný muž, ktorý vždy priťahoval zraky žien, si už nevyberá. Ženy si vyberajú jeho. Prináša rozkoš a uspokojenie. Odovzdane si plní povinnosti a na to, žeby svoju kliatbu mohol zlomiť, už dávno zabudol.

A zrazu sa v tme rozsvieti iskra nádeje. Svetlo lásky, v ktorú už nedúfal a ktorú vlastne ani nikdy nepoznal. Grace Alexanderová v ňom nevidí otroka. Je pre ňu ľudskou bytosťou, citlivým mužom, ktorý nepriťahuje len nádherným vzhľadom a dokonalými kvalitami milenca. Úžasný otrok lásky – generál macedónskeho vojska Julian Macedónsky – má hlboké srdce a Grace, ktorá v láske prežila veľké sklamanie, by preňho obetovala všetko. Radšej sa ho vzdá, len aby zrušila stáročia trvajúcu kliatbu.

Veľká láska nakoniec zlomí nástrahy i kliatbu. Dobro víťazí a život terapeutky Grace i generála zažiari láskou a šťastím.

Detaily o knihe

Názov: Milenec snov

Originálny názov: The Fantasy Lover

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Milenec snov (Sona Durisova, 28.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi krasny a putavy pribeh. Uzasne spojenie antiky s sucastnostou, nechyba napatie, vasen, laska ani humor. Vrelo odporucam!!! ;)

šanca (Dana Radáčiová, 6.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
zaujímave čítanie po večeroch...príjemne prelínanie dejín a romantiky aj pre tých ktorý dejiny nemajú radi :)

ÚžASNé (Klára Cicoňová, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som nevedela pustiť z ruky kým som si ju neprečítala celú. Nádherný príbeh, strhujúca láska, až som si želala byť hlavnou hrdinkou a byť tak milovaná :) Odporučam každej romantičke :) Už ju mám asi 10krát prečítanú a ešte si ju určite prečítam

Paradzina :P (Kristína Rusinková, 29.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto dielko určite odporúčam všetkým dievčatám/ženám ktoré túžia po troške romantiky,erotiky a fantasy :)..Inak táto autorka vie tieto tri veci krásne skĺbiť takže všetky jej knihy sú takéto skvelé a človek sa od nich nemôže odlepiť:)

Milenec snov (Nini, 14.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásna kniha. Páči sa mi ako sa história prelína so súčasnosťou a erotické časti nie sú vôbec vulgárne a nádherne dopĺňajú príbeh.

waw :) (Iveta Mácsayová, 7.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po knihe Nočné slasti ktorú som prečítala pred touto, musím povedať ,že je to úžasný príbeh plný "boja" za niečo čo sa nezdalo byť reálne splniteľné. Priznám sa ,že sama neviem či by som to dokázala byť tou hlavnou hrdinkou :) Vrelo odporúčam :)

SUPER (Jana Želinská, 28.5.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super, super super kniha. Odporúčam všetkým.

Skvelé! (Dida, 21.4.2010) Odpovedať

0
Pekný romantický román, ktorý poteší mnohé čitateľky. Výborná ľúbostná zápletka v románe s nadprirodzenou tematikou. Čítala som už aj Súmrak,ale to je limonáda pre mladšie ročníky. Všetky knihy od Sherillyn Kenyon sa oplatí čítať.Lepší ako Súmrak je román od Brama Stokera: Dracula, ktorý je už klasickým románom z kníh s upírskou tematikou. Taktiež aj knihy od Anny Rice : Queen of Damned.
Všetky komentáre (8)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Grace s tlčúcim srdcom cúvla. Bolo to neskutočné. To nemohla byť pravda. Určite je len opitá. Alebo sa musela tresnúť hlavou o konferenčný stolík, je v bezvedomí a vykrváca.
Áno, tak to je! To dáva zmysel.
Prinajmenšom to dávalo oveľa väčší zmysel ako prudké šumivé búšenie, spaľujúce jej telo. Búšenie, ktoré ju úpenlivo prosilo, aby sa na toho chlapíka vrhla.
Bol naozaj nádherný.
Nuž, dievča, ak máš trochu fantázie, rozhodne to dotiahneš do konca. V poslednom čase si musela tvrdo pracovať. Začala si si nosiť domov sny svojich pacientov.
Natiahol sa k nej a chytil jej tvár do mocných dlaní. Grace sa nedokázala ani pohnúť. Dovolila mu, aby jej zaklonil hlavu, až kým neponorila zrak do prenikavých očí, ktoré celkom iste dosiahli až na dno jej duše. Hypnotizovali ju ako oči smrtiaceho predátora tíšiaceho svoju korisť.
Zachvela sa v jeho objatí.
Potom sa rozpálenými žiadostivými perami prisal na tie jej. Grace zastonala. Celý svoj život počúvala o bozkoch, pri ktorých sa ženám podlamujú kolená, no na vlastnej koži ich ešte nezažila.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x