bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nekalý zámer

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 12.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nekalý zámer

Dr. Anya Crichtonová, patologička a súdna lekárka zistí, že na voľnej nohe a navyše ako žena nebude mať v tejto profesii veľa pracovných príležitostí. Platí výživné, spláca hypotéku na dom a usiluje sa rozbehnúť svoje aktivity, takže bojovať o právo na vychovávanie trojročného syna Bena si zatiaľ dovoliť nemôže.
Keď jej odborný posudok prispel k priaznivému výsledku prestížneho procesu, advokát Dan Brody ju požiadal, aby preskúmala prípad predávkovania drogami istého libanonského dievčaťa. Počas vyšetrovania Anya zaregistrovala podozrivé spoločné znaky vo viacerých samovraždách, ktorými sa zaoberá priateľka a kolegyňa detektívka Kate Farrerová. Mŕtve vždy na určité obdobie zmizli a potom spáchali samovraždy za nezvyčajných okolností. Anya sa oboznamuje s prípadmi a určité pitevné nálezy ponúkajú desivú možnosť, že úmrtia nielen súvisia, ale patria k nekalému zámeru, do ktorého sa Anya nechtiac zapletie...

Detaily o knihe

Názov: Nekalý zámer

Originálny názov: Malicious Intent

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

recenzia (Majka Kuncová, 13.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mam rada knihy kde sa aj niečo nove naučím a hlavne ma začalo zaujímať ako sa vyšetruju umrtia či už vraždy alebo samovraždy a čo všetko zisti patolog.Nie je všetko tak ako na prvý pohľad vyzerá.Naozaj ma tu zaujali spoločne znaky všetkých umrti a určite to neboli samovraždy.Je tam aj opísaný jej vzťah k synovi,kt. nemá v opatere a opisuje ako ho veľmi miluje.Sú tam opísane aj ich stretnutia so synom.Hlavná postava je vykreslená ako vynikajúca patologička,ale aj ako citliva milujúca matka,kt. v súkromí urobila veľa chýb a snaži sa ich napraviť.Uvedomila som si aj ako sa ľudia pretvaruju proste aj ten najhroznejší vrah sa sprava na verejnostý priateľský a tak si získa vašu doveru.Treba si naozaj davať veľký pozor na ľudí.Aj hlavná hrdinka skusena sudná patologička spolupracuje s policou a ocitne sa zoči voči s vrahom,kt. hľada lebo je doverčiva.Ako to dopadne??neprezradim!:)Davajte si pozor na ľudí,lebo nemusite ohroziť len seba,ale aj ľudí kt. milujete.V knihe nechýba napatie,dej graduje a je to kniha pri ktorej určite nezaspíte.A plus naučite sa niečo nove:)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Žene prešla hruďou a ľavým plecom prudká bolesť. Pri každom pohybe mala takmer neznesiteľné bolesti. Hoci sa zúfalo usilovala nehýbať, jej telo sa kývalo. V zornom uhle nad ňou sa divoko hýbali vetvy vo vetre a občas sa cez ne zablysli slnečné lúče. Počula niekoho rýchlo dýchať, až dychčať, a uvedomila si, že takto namáhavo dýcha jej vlastné telo. Vtom začula praskot a posunula sa o niekoľko centimetrov nižšie, jej vykrivené telo sa pri tomto pohybe nahlo ešte viac. Usilovala sa pohnúť nohami, ale nedarilo sa jej to. Necítila ich. Má ich zlomené? Dokonca ani nevedela, kde ich vlastne má. Kričať sa zdalo zbytočné. Vyšlo z nej len akési zakvílenie. Oblizla si suché pery a zacítila akúsi kovovú chuť. Krv. Nestihla sa ani začudovať, odkiaľ sa vzala, a myklo ňou, pravdepodobne sa pod ňou lámala vetva. Pravou rukou sa chytila vyššej vetvy. Opäť ňou prešla bolesť a slnečné svetlo vystriedala čerň.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x