bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Modrá zóna

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Modrá zóna

Benjamin Raab je úspešný obchodník so zlatom, človek požívajúci dlhoročnú dôveru u svojich obchodných partnerov, skvelý otec rodiny, ktorý svoju manželku aj tri deti zahrnuje komfortom, trávi s nimi nezabudnuteľné chvíle na finančne nákladných dovolenkách, je obľúbený medzi priateľmi z golfového klubu... až do chvíle, keď do jeho firmy vtrhnú príslušníci FBI a zatknú ho pre podozrenie z prania špinavých peňazí a nelegálnych obchodov s drogovou mafiou.
Domček z karát sa zrúti a Benjamín Raab putuje za mreže. Jeho manželku a tri deti, pre ktoré bol život dosiaľ iba sledom príjemných zážitkov, zasiahne krutá realita. V priebehu jedného dňa sú nútení vymazať všetko, čo súviselo s ich doterajším životom, opustiť príbuzných aj priateľov, zmiznúť raz navždy z komunity ľudí, kde žili, študovali, mali priateľov... a začleniť sa do Programu na ochranu svedka, prijať novú identitu, nové meno a presťahovať sa kamsi do neznáma...
Kto má na svedomí taký náhly a krutý zvrat v ich životoch? Je na vine kolumbijská drogová mafia, do ktorej krážov sa zaplietol ich otec, alebo falošné obvinenia FBI?

Detaily o knihe

Názov: Modrá zóna

Originálny názov: The Blue Zone

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zúrivo blikajúce sanitky sa prirútili rovno na námestie. Policajti okamžite utvorili kordón, aby z miesta vytlačili zvedavcov. Pohotovostná lekárka podišla ku Kate a kľakla si. Upokojujúcim hlasom sa snažila uvoľniť jej ruky, ktorými zvierala matkino telo.
Kate reagovala tým, že si matku ešte tuhšie pritisla k sebe. Nemohla ju pustiť.
Dav prizerajúcich sa, ktorí sa na žiadosť policajtov stiahli, utvorili v istej vzdialenosti široký polkruh, z ktorého sa ozýval vzrušený šepot. Všetci ukazovali na budovu z červených tehál - hotel Lapierre -- za ich chrbtom. Pravdepodobne odtiaľ sa strieľalo. Kate sa ani nepohla, iba tuho stískala mamu. Čo si mi to len chcela povedať, mami? kládla si v duchu otázku, keď sa dívala do tichých zelených jazierok Sharoniných očí. Čo je to za tajomstvo, čo ťa tí bastardi nenechali vypovedať?

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x