bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Warcraft - Studna věčnosti

Vydavateľ: Fantom Print (Nakladatelství FANTOM Print)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 12.06.2024 02:56

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Warcraft - Studna věčnosti

Mnoho měsíců již uplynulo od zničující bitvy u hory Hyjal, ve které byla Plamenná legie navždy vyhnána z Azerothu. Nyní ovšem vrhl vír záhadné energie hluboko v horách Kalimdoru tři vysloužilé válečníky do dávné minulosti - do časů dávno před tím, než na svět vkročili orkové, lidé, nebo dokonce vysocí elfové. Do časů, kdy temný titán Sargeras se svými démonickými nohsledy přesvědčil královnu Azsharu a její Urozené, aby očistili svět od nižších ras. Do časů, kdy byli dračí Aspekti na vrcholu moci - netušíce, že jeden z nich je brzy uvrhne do věku temnoty, který zcela pohltí svět jménem WarCraft.

V první knize této epické trilogie je výsledek historické Války prastarých navždy změněn příchodem tří hrdinů ztracených v čase: Krasa - dračího čaroděje, jehož ohromná moc i vzpomínky na prastarý konflikt nevysvětlitelně zmizely; lidského čaroděje Rhonina, jehož mysl je rozpolcená mezi rodinou a svůdným zdrojem rychle rostoucí moci; a Broxigara, ostříleného orkského veterána, který již nehledá nic než hrdinnou smrt v boji. Pokud však tito tři podivní spojenci nepřesvědčí poloboha Cenaria a nedůvěřivé noční elfy o zradě jejich královny, bude cesta pro Plamennou legii do Azerothu znovu otevřena. A tentokrát by se bitvy dávné minulosti mohly přelít až do budoucnosti...

Detaily o knihe

Názov: Warcraft - Studna věčnosti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

pokiaľ prečítate prvých 30 strán z prvej knihy, už sa od nich nedokážete odtrhnúť. (Michaela ♥, 20.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
popíšem moju najobľúbenejšiu knižnú trilógiu : Príbeh zo sveta WarCraftu Vojna prastarých. Skladá sa z troch priamo na seba nadväzujúcich kníh - Studňa večnosti, Duša démona a Rozdelenie. Je to praktcky jeden príbeh rozdelený do troch knižiek. Každá ma plus mínus 350 strán a mäkkú väzbu. Sú veľké cca 10x20 cm. Čítajú sa veľmi dobre - dej Vás vtiahne do seba a pokiaľ prečítate prvých 30 strán z prvej knihy, už sa od nich nedokážete odtrhnúť. Dej na začiatku knihy Studňa večnosti sa odohráva asi 2-3 roky po knihe Deň draka . Po asi dvoch kapitolách sú hlavný hrdinovia známi z knižky Deň draka vrhnutý do minulosti, do času odohrávajúce sa dávno pred dejom hry Warcraft, do času prvého príchodu Plamennej légie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x