bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Môj sused je božský!

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 03.06.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Môj sused je božský!

Ako môžu príbuzní vašej susedky obrátiť váš život naruby? Presne tak ako sa to stalo mladej reportérke NY Journal Melisse Fullerovej. Jej susedku pani Friedlanderovú totiž niekto v byte prepadol a starú paniu odviezli do nemocnice. Melissa sa stará o jej dogu a dve mačky, no netrpezlivo očakáva príchod jediného príbuzného pani Friedlanderovej, fotografa Maxa. Max je však veľký egocentrik a ešte väčší záletník. Namiesto toho, aby prerušil dovolenku so svojím najnovším úlovkom, supermodelkou Vivicou, požiada svojho kamaráta Johna Trenta, aby si zahral rolu synovca namiesto neho...
Príbeh z ďalšej série od autorky populárneho Denníka princeznej sa takisto odohráva v New Yorku v horúcej súčasnosti, je však určený čitateľkám, ktoré na brilantnom humore princeznej Mie vyrástli. Popri tradičnom romantickom motíve sa v ňom navyše objavuje aj detektívna zápletka.

Detaily o knihe

Názov: Môj sused je božský!

Originálny názov: The Boy Next Door

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

očarujúca kniha (dadkajakubkova, 24.7.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Naozaj očarujúca kniha ! :) Je jedinečná už len tým, že je písana formou e-mailu. Romantika zmiešaná s kúskom detektívky - veľmi príjemné čítanie. Prečítala som ju na jeden nádych ... keď som ju naobed zobrala do rúk, odtrhla som sa od nej až o polnoci, keď som ju mala dočítanú. Nedokázala som sa od nej odtrhnúť. Naozaj príjemné čítanie :)

moderný šat (Mária Chovancová, 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som pôvodne kúpila ako darček pre sestru ale najskôr som ju zhltla ja :D Chvíľu mi trvalo kým som si zvykla na to, že čítam emaily, ale potom to išlo jedna radosť. Úsmevné, ľahké čítanie pre všetky fanúšičky Meg Cabotovej, ktoré vyrastali na Denníkoch princeznej :)

Potešila (Simona, 20.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vôbec neľutujem, že som si ju požičala... vtipná, romantická jedným slovom úžasná kniha :) nemyslela som si, že e-mailovou formou písaná kniha môže byť taká super... jediné čo ľutujem je, že ju nemám doma inak je úplne bombová :)

Môj sused je božský! (Veronika Mattová, 5.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prekrásna kniha! Určite odporúčam všetkým ako oddychové čítanie. Nájde sa tam romatika, samozrejme zápletka vo forme nevinej lžy,no nakonec očakávané zakončenie ako inak Happy Endom. Milovníci predošlých dielov od Meg Cabotovej, ktorý vyrastali na úžasných, priam skvostných príbehoch princeznej Mie, si určite prídu no svoje. Príbeh o sebavedomej a talentovanej novinárke, ktorá ma slabosť na zvieratá a je veľmi ochotná a tolerantná voči svojim susedom, sa zapletie do nešťastného incidentu, ktorý sa skončil susedkynou kómou. Nanešťastie (alebo našťastie =D) sa do toho zapletie bohatý muž, ktorý predstiera príbuzného hore spomenutej susedky a zamiluje sa do nej. Obidvaja zahoria vášnivou láskou k sebe. Nenechajte sa odradiť štýlom, akým je príbeh písaný (emailami). Aj napriek tomu je to veľmi príjemné a pohodové čítanie!

Od Cabotovej všetko dobré :) (Marta Bajužiková, 3.2.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
ľahko sa číta, ľahko sa chápe, kniha určená na relax a nedeľný oddych, poteší, rozosmeje a nakonci zahreje :) Autorka nepoprela svoj rukopis

MOJ SUSED JE BOZSKY (Barbora Kíšiková, 23.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha pisana formou e-mailov,v dnesnej dobe odlubenou formou dorozumievania.Humornym stylom pisany pribeh je o reporterke ktorej jedneho dna prepad starej susedy obrati zivot naruby.Odporucam.

Super! (Ivana, 18.2.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Súhlasím so Sue... kniha bola super, síce sa mi ju najskôr čítať nechcelo kvôli e-mailom, no samotná hlavná postava bola perfektná! A dobre opisovala to, čo vlastne cítia k sebe. Práve čítam knižku Keď preskočí iskra, ktorá je voľným pokrsčovaním tejto knihy a zatiaľ sa mi páči. Odporúčam zatiaľ obe!

cabotka (29.7.2008) Odpovedať

príjemné čítanie
ľahké čítanie, tak ako všetky cabotovej knihy. trochu ma zamrzelo, že je písaná formou e-mailov. kniha je príjemnou spoločníčkou na relax. odporúčam tým, ktorí nemajú radi zložitý dej. je písaná vtipne a jednoducho!
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x