bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Nezvestné

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nezvestné

V roku 1984 Darby McCormicková s priateľkami v lese začujú ženský hlas prosiaci o život. Vyľakané dievčatá od strachu utečú, lenže Darby si na mieste zabudne batoh, a tak vrah dievčatá ľahko vypátral. Prežila iba Darby.
O dvadsaťpäť rokov Darby pracuje ako forenzná vyšetrovateľka na bostonskej kriminálke. Keď ktosi unesie uprostred noci stredoškoláčku Carol Cranmorovú z domu, Darby objaví pod verandou nečakanú svedkyňu - ustráchanú podvyživenú ženu, nezvestnú vyše ako päť rokov. Darby sa z nej pokúša dostať nejaké informácie o ďalších nezvestných ženách, a vtedy sa vynorí vrah známy ako "Cestovateľ". Vrah, ktorý pred rokmi zoznámil Darby s násilím a smrťou...

Detaily o knihe

Názov: Nezvestné

Originálny názov: The Missing

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

vraha neuhadnete (Natas, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Citam detektivky a thrillery uz vyse 20rokov, poznam vela vybornych autorov, ktori nikdy nesklamu, ale Chris Mooney ma prekvapil. Pre mna neznamy autor, ale Nezvestne ma hned od uvodnej stranky chytili a drzali ma v napäti az po tu poslednu. Nemam rada knihy, kde sa uz na zaciatku ci v polke knihy dozviem kto je vrah, rada patram, kombinujem, hadam, stavam sa detektivom... ale tu to urcite nehrozi.Vraha neuhadnete, aj ked budete vycviceni na detektivkach od Agathy Christie :-)

výborná (Simonka Bartošová, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
výborne napísaná kniha, napínavá od prvej, po poslednú stranu... jedna z mála kníh, pri ktorej až do samého konca netušíte kto je vrah. upúta všetku vašu pozornosť a vtiahne vás do deja tak silno, že prestanete vnímať všetko okolo seba, až kým ju nedočítate do konca. a verte, že po nej potom znova siahnete :)

Nezvestne (Simona, 26.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha od ktorej som sa nemohla odtrhnut, a este tyzden som nad nou premyslala.. . Presla skoro celou rodinou a priatelkami!!! Rada sa k nej vraciam a tiez odporucam Zberatel deti (Sabine Thieslerova) a Bez rozlucky (Linwood Barclay)

5 hviezdičiek (Mária Kuncová, 20.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak táto kniha je moja najobľubenejšia...má strhujúci dej kt. graduje a prekvapuje...Dej je nepredvídateľný..Pri tejto knihe som až do konca nevedela kto je VRAH :))) naozaj užasna...uz ju mam prečítanu 3x a myslim ze min. 3x ju ešte prečítam.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Keď čakal na výťah, myslel na Jennifer Montgomeryovú. Je mladá. To je dôležité. Tie mladšie sa držia až do konca. Štyridsiatničky až päťdesiatničky nevydržia dlho. Nerád si ich vozil domov, ale bral ženy každého veku, farby a veľkosti, aby polícia neprišla na nijaké spojenie. Bolo dôležité vyberať obete náhodne. Boyle študoval prácu polície. Existovalo o tom veľa kníh a bol tu aj internet. Informácie boli všade.
Myslel na červenovlasú vyšetrovateľku. Nikdy neuniesol nikoho od polície. Táto bola určite bojovníčka. Ako Rachel.
Dvere výťahu sa otvorili. Boyle si strčil ruky do vreciek nohavíc a nahmatal otvor plastových desiatových vreciek, v ktorých boli handry namočené v chloroforme. Vždy ich nosil so sebou pre prípad, že by sa rozhodol niekoho uniesť, kým je na cestách; a vždy nosil po jednom vrecúšku v každom vrecku, odkedy v tú noc pred rokmi chytil mladé dievča, ktoré ho videlo v lese, v dome u jej priateľky.
Zastal. Tie červené vlasy, tie neobyčajné zelené oči… Nie, to nemôže byť tá istá osoba.
Boyle tú myšlienku zatlačil nabok. Musí to počkať, kým sa nevráti domov. Znovu si predstavoval všetky tie nádherné veci, ktoré mohol robiť s Jennifer Montgomeryovou vo svojej pivnici.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x