bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Stratení v horách-Záhadné prípady a paranormálne javy v Tatrách a na Babej Hore

Vydavateľ: Naše vojsko (NAŠE VOJSKO, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:288
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:52

Lepšia cena: 11,72 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 12,- € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,95 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,98 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Stratení v horách-Záhadné prípady a paranormálne javy v Tatrách a na Babej Hore

VAROVANIE!
Otvorenie tejto knihy a nebezpečný výstup do hôr majú jedno spoločné: Oboje podnikáte na vlastné riziko. Na jej stránkach vykonáte vzrušujúcu, často až desivú výpravu za temnými tajomstvami Tatier a Babej hory. Pred vašimi očami ožijú bizarné, dodnes nevyriešené zločiny a tragédie, zlovestné prízraky, nečakané nešťastia, strašidelné zjavenia a príbehy, ktoré je lepšie nerozprávať. Svedectvá očitých svedkov paranormálnych javov, ako aj hrozivé legendy zarámované do atraktívnej, ale nebezpečnej scenérie snehom pokrytých štítov, kde okrem riedkeho vzduchu, zradného terénu a nevyspytateľného počasia číhajú na návštevníkov hrozby, ktoré ani nepatria do nášho sveta. Pokiaľ sa začítate do týchto stránok, váš pohľad na hory už nikdy nebude takým, akým bol predtým.
Z OBSAHU:
* Bez stopy * Defilé zvláštnych tragédií *
* Príbehy tisíc a jednej smrti * Spadlo to z oblakov *
* Podivné svetlá na oblohe * Fantómy, dvojníci
a horské prízraky * Kniha stratených duší *
* V oku elektrickej búrky * Smrť nosí uniformu *
* Len nevinné zomierajú mladé * Diabli a mimozemšťania *
* Nielen na zemi, ale aj vo vzduchu *

Detaily o knihe

Názov: Stratení v horách-Záhadné prípady a paranormálne javy v Tatrách a na Babej Hore

Objednávací kód NA663173

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Stratení v horách nie sú stratený čas (Peter, 7.4.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vynikajúce čítanie o miestach, o ktorých ste si možno mysleli, že ich poznáte,ale ak nazriete do hlbokej rokliny, temného lesa alebo nekonečnej jaskyne a prečítate si k tomu túto knihu, váš pohľad sa nenávratne zmení. Majstri pera a tajomná vo svojej najnovšej knihe ponúkajú napätie, fantaskno, ale aj úzkosť a strach. A týchto pocitov sa na tatranských chodníkoch alebo pri výstupe na Babiu horu už nikdy nezbavíte. Ak nájdete odvahu, skúste sa doma stratiť v horách pri čítaní a možno rozlúštite niektorú zo záhad. Alebo sa ocitnete tam,kde ste nechceli, s tými,po ktorých ste netúžili, a vtedy, keď by ste to najmenej čakali.

Strach naháňajúci sprievodca po horách (Jakub Drizga, 7.4.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako turista, nadšený tulák po horách-dolách a objaviteľ zabudnutého som si nemohol nevšimnúť túto knihu, ktorá ponúkala nezabudnuteľný zážitok. A skutočne. S obavami som prechádzal stránku po stránke a spomínal na miesta, po ktorých som neraz išiel sám a musím skonštatovať, že po prečítaní celej knihy už žiadna moja túra nebude taká ako predtým. Slovensko-poľskej autorskej dvojici sa podarilo zachytiť atmosféru tajomna neraz na miestach, po ktorých chodíme bez záujmu. Stačí si však prečítať čo-to o danej lokalite, aby sme sa zrazu začali pozerať na svoje okolie celkom inými očami. Či nás však pritom nesledujú aj nejaké iné oči, na to si odpoveď nájde každý čitateľ sám. Ak ju vôbec bude chcieť hľadať alebo či to vôbec stihne, pretože v horách sa dejú veci, ktoré vyvolávajú zimomriavky aj po stáročiach. Vstúpte do knižného sveta tatranských končiarov a potom sa ich skúste dotknúť vlastnými rukami a možno vám dajú odpoveď na otázku, ktorú ste sa báli čo i len zašepkať.

„STRATENÍ V HORÁCH“ SÚ TATRANSKÉ AKTY X (Manfred Jensen, 30.3.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hoci sa zdá, že mysteriózna literatúra je hlavne záležitosť románopiscov, pri čítaní tejto knihy sa možno presvedčiť o opaku. Je alebo môže to byť skutočnosť, dokonca aj na slovensko-poľskom pomedzí. Na stránkach tejto knihy defilujú tajuplné, až paranormálne udalosti, nevysvetlené tragédie, zmiznutia a zločiny, ktorých tajuplnosť stúpa nielen s nadmorskou výškou, ale aj počtom strán, ktoré čitateľ postupne obracia. Dejiskom sú predovšetkým Tatry a oblasť Babej hory, teda oblasti, ktoré sú sami osebe výzvou. Ide o niekoľko desiatok prípadov, za ktorými možno len tušiť nielen ruku zločinca, ale aj dotyk niekoho či niečoho, čo nepochádza z tohto sveta. Dvojica autorov, z ktorých jeden zúročil aj svoje profesionálne poznatky príslušníka hraničnej stráže s faktografickou dôslednosťou stopuje miesta a deje „tatranských Aktov X“, pričom jej ďalšie pokračovanie vyjde už v blízkej budúcnosti.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus tri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x