bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Mamina lož

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.04.2024 03:04

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,98 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Mamina lož

Natália sa pred rokmi rozhodla, že sa do svojho rodného domu nikdy nevráti. Ťažké detstvo i dospievanie po boku matky, ktorá jej ubližovala, mali zostať temnými spomienkami pochovanými v útrobách jej mysle. Plány jej však naruší matkina choroba, ktorá naštartuje šialený kolotoč udalostí.
Keď matka navyše nečakane zmizne, Natália po úraze hlavy príde o dôležitú časť spomienok. Nepamätá si, kedy ju videla naposledy ani čo sa presne stalo. Čoraz naliehavejšie si uvedomuje, že si musí spomenúť za každú cenu, ak chce odhaliť pravdu.
Tušenie sa jej potvrdí, keď v noci zazrie prízrak svojej matky a netúži po ničom inom, než utiecť ďaleko od všetkého. Cíti, že už nežije a polícia hľadá iba telo. No ako je možné, že ho neobjavili ani po niekoľkých dňoch intenzívneho pátrania? A prečo má Natália odrazu pocit, že je hlavná podozrivá?
Ponorte sa do mysteriózneho príbehu, kde sa prelína minulosť s prítomnosťou a vďaka zápiskom z denníka spolu s Natáliou odhaľte pravdu, z ktorej budete mať zimomriavky po celom tele.

Detaily o knihe

Názov: Mamina lož

Objednávací kód NA664422

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nehodnotim, konstatujem (Nikol, 7.11.2023) Odpovedať

Ako a kde zacat. Knihu nehodnotim hviezdami. Zaciatok ma nebavil, trapila som sa. Pribeh autorka rozpisala komplikovane, sucasnost, sirsie rozpatie minulosti, este zapisy z denniku. Stracala som sa, dej je podla mna prehnane rozhadzany k tomu kombinacia reality s mystikou. Vlastne presne to co kniha slubuje. Tazka tema, ktoru autorka rozpracovala je za mna jedine pozitivum. Matka, ktora matkou nikdy nemala byt. Nepodchytene psychicke ochorenie, odpozerane vzorce spravania a vychovy. Silne momenty, zavazny socialny fenomen, ako odpisane z definicie syndromu CAN. K tomu vsetkemu koniec a la Dominka. Pri tejto knihe som opustila svoju zonu pohodlia. Od autorky mam precitane ine knihy, mna tato nedostala. Mas chut na kokteil tyrania, manipulatorstva a smrti, nevahaj.

Mamina lož (Mária Bírová, 12.6.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Natália bola úplne stratená vo svete, kde už nevedela čo je reálne a čo výplod jej fantázie. Pre kruté výchovné metódy jej matky nemala šťastné detstvo. V opisoch neskutočné správanie matky a pomsta na vlastnom dieťati..... V kapitolách sa strieda prítomnosť s minulosťou. Príbeh autorka vykresľuje formou Natáliinho denníka, ktorý si Natália začala písať po odporučení psychiatra .Postáv nie je veľa, ale takto to bolo dokonalé! Na začiatku som sa strácala v deji, ale postupne som všetko pochopila . Dozvedám sa , čo priviedlo Natáliu domov , do domu v ktorom vyrastala a prežila šialené chovanie matky .Na konci, keď všetko vyšlo najavo a postupne zapadalo do seba ma autorka prekvapila. Čakala som happy end s čím sa vymaže mrazivý pocit z knihy ,ale autorka sa postarala o prekvapivý záver. Odporúčam

Napínavá (Alena Precechtelová, 2.6.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
MAMINA LOŽ je knižka pri ktorej Vám budú nielen chlpy na nohách, rukách ale aj vlasy stáť dupkom. Túto výbornú knižku napísala mladá, ale skvelá slovenská autorka Viktória Dominová. Ak poznáte Tvorbu tejto spisovateľky viete na, čo sa môžete tešiť . Ak neviete, ale mate radi napätie a strašideľné príbehy, tak si knižku určite prečítajte . Odporúčam ju

Mindfuck (Veronika Posová, 6.4.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo za mindfuck som si to práve prečítala. Kniha ma tak veľmi vtiahla, že som ju prečítala doslova na jeden nádych, čiže za jeden večer, čo mi však tak pred spaním rozhádalo moju vnútornú auru, že počas noci, kedy ešte aj mesiac bol v splne, som mala naozaj vážny problém zaspať. Čakala som od knihy, že bude mysteriózna, psycho a s nádychom hororu, ale že to bude kombinácia Ghost busterov, Šiesteho zmyslu, Paranormal Activy a neviem čoho všetkého ešte, to som veru nepredpokladala. Áno, ak si dávate na raňajky Kinga a na večeru si pozriete seriál Verte -Neverte, kniha vás pravdepodobne nevystraší a ani neprekvapí. Ale ak však podobné knihy nečítate pravidelne, záver vás určite vyšokuje, aj keď si myslíte, že ste ho odhalili minimálne 50 strán pred koncom - no tak to teda veľký duchársky prd sme odhalili, pretože autorke stačilo pár posledných viet, aby vám doslova v hlave odpálila nálož a vy budete mať chuť kričať, plakať a zároveň sa skryť pod paplón. Kniha má určite drobné nelogickosti, nad ktorými by sme sa mohli zamýšľať, ale všetko to dokážem odpustiť, pretože atmosféra, ktorú autorka vytvorila to všetko prebila. Veľkú časť príbehu som si opakovala "Never tomu, je to LEN kniha", ale postavy a celkovo ich osudy sa vám dostanú hlboko do hlavy, až máte pocit, že aj vás niekto škriabe na temene. A tú psychopatickú matku nebudete vedieť z hlavy dostať ani na druhý deň po prečítaní, verte mi...

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x