bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pozri sa na seba

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 12.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pozri sa na seba

Lýdia, kedysi ambiciózna študentka, teraz mladučká mamička na materskej dovolenke, prežíva v starej vile na Palisádach hotové peklo. Nechápe, čo spôsobilo, že sa z jej uhladeného, vzdelaného manžela doma stáva zlostný, nervózny muž, ktorému spôsobuje radosť ponižovať ju. Kde robí chybu? Je na vine jej vek, nestačí manželovi intelektuálne, zle vychováva svoje dve dcérky? Na vlastné otázky nenachádza odpoveď. Jej život sa ešte väčšmi zamotáva po oslave jedných štátnic. Manžel privedie domov svojich študentov, medzi ktorými sa vyníma bezočivá sexi Karla, ale i citlivý Róbert, ktorého Lýdia zjavne priťahuje. Vymotá sa Lýdia z pavučiny intríg a zrád, podľahne zakázanej láske, alebo sa pokúsi udržať rodinu?

Detaily o knihe

Názov: Pozri sa na seba

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pozri sa na seba (Natália Valachovičová, 2.6.2016) Odpovedať

priemerná kniha
Túto knihu som dostala už pred pár rokmi. Vžd som si prečítala pár riadkov a opäť som ju odložila na policu. A ako som si včera robila poriadok zasa som ju vytiahla. No teraz ma kniha oslovila o veľa viac. Myslím si, že som na ňu musela dozrieť. Kniha je ľahké čítanie a tak ma pohltila, že som ju behom dňa prečítala. Myslela som si, že presne viem, ako kniha skončí- no nestalo sa tak. Kniha ma stále prekvapovala. Lýdia (hl. hrdinka) si prežila peklo a pravdupovediac, ja popri čítaní som sa tak cítila tiež. Avšak nie preto, že by bola zle napísaná, práve naopak a ja som všetko prežívala s Lýdiou.

Pozri sa na seba (Daniela Zeleňáková, 18.11.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Do prečítania knižky mi ostáva cca 80 strán, no k doterajším prečítaným riadkom sa vyjadrím nasledovne: nie je to úplne zlé, ale zase ani najlepšie, jednoducho taký priemer ... Knižku mám požičanú z knižnice. Nič v zlom, ale dej nie je veľmi pútavý ... Je pravda, že knižka sa číta ľahko, jednoducho, len mi tam chýbajú zápletky, viac originality .... Mojím doterajším favoritom v písaní ženských románov naďalej ostáva T. Vasilková-Keleová. Toľko môj názor...

Príjemné čítanie (Majka, 9.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som práve dočítala a po celý čas vo mne vyvolávala zmätené pocity z toho, že existuje veľa žien, ktoré prežívajú podobný príbeh ako hlavná hrdinka knihy. Možno nejakú poznáme aj my samy a nevieme o tom, alebo vieme a nedokážeme jej pomôcť. Ozaj veľmi smutné. Koniec bol očakávaným vyústením veľmi nešťastného manželstva hlavných hrdinov knihy. Čítalo sa mi veľmi dobre a kniha ani jej autorka ma vôbec nesklamala, práve naopak.

perfektná (Zlata, 22.9.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je výborná, číta sa vynikajúco. Dojímavý príbeh, myslím že aj v reálnom živote je mnoho podobných prípadov,žiaľ, aj teraz v 21 storočí.

super (andrea polakovičová, 17.6.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha je perfektná.....prečítala som ju na jeden šup.....ozaj sa vydarila

zaujímavá (Miroslava Zelovičová, 12.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha ma naozaj upútala..príbeh z bežného života -veľmi zaujímavý príbeh..skutočne

Pozri sa na seba (Janka, 26.7.2008) Odpovedať

príjemné čítanie
Pekná kniha... Dosť smutná, ale taký život niekedy býva.... Veľmi sa mi dobre čítala a určite sa k nej ešte neraz vrátim....
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x