bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dohoda

Vydavateľ: MERIDIANO - press (MERIDIANO-press, s.r.o.)
Séria:Dohoda (1.diel z 2)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.03.2024 03:01

Lepšia cena: 11,75 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,03 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,99 €
Ušetríte: 1,96 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,99 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dohoda

Kultový román kráľovnej slovenského Wattpadu prichádza na knižný trh.
Dvojdielny román Dohoda zaznamenal na platforme Wattpad viac ako MILIÓN čítaní!

Vitajte vo svete newyorskej smotánky!
Rodinná firma je blízko krachu a otec v snahe ochrániť svoje tri dcéry siaha po poslednej možnosti. Jednu z nich musí vydať za syna riaditeľa nadnárodnej korporácie. Ian Dalton sa však neuspokojí len tak s hociktorou z nich a kladie si ďalšiu podmienku. Jeho budúca nevesta musí byť panna. Nadya, študentka na prestížnej Newyorskej univerzite, sa proti tejto dohode búri a je presvedčená, že sa nenechá zlomiť akýmsi rozmaznaným synáčikom nechutne bohatého finančníka. Čoskoro však pochopí, že tento muž ju priťahuje ako magnet a nenecháva ju chladnou. Neostáva jej nič iné, iba balansovať medzi vlastnou dôstojnosťou a spaľujúcou vášňou.
Bude tancovať tak, ako jej bude on pískať?

Detaily o knihe

Názov: Dohoda

Objednávací kód NA665528

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Jednohubka (Nikol, 8.6.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po tejto knihe som pozerala dlhsi cas. Na stastie, bo citat ju ked dvojka este nebola, skolabujem. Dostala sa mi do ruk prostrednictvom stafety. Autorkin styl mi sadol hned od zaciatku. Na dnesnu dobu necakana podmienka dohody. Knihu som precitala na supu, vsetko, vsetci islo bokom. Koniec mi odrazil tzv. dekel! Nemam co pisat, proste uplne super, 10 z 10 bez vyhrad.

Dohoda (Kristína Rydlová, 19.2.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Dohoda je jeden z mála príbehov, ktorý som kedysi čítala na Wattpade (bolo to však už poriadne dávno, takže vám neviem povedať, akými veľkými zmenami si prešiel). Príbehy o dohodnutom manželstve mám rada, takže v tomto smere mi príbeh sadol. Čítal sa mi ľahko a rýchlo, hoci v budúcnosti by bolo vhodné dávať väčší pozor na používanie čechizmov. Ian ma milo prekvapil, čakala som hajzlíka a dostala som sympatického mladého muža s hlavou i srdcom na správnom mieste. Otec bol naňho dosť prísny, a Ian tak musel tvrdo makať, aby splnil všetky jeho očakávania.  Hovorila som si, že Nadya je tiež celkom v pohode, hoci pochádzala z bohatej rodiny, nebola rozmaznaná, dokázala sa postarať sama o seba, v hlave tiež nemala úplne prázdno, bola priateľská, vždy poďakovala... potom prišli posledné kapitoly a ja som zostala stáť s otvorenými ústami nad tým, čo začala vyvádzať. Musím sa priznať, že na konci ma celkom sklamala a toto jej správanie trochu zhoršilo môj celkový dojem z knihy. Romantická linka bola fajn, hoci by som privítala, keby autorka dopriala našej dvojici trochu viac času na spoznávanie. Na môj vkus sa Ian a Nadya zblížili dosť rýchlo, doslova zo dňa na deň. Chválim však fakt, že to nebol typický príbeh s tematikou dohodnutého manželstva, kde by mužský hrdina do niečo nútil hrdinku, správal sa z nej zle, bol agresívny, robil jej napriek a podobne. Bolo to pre mňa príjemné spestrenie. Ani Ian s touto dohodou nesúhlasil, dokázal pochopiť pocity Nadye, preto netlačil na pílu.  Dohoda bola nenáročná oddychovka, ktorá sa mi (až na pár detailov) páčila. Priznávam, že posledné kapitoly mi nesadli a trochu znížili moje celkové hodnotenie príbehu. Uvidíme, čo nám prinesie druhý diel.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x