bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Z lodičiek na loď: Denník nezlomnej jachtárky

Vydavateľ: Elist (Elist, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:392
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:52

Lepšia cena: 16,76 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 17,16 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,95 €
Ušetríte: 2,79 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Z lodičiek na loď: Denník nezlomnej jachtárky

Drsné, autentické a vtipné zážitky písané formou lodného denníka. Bez servítky a na telo. Kniha Z lodičiek na loď: Denník nezlomnej jachtárky sa začína Petriným prvým kontaktom s loďou a končí sa pokorením samej seba a Severného Tichého oceánu na jednej z najznámejších svetových súťaží. Na svoje si prídu ľudia, ktorí majú s jachtingom skúsenosti, ako aj ľudia absolútne neznalí. Autorka okrem toho, že živo vykresľuje skutočné udalosti, otvára aj svoje srdce a dušu. Ako v sebe citlivá žena objavila nezlomnú jachtárku? Ako dokáže jachting zmeniť váš pohľad na život? Čo zažila a cítila na dvadsaťštyrimetrovej lodi so štrnástimi cudzími ľuďmi počas piatich týždňov na divokom oceáne?

O autorke:
Petra Strapáčová s jachtingom začala relatívne neskoro (v roku 2017) a úplnou náhodou. Poriadne sa však doňho zahryzla a niekoľkokrát s posádkou získala medajlové umiestnenie. Je to neprehliadnuteľná a pozitívna osoba - vyžaruje z nej taká energia, že keď vstúpi do miestnosti, okamžite viete, že tam je. Je pre mnohých vzorom v tom, ako si ísť za svojimi snami, ku ktorým patria ako tie jachtárske, tak aj táto kniha. Žije srdcom, emóciou a nejakým nevysvetliteľným spôsobom je do toho schopná zapojiť aj racio.

Detaily o knihe

Názov: Z lodičiek na loď: Denník nezlomnej jachtárky

Objednávací kód NA662830

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Motivácia pre každého (Tato, 11.2.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kúpiť a čítať túto knihu? Určite každému kto sa v živote začal nudiť, alebo je vyhoretý, alebo má strach z výšok, z vody, zo zimy, z tepla ...... Po Petrinej zlomovej životnej situácii pred 14 rokmi, začala meniť všetko čo bolo u nej dovtedy zaužívané. Dokončila školu s najlepším výsledkom, uplatnila sa v práci ... Keď po prvej plavbe na katamaráne sa rozhodla skúsiť plavbu na plachetnici, tak sme ako rodičia otvárali oči. Potom začali pribúdať regaty a kapitánske skúšky a ako záver vydesenia rodičov bol závod cez Pacifik. (zatiaľ sa Petra nedozvedela, že hľadajú posádku misie na Mars, takže ak nemusíte ani jej to nehovorte). Na úplne na záver prišla táto kniha a ostal som hore "diferákom", nielen vďaka obsahu, ale aj štýlu písania. Takže kupujte a čítajte (a prihláste na Mars).

Recenzia (Vierka, 21.12.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
„Kniha je presne o tom, čo hovorí jej názov: o prerode slečny v lodičkách na pani jachtárku. Opisuje, ako sa Peťka k tomuto športu dostala a čo si preskákala, kým sa dostala na vysnívaný Pacifik. Bola to neuveriteľná cesta! Tie 32-dňové preteky som prečítala takmer jedným dychom. Zaujímavé zápletky sa striedajú s jej pocitmi, spadnutím na dno, ale končia sa víťazstvom. Nad čím alebo nad kým? Hlavne nad ňou samotnou. Ani neviem opísať, čo cítim po prečítaní knihy – najmä to, že v mojich očiach zas vzrástla. Knihu odporúčam aj človeku ako som ja, čo nikdy nebol na lodi, ak nepočítam loďku v Benátkach alebo trajekt. Teda ani nejachtár sa v nej neutopí.“

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vlk?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x