bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Harry Potter a Dary Smrti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Harry Potter (7.diel z 7)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Harry Potter a Dary Smrti

Harry čaká na Privátnej ceste, odkiaľ ho má Fénixov rád premiestniť na bezpečnejšie miesto. No čo bude robiť potom? Dumbledore ho poveril nebezpečnou a zdanlivo nesplniteľnou úlohou: nájsť a zničiť všetky Voldemortove horcruxy. Okrem nich však musí čeliť pokušeniu, ktoré prenasledovalo čarodejníkov po niekoľko generácií. Dá sa zlákať túžbou po Daroch Smrti?

Detaily o knihe

Názov: Harry Potter a Dary Smrti

Originálny názov: Harry Potter & The Deathly Hallows

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Juliana, 20.9.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Výborná knižka, mám ju veľmi rada

Harry Potter (Barborka Maceašiková, 20.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako správna fanúšička, Harryho milujem nie len vo filmoch, ale hlavne v knihách. Keď som otvorila túto knihu, poslednú časť, zo začiatku ma moc nebavila, čož sa mi naozaj často nestáva. :) Ale potom nabrala grády a bavila ma až do konca, prečítala som ju asi za tri dni, takže sami musíte uznať, že za to stála. :)

wow (Ivan Hlavac, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vyvrcholenie úžasnej série kníh, na ktoré som toľko čakal. Zomrie tu síce veľmi veľa postáv, no aj to k tomu patrí. Najlepšia kniha zo všetkých potteroviek. Odporúčam.

najlepšia potterovka zo všetkych!! (Vivien, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som celú sériu, a hodnotiť budem sumárne - začalo sa to ako detský príbeh, čo bolo vidieť aj na autorkinom štýle písania, no približne od Ohnivej čaše to začalo naberať spád aj dynamiku, aj ten žáner je o čosi viac zreteľnejší, teda fantasy :) milujem celú sériu týchto kníh a aj všetky doplnky k týmto knihám a toto je podľa mňa čerešnička na torte, moja najobľúbenejšia časť. Myslela som si, že ak sa Harry nevráti do Rokfortu, nebude sa mi príbeh páčiť. No naopak, zamilovala som si ho ešte viac :) Pani Rowlingová je určite čarodejnica, obyčajný mukel by toto nenapísal.Je možné aby siedma časť knihy bola lepšia ako všetky ostatné? Je. Harry Potter a dary smrti je toho dôkazom. Jeden z najlepších príbehov aké boli kedy napísané. Prečo sa Harry Potter ešte nepreberá na hodinách literatúry? :-)

Always (Slávka Líšková, 26.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako pravý Potteromaniak, rozhodla som sa prečítať túto knižku po xy krát, a nie len túto knižku, ale celú ságu, aby som si pripomenula každý jeden krásny detail, ktorý tam môžem zachyniť. Kniha vie pohltiť a preto je ťažké, nedotknúť sa jej počas maturitných skúšok. Dokáže pobaviť, rozplakať, vyčariť úsmev na tvári a občas aj nahnevať na určité postavy, ktoré dokážu iritovať, no pridávajú celému dielu istý šarm. Spokojnosť nadovšetko. Geniálne ukončenie tohto príbehu o mladom čarodejníkovi. "The boy who lived" spojenie alebo "chlapec, ktorý prežil" zostane navždy uchované v našej pamäti a nebude to nik iný ako Harry Potter. J.K. Rowlingová odviedla super prácu a briliantné zakončenie. Siedma kniha je moja najobľúbenejšia, pretože je tam veľa akcie (a reakcie) a každá vec do seba zapadá a ešte sa vracia aj do predošlých kníh, len aby sme si my- čitatelia osviežili pamäť. Budem tvrdiť, že ide o najlepšiu spisovateľku a najlepšie knihy na svete. Lepšie ako Harry Potter už nebude. Vďaka týmto knihám som mala krásne detstvo plne čarov a nadprirodzených javov a vecí... <3 <3

Zbožňujem!!! (Daša Šimonová, 23.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Celá sága je perfektná a nie iba pre pubertiačky, ako si mnohí myslia... odporúčam!

Brilantné ukončenie ságy... (Veronika Fujáková, 17.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po celej potterovskej ságe môžem so slzami v očiach dodať, že absolútny morálny výťaz, hrdina a "hlavná postava" bol pre mňa Snape, pretože jedine on dokázal kvôli nekonečnej láske k Lilly hrať na dve nebezpečné strany a dopomôcť Potterovi k víťazstvu nad zlom.

Najlepšie kniha (Ivana Hudáková, 31.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Harry Potter je legenda, kto by ho nepoznal? Ja som mala asi jedenásť rokov, keď som si doma čítala časopis Fifík, tak sa tuším volal, keď som narazila na ukážku z knihy Harry Potter a Kameň mudrcov a prečítala som si ju a absolútne ma uchvátila :) Bežala som k mame a modlikala, aby mi ju kúpila k meninám. Mama nebola nadšená, pretože ja som knihy v detstve nečítala a nemala rada, radšej som behala po vonku, nakoniec sa mi ju však podarilo presvedčiť a išli sme do kníhkupectva, jednotku vtedy nemali tak mi kúpila trojku, viem čítať knihy uprostred deja nieje nič moc no ja som ju prečítala s veľkou chuťou a hoci som všetkému nerozumela zapáčila sa mi tak mi mama kúpila aj prvé dva diely a odvtedy som Harryho zbožňovala a doteraz zbožňujem. Všetky diely som netrpezlivo očakávala a vždy som ich rýchlo prečítala a ani som sa nenazdala a pred rokmi som prečítala posledný siedmy diel, ktorý sa stal mojím najobľúbenejším asi preto, že v ňom všetko do seba krásne zapadlo. Prežila som s Harrym krásne detstvo :) pamätám sa, že sme sa s kamarátkami dokonca hrali na to, že študujeme na Rokforte, robili sme elixíry z byliniek a podobne :D bolo to ozaj skvelé. Nikdy na to nezabudnem. Pani J. K. Rowlingovej vďačím za veľa, nielen za pekné detstvo plné fantázie, ale hlavne za to, že ma priviedla k čítaniu, nebyť jej zrejme by som nikdy nespoznala čarovný svet kníh. Určite sa k Harrymu ešte vrátim a v budúcnosti ho rozhodne budú poznať aj moje deti :)

Láska:) (Michaela Ducsová, 23.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem túto sériu - priznávam bez mučenia:) Každá jedna kniha je super, nič tam nie je navyše a nič tam nechýba. Táto sa čítala najťažšie a najpomalšie - lebo som vedela, že ďalej už nič nie je. Hoci, ešte som si kúpila Rozprávky Barda Beedla:) Kniha skvelo opisovala uzavretie osudov a prekvapenie v podobe osudu Severusa Snapea bolo pre mňa najväčšie . Autorka vystavala jeho osud úplne fascinujúco, ja som naozaj bola na tom, že on je jednoznačne zlý. A to ako držala v tejto domnienke čitateľa až do konca je skvelé. Geniálna autorka!! Záverečná bitka na Rokforte bola opísaná skvelo, ale smrť Lupina, Tonksovej a Freda Weasleyho ma nenechala ľahostajnou. Bolo mi ľúto že práve oni sa nedožili konca vlády Voldemorta. Skvelou postavou bola pre mňa Bellatrix a jej smrť rukou Fredovej matky som si vychutnala. Úplný záver knihy ma dojal. Nečakala som, že autorka zakončí príbeh až po toľkých rokoch. Bolo to dojemné. Všetky časti mám doma na poličke a budem veľmi rada, keď si ich raz prečítajú aj moje deti. Pre mňa neexistuje lepšia séria kníh pre deti a mládež a určite aj pre niektorých dospelých ako je táto.

dobrááá (Renáta Žúborová, 16.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Pri tejto knižke som bola veľmi smutná,lebo som vedela že už žiadny ďalší dieľ nebude :(

Naj knihy (Zuzana Ondovčáková, 15.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha je rovnako skvelá ako ostatné. Až mi je ľúto, že nebude ďalšie pokračovanie ale ako sa hovorí v najlepšom treba prestať.. Všetky knihy môžem len odporúčať, či deťom alebo dospelým.. Prvú knihu som dostala ešte ako 12-ročná a už vtedy som sa do nej zbláznila. Takto som prečítala všetky knihy niekoľko krát a považujem ich za naj knihy aké som kedy čítala.. verím, že si ich raz zamilujú moje deti a možno raz aj vnúčatá, pretože kníh sa určite nevzdám a možno sa raz o nich budú deti učiť v školách :)

Harry Potter - cely pribeh (Sona, 4.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Celkovy dojem je dobry. Cely pribeh je vtipny, napinavy, dobrodruzny ale miestami aj smutny. Ale ten koniec sa mi vobec nepacil. Ron a Hermiona sa celych sedem dielov natahuju, ako kocka s mysou a nakoniec sa daju dokopy tak nudne? Zasluzili by si pri tom vacsi priestor, trosku vacsie grady, nie len, 2-3 vety, ked sa odohrava zaverecna bitka... To ze vela oblubenych postav zomrie sa dalo cakat, ale preco aj Fred??? To bolo dost krute... No a ten koniec na stanici, ani nehovorim... Taky chaos s tymi menami... Som to musela viac krat precitat, aby bolo jasne, kto je koho dieta... Myslim, ze uz sama autorka toho mala dost a chcela to rychlo ukoncit, preto je ten zaver taky natlaceny. Ale ako hovorim, celkovo je to krasny pribeh a urcite si ho pozriem aj vo sfilmovanej verzii.

Klasika (Zuzana Sabová, 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prežila som s ním detstvo. Nikdy nevymrie a dúfam, že ho neprestanú v budúcnosti čítať :)

Moja recenzia (Lenka Debnárová, 3.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po niekoľkonásobnom prečítaní celej série kníh Harryho Pottera ma najviac chytila za srdce práve tá posledná - Dary smrti. Príbeh je dynamický, autorka znovu ukázala, že nenadarmo sú jej knihy jedny z najpredávanejších. Kniha sa vám postará o prúdenie adrenalínu v krvi, poteší aj romantické duše a hlavne budú spokojní aj ľudia, ktorí radi čítajú kvalitnú literatúru, plnú osobitých zvratov a prekvapivých koncov. Harry Potter a Dary smrti je kniha môjho života, ktorá má veľa krát inšpirovala v chvíľach keď som to najmenej čakala, vrelo odporúčam ostatným čitateľom.

genialny zaver (Katarína Kaňuchová, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vsetky diely HP su uzasne a rada sa k nim vraciam aspon raz do roka, ale posledny diel...fuu, neskutocny, necakany, fenomenalny.. stale zasnem nad autorkinou fantaziou a jej schopnostami. Jednoznacne odporucam - tak ako aj predchadzajuce diely

najbombovejšia séria kníh na svete! Nie, v celej galaxii!! :))) (Petronela Pavlíková, 10.3.2013) Odpovedať

Ešte keď som bola na základnej a deti čítali v triede Harryho jednotku, nechápala som čo na tom vidia. O niekoľko rokov som sa k HP dostala aj ja a začala som to čítať. Musím povedať, že to bola moja prvá kniha, do ktorej som sa skutočne "zamilovala". Keď som nemala HP pri sebe, nedalo sa so mnou komunikovať. Bola som ako závislá aj som si tak pripadala. Milujem všetky diely, ale najviac asi Väzňa z Azkabanu a Dary smrti. Som jednou z tých, ktorí vyrástli na Harrym a neraz som si pri nej poplakala. Napríklad v Polovičnom princovi pri smrti Dumbledora či v Daroch smrti pri smrti Snapa a jeho životnom príbehu. Snape je všeobecne mojou najobľúbenejšou postavou v HP, lebo mi veľmi pripomína mňa samu. HP je svetový fenomén a keď som dočítala sedmičku plakala som aj nad tým, že sa to celé skončilo. Avšak nie som zástankyňou toho, aby ho bolo priveľa lebo potom stráca na čare. Milujem celú HP ságu, ale čím viac bolo kníh, tým viac sa mi zdali zaujímavejšie a krajšie. Je to akoby autorka písala tie knihy spolu s rastom detí, prvá kniha bola ešte taká vyslovene detská, ale kým sa dostávame po siedmu časť, bez žiadneho zlomu sa autorka plynulo posunula na trošku komplikovanejšie písanie, vhodné už pre staršie deti. Kým prvá časť je rozprávka (vynikajúca samozrejme), posledná kniha je už temnejšia, ťažšia na pochopenie súvislostí a naozaj ťažká pre malé deti. Presne takto to chcem vysvetliť - ako fanúšikovia Harryho rástli, tak J.K. Rowlingová prispôsobovala dej a formu písania . Celkovo som na tejto ságe úplne závislá, sedmičku som prečítala asi päťkrát a stále ma uchvacuje rovnako :) Knihy sú napísane naozaj precítené, J.K. Rowlingová do nich vložila časť seba. Je mi ľúto, že siedma časť je zároveň posledná, ale dúfam že tým sa to všetko nekončí . A čo sa týka filmu, bol úžasný (!!!!), ale knihu nič nenahradí ! Táto sága, ak môžem povedať, mi zmenila pár vecí v živote, za čo som fakt vďačná . Svet, kedy som len ja a kniha je neopísateľný, milujem ten pocit. Takže celkovo zhrnutie - PECKA, najbombovejšia séria kníh na svete! Nie, v celej galaxii (ak aj ufóni čítajú :D).

Harry! (Bay Maceas, 10.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Naozaj skvelá kniha! Zatiaľ som nečítala veľa kníh o Harrym, ale keď som siahla po tejto, nejakým spôsobom sa od nej nevedela odtrhnúť. Zo začiatku mi prišla síce celkom nudná, nezaujímavá, ale potom sa to naozaj rozbehlo a som rada, že som knihu neodložila, naozaj stála za to a musím ju len odporúčať. Treba mať veľa pochopenia, je toho veľa, čo autor potreboval zmestiť do knihy. :-)

Perfektne prepracovaná (Ján Matis, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ja som sa k Harrymu dostal po prvý krát už ako 9 ročný a od tej doby som všetkých 7 častí prečítal minimálne 4x a vždy ma dej dokáže zaujať. Dary Smrti je veľkolepé zakončenie celej ságy Pottera. Tí ktorí to ešte nečítali robia veľkú chybu a prichádzajú o veľký zážitok z tohto čítania. Dej ma chytil od prvej až po poslednú časť a vždy keď tieto knihy čítam tak sa od nich nemôžem odtrhnúť. Zo začiatku asi prvé 2 časti je to akoby rozprávka pre deti ale od trojky sa to všetko začína krásne stupňovať a dej naberá poriadne obrátky a človek pomaly začína chápať ako krásne všetko do seba zapadá. Odporúčam si knihy o Harrym prečítať prečože je to neuveriteľne perfektné dielo. To je môj osobný názor na Harryho Pottera. :)

To najlepšie prichádza na koniec (michaela, 7.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Autorka držala čitateľov až do samého konca v napätí! Ďalšie dielo, ktoré si zaslúži čestné miesto v knižnici každého človeka. Nechýba nič, zmiešalo sa to všetko pekne spolu a je to úžasné. Jediné čo ma mrzí ako aj viacerých čitateľov je smrť niektorých postáv. Hold všetci musíme prinášať obete a aj tí čo sú len na papieri.

Veľkolepé zakončenie (Veronika Mattová, 18.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľkolepé zakončenie krásnej série o Harrym Potterovi je jednoducho úžasná kniha. Harry Potter a DARY SMRTI prináša napätie počas jednotlivých bojov, strach, počas skrývania sa pred Voldemordom a smrťožrútmi, hrôzu z nespočetných úmrtí, výčitky svedomia, nahliadnutie do skrývanej šokojúcej minulosti Snapa a Lilli,porazenie Voldemorda a nakoniec pokojný život bez nadvlády čarodejníka bažiaceho po čiernej mágii a pekný život hlavných postáv...Po tom všetkom, čo si prežili si konečné zaslúžili trochu šťastia. Nemôžem poprieť, že keď som otočila polednú stránku tejto knihy, pocítila som dosť veľký zármutok, pretože som si uvedomila, že týmto sa slávny príbeh Harryho Pottera končí. Ale po tom všetkom, čím si Harry preskákal si určite zaslúžil mať takýto koniec. Určite odporúčam!!!

Fenomenálna (Erika Kučáková, 15.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Harryho Pottera som objavila keď som mala asi trinásť rokov, čo bolo šťastie pre mňa. Keby som sa k nej dostala o dva roky skôr, asi by som bola veľmi sklamaná, že mi neprišiel list z Rokfortu :)Vždy som čakala znovu a znovu na ďalšie diely a nemohla som sa dočkať toho, ako to skončí. Keď už sa mi zdalo, že časový odstup medzi vydaním knihy a jej preložením do slovenčiny je príliš dlhý, siahla som aj po anglickej verzii a aspoň som si vylepšila aj znalosti z angličtiny :) Toto je kniha s ktorou som vyrastala, každý diel mám prečítaný niekoľkokrát a k tomuto poslednému môžem povedať len toľko, že sa skončil presne tak, ako sa skončiť mal a autorka dala knihe krásnu bodku. Hoci je Harry Potter uzavretá kapitola, vždy sa k nej rada vrátim, vždy sa na nej zasmejem a hoci viem, ako sa skončí, vždy budem v napätí sledovať Harryho boj s Voldemortom. Harryho Pottera odporúčam každému a zvlášť tým, ktorí videli iba filmy a podľa toho posudzujú knihu. Film totiž nikdy nezachytí atmosféru tak, ako to dokáže písané slovo.

Awesom (Martin, 14.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha ma zaujala aj po 5 prečítaní je to proste super odporúčam každému od detí po babky ;)

Prečítaná min. 10 krát (Evelin Kissová, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zbožňujem túto sériu a poslednú časť som mala dokonca predobjednanú, aby som si ju mohla čítať čo najskôr. Dostala som sa k nej na školskej lyžovačke a čítali sme si ju nahlas s dievčatami z izby 8_) Bola úžasná. Donútila ma nad ňou sedieť hoci aj 3 hodiny a neísť sa zabávať so spolužiakmi 8D Doteraz neľutujem. Má v sebe všetko, čo riadna kniha má mať. Akcia, romantika, vyvrcholenie, tajomstvá, odhalenia, je to skvelé ukončenie jednej úžasnej série, ktorá ma priviedla k čítaniu fantasy kníh 8_)

HP (Zuzana Pažítková, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto by nepoznal Harryho? Kniha, ktorá bude navždy mojou srdcovkou. Viem si seba predstaviť ako 70 ročnú babku, ktorá si bude znovu a znovu čítať tieto knihy. Všetky diely som prečítala asi len pred necelým rokom. Neľutujem tie 3 mesiace čítania. Knihy ma veľmi bavili a čarodejnícky knihy taktiež. No HP je niečím výnimočný oproti iným knihám. Pani spisovateľka si to všetko pekne premyslela do detajlov. A ako celok je to úžasný príbeh, s úžasným posolstvom. A navyše kniha je písaná skvelým štýlom a tak nie je príliš náročná. Kniha mi nič nezobrala, ale ponúkla veľa. Mohla som sa zamyslieť na tým, a to mi film nikdy nedá. Nikdy ma HP filmy veľmi nechytili no knihy budú navždy obľúbené. Raz ich budem vlastniť všetky na mojej poličke a budem ich čítať dookola a dookola. A nikdy ma to neprestane baviť:)

Úžasná kniha :) (Monika Kubicová, 11.11.2012) Odpovedať

Na túto knihu som čakala hrozne dlho, nakoľko som postupne čítala celú sériu,niektoré knihy i viackrát. Posledný diel však považujem za najlepší z celej série. Príjemne ma prekvapil. Je plný napätia, záhad, a úžasných zápletok. Je mi ľúto, že na konci zomrie veľa osôb, ale vo vojne musia byť aj obete na strane dobra. Každopádne túto knihu vrelo odporúčam, dokáže čitateľa úplne vtiahnuť do deja.

Harry Potter 7 (Viktória Kyselová, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tááák knižky o Harrym ma sprevádzali celým mojím detstvom a dalo by sa povedať že vďaka nim som sa tak zažrala do čítania kníh on ma presvedčil že knihy stoja za to dá sa povedať. Poslednej časti som sa nevedela dočkať nevedela som si predstaviť ako to dopadne kedže Rowlingová má predstavivosť nad ktorou mi rozum zastáva ale nakoniec keď som dary smrti zhltla za 1 a pol dňa bola som uchvátená ako sa to všetko dobre skončilo ale mala som čudný pocit straty akoby som s prečítaním knihy o mladom čarodejníkovi prekročila nejakú hranicu a už to nebude aké to bolo predtým. Predtým som vždy očakávala ďalšiu a ďalšiu knihu no zrazu nebolo na čo čakať už bolo po všetkom dobro zvíťazilo nad zlom a koniec no musím povedať že aj teraz keď sa moje časy Potterománie pominuli rada sa vraciam k týmto knižkám a majú na mojej poličke čestné miesto :)

Fantastický záver (Majka, 11.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak ako celá séria, aj jej záver bol fantastický. Harrymu sa podarilo niečo, po čom túžil celý čarodejnícky svet a mne bolo ľúto, že niet ďalších pokračovaní. Napriek tomu sa ku všetkým častiam veľmi rada vraciam a stále ma to rovnako nadchýna a vťahuje do čarodejníckeho sveta, do ktorého túžil aspoň na chvíľu patriť každý milovník Harryho Pottera.

Geniálny koniec (Ivana, 18.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Na túto knihu som čakala neuveriteľne dlho a keď som sa konečne dočkala bola som uchvátená. Doslova som ju zhltla za dva dni. Po toľkých rokoch sa všetko uzavrelo. Pri čítaní som mala pocit, že som v tej knihe akoby som všetko prežívala s nimi, akoby som aj ja dokázala čarovať. Pri konci knihy mi prišlo neuveriteľne ľúto, že to už všetko skončilo, po toľkých rokoch prišiel koniec. Ale aký koniec? Geniálny! Kniha je uzatvorená a mne je ľúto, že už nikdy nebudem čítať o nových príbehoch Harryho, Rona a Hermiony.

Super :) (Natali, 29.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Možno je to čudné, ale toto je prvá potterovka, ktorú som čítala :) Táto kniha ma priviedla k ostatným, aj keď som vedela ako to všetko skončí :) úžasná kniha, vtipné chvíle sa striedajú s nebezpečnými zvratmi, veľa napätia, a na konci aj trochu smútku, pri ktorom si možno aj poplačete :) proste úžas :)

:))) (Martin, 6.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak, konečne som dočítal všetky ,,Potterovky" videl som všetky filmy, ale kniha je lepšia :) vrelo odporúčam aj tým čo videli posledný film a vedia ako sa to skončí :)

HP 7- super kniha (Sisa, 30.4.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ahojte...tak toto je úplne super kniha, má veľa opisov, čo sa mne osobne veľmi páči,má tiež úžasný dej, ale nejdem prezrádzať dopredu, prečítajte si ju, kniha vás určite zaujme fantáziou autorky, ktorú ukázala aj v tejto knihe,aj vo všetkých dieloch predtým, ktoré tiež odporúčam. Tento posledný diel je výborné zakončenie, ale je mi ľúto, že sa to sedmičkou končí... asi si ju idem znovu prečítať, vždy sa pri nej odreagujem. Takže vrelo odporúčam.

Prekonala všetko (Žofia Marcineková, 5.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Harryho som milovala už ako dieťa, ale filmy . Bola sem lenivá čítať nekonečné riadky ... A ako som rástla, začínali ma tie knihy čoraz viac pokúšať . Skúsila som si prečítať Polovičného princa ... Nehovorím, že bol zlý, no úprimne, nedostala som sa ku koncu, proste bol film lepší . No tieto Dary smrti ... neviem prečo, možno pre to, že je to posledný diel, možno pre to,že bola tak ospevovaná ... Kúpila som si ju a prečítala som ju minimálne trikrát . A neomrzí ma ani teraz :)Celá je taká nadnesená, miestami temná, plná napätia . V každom riadku je jasne cítiť, že sa blíži koniec .Nečudo, že som si potom aj poplakala . Podľa mňa, prekonala všetko ...

Najlepšia kniha vôbec.. (Róbert Druska, 4.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto je úplne najlepšia kniha akú som čítal a myslím si, že by bavila každého, aj tých čo tvrdia že nenášajú knihy. Všetky diely som prečítal niekoľkokrát a vždy ma bavia. Niektorí predo mnou tvrdili, že sa im nepáči, že na konci zomrelo veľa postáv. A čo je na tom zlé? Veď keby na konci nikto z vedľajších postáv nezomrel, kniha by nebola dostatočne smutná. Ja by som tam naopak ešte zopár úmrtí pridal! A k tejto poslednej knihe - zo začiatku sa mi zdala trochu nudná, ale ten koniec my vyrazil dych, keď som sa dozvedel, že človek, ktorý bol vždy považovaný za zlého, bol vlastne... ale veď si to môžete prečítať aj sami. Ručím vám, že táto kniha vám tak ako mne zmení život.

Uzasne (Viki, 21.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Harry Potter je moja najoblubenejsia kniha, ktora mi zmenila zivot. A aj ked viem, ze je to len kniha, jej hlavni hrdinovia su pre mna obrovskym vzorom, takisto ako autorka tejto uzasnej knihy. Je dokazom toho, ze aj z uplnej nuly sa moze stat uzastna hviezda. Filmy su tiez perfektne, ale knihy maju nieco do seba. Proste SUPER :)

:-) (Mary, 19.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
celá séria kníh o Harry Potterovi je úplne skvelá, takmer každú som prečítala takmer na 1 šup. Aj keď sa mi táto 7 spočiatku videla najmenej, nakoniec som z nej mala najlepší pocit :-D PRečítala som ju asi pred mesiacom, ale stále mám taký pocit že som v tom deji :-D

HP7 (brigii, 2.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
uz si tuto knihu precitala vela krat...neviem odkial spisovatelka berie napady....je to jednoducho uzasna kniha...ale aj tak je jednotka nejlepsia,pretoze bola prva :D

jedna z najlepších kníh..=) (Denisa, 2.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
knihu..som čitala....už aspoň desať krá a stále sa jej neviem nebažiť.... keď sa poriem napríklad na druhy diel..všetko do seba zapada...obdivujem najmä pani Rowlingovú.....je to naozaj úžasná spisovatelľka z úžastnou fantáziou ..

HP 7 (Alice Cooper, 30.12.2010) Odpovedať

neoslovila ma
Preto lebo ta kniha je moc draha za 15 € to kupi fakt neviem do ja som videl na internete za 11 € a nie za 15 to je fakt moc.Nikdo to snad ani nekupi.DIKI.

HP 7 (Alice cooper, 30.12.2010) Odpovedať

0
A co sa tika knihy na citanie je dobra ale ohlade ceny je dost draha.

Dary smri (Zuzana, 7.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
je to super kniha ale je škoda že sa to sedmičkou končí -strašne som si to obľúbila

harry potter (katka[PD], 29.10.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
uz som ju citala 2x,je fantasticka.ked sa chcem odreagovat,je ta prava.

Harry Potter a Dary smrti (Dominika Brathová, 20.10.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Určite najlepšia kniha akú poznám.Je skutočne napínava a fakt dobrá,odporúčam.Hrozne veľká škoda,že už nemá pokračovanie.

Dary smrti (Ernest Hrušovský, 20.9.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
super kniha super dej,ale skoda ze to 7kou konci

harry potter (MATEJ, 30.8.2009) Odpovedať

priemerná kniha
ano kedisi ma este kniha harry potter bavila bola nova plna tajomstiev ale cim to ide dalej tak tim je to horsie nema to uz svoje prave ja

najlepcia knika ktoru poznam (kikinka, 22.8.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
ja citam o nom vsetky vase knihy. su super ale skoda ze to nepokracuje aspon v knihach

uz som z toho vyrastol (Tomáš Garaj, 3.7.2009) Odpovedať

som sklamaný(á)
pottera som zacal citat este hadam v jedenastich a vtedy to bolo super, no teraz po par rokoch si myslim ze je to uplny brak...

tie predchadzajúce casti boli lepsie (Michaela Lehotská, 25.6.2009) Odpovedať

priemerná kniha
tato posledna kniha ma sklamala. tie predchadzajuce vydania boli omnoho zaujimavejsie. no film bude hadam lepsi.

Super (Igor Domény, 23.5.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najlepšia kniha zo všetkých čo existujú! Každému odporúčam.

svetove citanie (Barbora Kíšiková, 13.3.2008) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skoda ze sa to uz skoncilo

Super kniha (Ivana Kapraľová, 25.2.2008) Odpovedať

vrelo odporúčam
Akurat vcera som ju docitala, a mam chut sa do nej pustit znova. Len ma mrzi, ze na konci zomrie tolko postav, ale inak odporucam

je to najsuprovejsia,suprova,dobra kniha (Elena Tomčíková, 5.2.2008) Odpovedať

vrelo odporúčam
milujem tuto knihu je bombova,najlepsia,suprova,super,dobra kniha

nie je to prvy krat (Andrea Bučinová, 18.1.2008) Odpovedať

priemerná kniha
prave som sa vratila z Tesca, knizka je tam o rovnu stovku lacnejsia!??

Umrtia (Martin Slávik, 15.1.2008) Odpovedať

priemerná kniha
Na konci zomrie prilis vela osob... Preco som to mal potom citat???
Všetky komentáre (55)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x