bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ja a on

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ja a on

Všetky knihy, úryvky, fotky, videá a diskusie – kliknite si na oficiálnu stránku Táni Keleovej-Vasilkovej: www.tanavasilkova.sk

 

Nový knižný prírastok od slovenskej spisovateľky Táne Keleovej Vasilkovej. Ide o ságu jednej typickej bratislavskej rodiny. Premietajú sa tu vzťahy v rodine, manželstve. V knihe má svoje miesto aj láska. Hlavnými hrdinami sú Lena a Michal, ktorí prežívajú veľkú študentskú lásku. Už počas štúdií čaká dvojica dieťa. V ich živote sa stane mnoho zaujímavých a nečakaných udalostí… Na rozdiel od ostatných autorkiných kníh je táto napísaná v prvej osobe.

 

Detaily o knihe

Názov: Ja a on

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Reálna (Ľubica Šťastná, 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táňa Keleová-Vasilková patrí k mojim top autorom a táto kniha je dôkazom, že právom. Reálne a dojímavo opísaný príbeh dvojice, v ktorom sa môžu vidieť mnohí z nás určite nesklame nielen čitateľky, ale i mužských zástupcov.

Ja a On (Nika.J., 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento román je jedinečný tým, že hlavná postava Lenka akoby nám rozprávala celý dej. Ostatné knihy od pani Vasilkovej sú skôr také opisné. Niekoré pasáže v tejto knihe "nesedia" napríklad suseda Lenky čakala tretie dieťa a keď sa dej posunul o rok, stále ho čakala...a takýchto detailov je tam viac, to však vôbec neuberá na kvalite knihy:) Román sa mi veľmi páči a je naozaj poučný pre všetky mladé dievčatá aj ženy. Všetky romány tejto spisovateľky sú pre mňa príjemným oddychom a radosťou. Ďakujem za ne

Ja a On (veronika jurcisinova, 14.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
pre je to jeden asi z najlepsich pribehov, romanov tejto autorky. precitala som uz viac knih od Tani Keleovej-Vasilkovej. Tato knha zaujme hned od zaciatku a clovek ked sa zacita ma postavy rovno pred ocami :) akoby to bol nejaky film , aspon u mna je to tak. tento pribeh je zaujimvay, a je dost realny. tuto knihu som precitala raz, ale urcite si ju precitam este raz. Mozem ju odporucit čitatelkam ,pretoze si myslim ze ked ju zacnete citat malo ktora sa odtrhne od citania :)

dvojicám ktoré dokázali spolu zostarnúť (Jana Komadová, 23.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
prečítala som ju jedným dychom je to také oddychové čítanie každá z nás sa v príbehu nájde je to kniha o bežných radostiach a starostiach vydatej ženy ,krásny je záver knihy ked jej dcéra Lucka oznámy že je tehotná presne tak ako kedysi ona,od p.Vasilkovej som čítala viac kníh sú skvelé

tiez sklamana (Ivana, 2.5.2012) Odpovedať

neoslovila ma
OObalka aj nazov skvelý ale inak ma kniha neoslovila aj ked som ju prečítala.Autorka má vela skvelých knih ale tuto medzi ne nepočitam,škoda!!!

vyborne (Tana BA, 17.3.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musim uznat, ze tato kniha od p.Keleovej-Vasilkovej bola vyborna. Po stylistickej aj obsahovej stranke. Mnohokrat som mala pocit, ze autorka vyjadruje az do najmensich podrobnosti moje pocity, nazory,velakrat som sa uplne stotoznila s postavou hlavnej hrdinky ( jej nazormi, postojmi,atd.), co sa mi este pri ziadnej knihe od nasich slovenskych autorov nestalo - a to mam precitanych naozaj mnozstvo titulov od sucasnych slovenskych autorov. Klobuk dole, pani autorka!!!

Ja a On (Jana, 17.1.2011) Odpovedať

neoslovila ma
Som sklamaná. Práve som ju začala čítať, som asi v prvej štvrtine, dej ma vôbec nezaujal, príde mi to veľmi nudné a musím sa nútiť do ďalšieho čítania. Prečítala som 10 iných kníh od tejto autorky ale od tých som sa už po prečítaní prvej strany nešla odtrhnúť, boli fakt super.

Ja a on (eli 412, 16.9.2010) Odpovedať

príjemné čítanie
Aj ku mne sa tato kniha dostala ako prva od tejto uzasnej autorky a hned ma dostala. je tak realna a to sa mi najviac paci!!!

Ja a On (Monika, 6.8.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Toto bola 1.kniha, ktorú som čítala od tejto autorky, a bola veľmi dobrá, nevedela som sa od nej odtrhnúť.

Ja a On (Simona, 15.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja úplne naojblubenejsia kniha od tejto autorky, čítam ju pravidelne každy rok niekedy aj 2x :)

ja a on (Jana Žiaková, 11.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
kniha ma zaujala hned od zaciatku tak ako kazda kniha od tejto autorky

Ja a On (26.12.2009, 26.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
túto knihu mám, ktovie prečo, najradšej ...čítala by som ju stále dokolečka dokola ...je úžasná

Ja a On (monika, 6.7.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prečítala som niekoľko knižiek od p.Vasilkovej...Všetky sú veľmi dobré,je vidieť, že čerpá zo života...myslím, že každá čitateľka sa nájde minimálne v jednej z nich...je to vždy príjemné čítanie, z ktorého sa každá z nás neraz poučí alebo sa aspoň zamyslí nad svojím životom...Pre mňa je práve tento príbeh NAJ!!!Ďakujem za všetky diela p. Vasilkovej!Sú jedinečné a veľmi ľahko sa čítajú.

Ja a on (Soňa Halimovičová, 10.11.2008) Odpovedať

priemerná kniha
z každodeného života ženy

relax (23.11.2007) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri Vasilkovej si vždy oddýchnem. Páči sa mi, že píše o normálnych ženách. Ja a on patrí medzi najlepšie knihy, čo som od nej čítala.
Všetky komentáre (15)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x