bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Biela pyramída

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:51

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Biela pyramída

Záhadné artefakty a informácie z východnej Ázie naznačujú, že „bohovia“ z vesmíru nás v priebehu tisícročí navštevovali mimoriadne často!
Zarážajúce paralely so súčasnými prípadmi týkajúcimi sa neidentifikovateľných lietajúcich objektov podporujú autorovu domnienku, že potomkovia „synov božích“ sa k nám vracajú.
Hartwig Hausdorf zverejňuje v tejto knihe zaujímavý obrazový materiál, ktorým dokumentuje svoje tézy.

Dostupné verzie titulu

Biela pyramída Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Biela pyramída

Originálny názov: Die weisse Pyramide

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

super čítanie (Anet, 29.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som nedávno vyhrabala v knižnici u našich a keďže ma obálka a názov zaujali, rozhodla som si ju prečítať, napriek tomu, že to nie je celkom to TOP, čo by som chcela čítať ;)... No oplatilo sa. Autor jasne a celkom zrozumiteľne poukazuje na súvislosti so súčasnými prípadmi týkajúcimi sa UFO. A je to tu potomkovia božích synov z vesmíru sa k nám vracajú. Autor sa tu zameriava na výdobytky, ktorými sa pýši západná kultúra a poukazuje na to, že Číňania ich objavili oveľa skôr. Napríklad papier, kompas,strelný prach,či desiatková sústava. Zaujal ma aj fantastický obrazový materiál, ktorými autor knihy podkladá svoje tézy. V knihe je uvedených mnoho a mnoho prípadov, ktoré naštartovali moje myslenie a predstavivosť. Neviem, či ma dokonale presvedčili, no určite neľutujem, že o nich viem.Spomenutá bola aj havária UFO spred 12-tisíc rokov. Dozvedela som sa veľa aj o Údolí bielej pyramídy a miestach, kam sa smrteľník tak ľahko nedostane.V knihe nechýba ani mrazivé napätie, keď sa dej presúva do krajiny démonov Mongolska a hrôzostrašného kláštora. Nechýba samozrejme ani Tibet, strecha sveta. Autor sa tu venuje aj téme mimozemšťania a skúma ich stratégiu. Zameriava sa na dve skupiny, na dobromyseľných, ktorí udržiavajú našu planétu v akejsi karanténe a na druhej strane sú tzv. mimikry,inteligentné bytosti, ktoré sa snažia dokázať nám ich existenciu už tu na Zemi.Ja knihu hodnotím veľmi pozitívne, zaujímavé a napínavé čítanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Reschov spoločník udrel na gong, dvere na cele sa otvorili a v oblaku prenikavého dymu z vonných tyčiniek vyšla von v handrách odetá ľudská postava, či skôr živá kostra. Mních v žltej čiapke uštedril Reschovi zopár tvrdých úderov a vsotil ho do tmavej cely. Keď si ako-tak zvykol na tmu, rozpoznal obrysy sochy Budhu, ktorá upútala jeho pozornosť. Vtom sa nad sochou rozžiarila fosforeskujúca ľudská lebka a odkiaľsi sa ozvalo hrozivé syčanie. Obklopili ho hady, syčali a vyplazovali naňho jazyky, a vzápätí sa mu jeden z nich začal obkrúcať okolo nohy. V smrteľnej hrôze chcel siahnuť po revolveri, no zbraň mu vykĺzla z bezvládnej ruky.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x