bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Druhá šanca

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Druhá šanca

Úspešná šéfredaktorka najvychytenejšieho newyorského časopisu vedie hektický život osobností zo sveta módy medzi svojím honosným manhattanským domom a módnymi prehliadkami v Európe. So šatníkom prepchatým šatami najznámejších značiek, buldogom Sirom Winstonom, s ktorým sa delí o lôžko, a sluhom pobehujúcim po dome v zlatých sandáloch, Fiona už nemôže byť spokojnejšia so svojím životom. Až kým jedného sparného júnového dňa nevkročí do jej kancelárie vdovec John Anderson.
Máloktoré miesto je pre zaľúbencov ideálnejšie ako romantický Paríž, kam Fiona pozve Johna po niekoľkých spoločných pracovných obedoch a večeriach. V duchu porekadla „protiklady sa priťahujú“ pôvabná Fiona je v Johnových očiach neodolateľná, aj keď ho odstrašuje svet zoženštených dizajnérov, vychrtnutých modeliek a extravagantných sluhov. Ani Johnove dve dcéry nie sú nadšené zistením, že otec si po smrti ich matky našiel novú partnerku. Konflikt spôsobený rozličnými životnými postojmi je na obzore a iba trpezlivosť a čas môžu preveriť hĺbku citu dvoch ľudí, ktorí sa kedysi nazdávali, že jeden bez druhého nemôžu existovať.

Detaily o knihe

Názov: Druhá šanca

Originálny názov: Second Chance

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Druhá šanca (V. Berdáková Pavlík, 23.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Danielle Steelová ako autorka nikdy nesklame. V tejto knihe nás zasvätí do sveta módy a reklamy, ktorý je plný chaosu, nekonečnej práce, fotografovania. Rovnako nás pohltí príbeh lásky, ktorý zmení život ženy dovtedy nepripravenej na silu ozajstného vzťahu. Ukazuje nám aké dôležité je robiť kompromisy. Samozrejme zo strany oboch partnerov. Niekedy druhá šanca stojí za to. Tak sa pustite do čítania.

Danielle Steel - Druhá šanca (Monika, Nové Zámky, 10.5.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uvedený titul som si obstarala úplne náhodne, keďže som si prečítala jeho obsah a ničím výnimočným ma nezaujal. No nakoniec som urobila veľmi dobre, že som si ju požičala, lebo je to ozaj pekná kniha, v ktorej sa autorka opäť sústreďuje na vzťah dvoch v tomto prípade už dospelých zrelých ľudí, ktorí už čo-to v živote prežili, no aj napriek tomu v ich srdciach stále pretrváva túžba milovať a byť milovaný a práve táto kniha dokazuje, že láska kvitne v každom veku a nikdy na ňu nie je neskoro. Len je treba o ňu bojovať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x