bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ženy, nebláznite!

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.05.2024 03:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ženy, nebláznite!

Pri pohľade na pôvabnú autorku tejto knihy uveríte, že vek sa dá pozdržať.
Chcete mlado a zdravo vyzerať, aj keď už nemáte tridsať? Emma Tekelyová vám poradí, ako si užiť život aj v zrelom veku a kvalitne prežiť každý deň. S porozumením a nadhľadom rozoberá prehrešky, ktorých sa ženy v tomto veku najčastejšie dopúšťajú. Poradí, v čom vyzerá žena vždy elegantne, a čo už radšej zo šatníka vyradiť. S humorom opisuje aj svet celebrít, ktorý dôverne pozná...

Dostupné verzie titulu

Ženy, nebláznite! Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Ženy, nebláznite!

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Obálka knihy nesklamala :) (Veronika Dedíková, 21.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som kúpila svojej mamine na narodeniny. Nie je veľkou fanúšičkou kníh, no od tejto sa nevedela odtrhnúť. Neustále za mnou chodila a objasňovala mi čo sa dozvedela :) Bola som veľmi šťastná, že ju táto kniha zaujala. Má 39 rokov a povedala mi, že táto kniha ju vystihuje. Dozvedela sa, že krása nie je vždy iba o plastike a váhe 50kg. Prišla na to, že keď má skoro 40 ešte to neznamená koniec sveta. Musím uznať, že sa potešil aj môj tatino, lebo mamine sa teraz cíti lepšie. Síce začala viacej nakupovať(veď je predsa správna žena ), ale to nám vôbec nevadí. Poprípade jej kúpim knihu od Avis Candelly Život v mínuse :) Chcem však túto knihu odporučiť všetkým ženám. Myslím si, že je to skvelá pomôcka :) Emma nám totiž ukazuje v čom spočíva sila ženy a dáva nám návody ako sa v tomto svete nezblázniť :)

Som nadšená!!! (marika, 21.5.2010) Odpovedať

0
Popíšu sa tony papiera a človek neprečíta z tých štosov kníh ani prvú kapitolu. Táto Emmina by mala byť seriálom na pokračovanie. Je to milé, zábavné, motivujúce čítanie, pritom sa na nič nehrá, čo na srdci to na jazyku... Denne cestujem autobusom, vždy ju mám v taške, niečo si prečítam a potom prídem " vyrehotaná " do práce. To ďakujem, Emma, Tebe!

no koment , ani slovami sa nedá pevedať aké pocity mám .... (Libuša Barbiríková, 29.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
ani pri jednej knihe som sa toľko nenasmiala... žiadny bulvár dámy , čistá realita dneška. každá žena po 40siatke by to mala mať ako povinné čítanie a predišlo by sa tým viacerým konfliktom v komunikácii s ľudmi. :) ... hoci mám iba 23 rokov úplne ma to nadchlo .

Súhlasím, že vek je číslo (jarmila kostolanská, 16.12.2009) Odpovedať

0
Konečne je na trhu knižka, po prečítaní ktorej sa vleje každej žene do žíl láva optimizmu. Mimoriadne priateľsky tón znásobuje radosť z každého slova. Naša spoločnosť a aj muži naozaj dávajú ženám po štyridsiatke pocítiť, že už nie sú čučoriedky ale medúzy. Ktorá tvrdí, že vek nerieši, klame. Skvelé čítanie!

Tak toto fakt nemusim (Karima, 10.12.2009) Odpovedať

neoslovila ma
Ved ta kniha nerobi nic ine iba sa zaobera vekom! Akoby to bol ten naj problem. Kto zije vyrovnany spokojny zivot, nepotrebuje riesit vek,starnutie.

Nemá chybu! (Naďa, 30.11.2009) Odpovedať

0
Hneď ako som videla reklamu, že výchádza táto kniha, počkala som na výplatu a šla som si ju kúpiť. Mám 37 rokov - a našla som sa v nej.Práve riešim manželský problém a aby to nebolo ľahké aj problém s neprajnou kolegyňou v práci.A práve tu som našla odpovede na otázky Veľmi sa mi páči, že je písaná s nadhľadom a vtipne, že sa potichu smejem.- prečo to v manželstve nejde tak, ako by som to chcela ja .... lebo muži sú proste od prírody takí akí sú. A my tiež.

Super kniha (Martina, 25.11.2009) Odpovedať

0
Knihu som prečítala na jeden dych. je skvelá! mimoriadne zábavné čítanie, vtipne rieši naše babské úvahy o tom, či sme ešte mladé a či už nie a ako tú devastáciu tela aj duše spomaliť. Emma je super baba a výborná autorka. Keď som knihu čítala, mala som pocit, že sa dobre poznáme. Odporúčam!

ČO na srdci- to na jazyku (iluš, 25.11.2009) Odpovedať

0
Mám rada knihy, ktoré sa na nič nehrajú, na žiadne veľké diela, ja chcem pri knihe relaxovať. A táto je presne akurát. Zábavná aj kamarátsky úprimná ale aj trochu drzá. A dostal ma aj ten milý kabelkový formát. Nikdy by som neverila, že aj Emma rieši vek, kilá a vrásky. Mnohé dnešné " celebrity" sa totiž tvária ako nymfy, ktorých sa čas a zemská príťažlivosť vyhýba. Emmina otvorenosť je veľmi symaptická.Je to kniha pre každú ženu.

Emma (Petronela Mihálová, 14.10.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Emmine knihy sú fakt dobré, či už sa jedná o beletriu alebo jen úvahy, teším sa, ze zase vydala svoje ďalšie "dielko".Určite si ho zaobstarám do svojej knižnice.Snad sa na nás nalepí niečo, aby sme boli tiež také kočky :)
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x